تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: بوت نشدن ویندوز

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض بوت نشدن ویندوز

توی یه سیستم بعد از شناختن درایو دی وی دی و هارد دیگه فرآیند بوت سیستم جلو نمیره و متوقف میشه
    یعنی نه واد ستاپ مادر بورد میشه
    نه از طریق سی دی بوت بالا میاد
    باید چیکار کرد؟؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سیستن اول ازهمه اگر یاد دارین با گذاشتن جامپر کنار باطری که اون قطعه پلاستیکی قرمز هست clr cmos کنید اگررفع مشکل نشد کابل هارد خودتون از روی مین از پاور کلا جدا کنید تست کنید ببینید سیستم وارد ستاپ میشه اگر بازم هنگ کرد کابل دستگاه dvd rom خودتون جدا کنید تست کنید که معلوم بشه مشکل از کدوم قسمت هست بعد خبرش بدین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

منم یک مشکل بوت دارم:
    سیستم رو روشن میکنم. میگه که فولدر سیستم در کانفیگ در درایو سی از بین رفته و یا همچین چیزی. و باید سی ری اورجینال بیارید تا تعمیر بشه.
    حالا من سی دی اورجینال ( همون سی دی که باهاش ویندوز رو نصب کردم و واسه رپییر ( تعمیر ) لازمه رو ندارم و می خوام کلا درایو سی رو پاک کنم و ویندوز جدید نصب کنم.
    حالا مشکل اینجاست که به هیچ طریقی صفحه بوت بالا نمیاد. یعنی چه بوت از طریق سی دی یا دی وی دی باشه. چه هارد و ...
    دوباره همون پیغام میاد که فولدر سیستم به فنا رفته و اینا
    داخل تنظیمات بایوس میره.
    وقتی سی دی و یا دی وی دی رو میزارم که بوت کنم سیستم رو. هیچ فرقی نمیکنه. وارد منوی بوت نمیشه و دوباره همون پیغام قبلی رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم یک مشکل بوت دارم:
    سیستم رو روشن میکنم. میگه که فولدر سیستم در کانفیگ در درایو سی از بین رفته و یا همچین چیزی. و باید سی ری اورجینال بیارید تا تعمیر بشه.
    حالا من سی دی اورجینال ( همون سی دی که باهاش ویندوز رو نصب کردم و واسه رپییر ( تعمیر ) لازمه رو ندارم و می خوام کلا درایو سی رو پاک کنم و ویندوز جدید نصب کنم.
    حالا مشکل اینجاست که به هیچ طریقی صفحه بوت بالا نمیاد. یعنی چه بوت از طریق سی دی یا دی وی دی باشه. چه هارد و ...
    داخل تنظیمات بایوس میره.
    وقتی سی دی و یا دی وی دی رو میزارم که بوت کنم سیستم رو. هیچ فرقی نمیکنه. وارد منوی بوت نمیشه و دوباره همون پیغام قبلی رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید
    تنظیمات بایوس رو ریست کنید...
    به قسمت بوت سیستم رفته و حالت سی دی رام رو انتخاب کنید ...
    از سالم بودن کابل هایی که به سی دی رام وصله مطمئن بشین ...
    با سی دی بوت دیگه ( مثلا لینوکس ) امتحان کنید ببیند اصلا سی دی بوت می‌شه ( شاید مشکل از سی دی ویندوزتون باشه ...

6. 3 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منم یک مشکل بوت دارم:
    داخل تنظیمات بایوس میره.
    اون راههای بالا رو برین از آخرم به وسیله بوت کردن فلش با برنامه Novicorp WinToFlash تست کنید که شاید مشکل ازسیدی که دارین یا که دستگاه خودتون .

8. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

1

تنظیمات بایوس رو ریست کنید...
    به قسمت بوت سیستم رفته و حالت سی دی رام رو انتخاب کنید ...
    از سالم بودن کابل هایی که به سی دی رام وصله مطمئن بشین ...
    با سی دی بوت دیگه ( مثلا لینوکس ) امتحان کنید ببیند اصلا سی دی بوت می‌شه ( شاید مشکل از سی دی ویندوزتون باشه ...
    همه اینا رو امتحان کرده بودم قبلا. فایده نداشت

اون راههای بالا رو برین از آخرم به وسیله بوت کردن فلش با برنامه Novicorp WinToFlash تست کنید که شاید مشکل ازسیدی که دارین یا که دستگاه خودتون .

مرسی. یک فیلم اموزشی هم داره. که پسوندش EXE است. اینو چجوری باید ببینیم. ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اون فایل exe رو دان کنید روش کلیک کنیدخودش پخش میشه درضمن شما کابل دستگاه dvd rom خودتون موقعی که میخواین ویندوز با فلش تصب کنید کلا جدا کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •