تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 75 از 158 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #741
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض اینترنت گران است؛ مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد

    ايتنا - سياهكلي: اینترنت‌های کشورهای پیشرفته نیز فقط اینترنت صرف جهانی نیست.



    معاون رسانه مجازی صدا و سیما گفت: کشور تمام نیازش را بر پهنه اینترنت بین‌المللی تعریف کرده‌ به این دلیل اینترنت‌ گران است و مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد.

    به گزارش ايتنا از فارس، لطف‌الله سیاهکلی شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران، سوئیچ داخل شبکه‌ای، دامین‌های دات‌ آی‌آر ‌را فراهم کرده اما خارج از دامین‌های دات‌آی‌آر مجبور به ارتباط با خارج از کشور هستیم.

    معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما، افزود: رفتن به خارج از کشور به معنی این است که باید به ازای نیاز از آن طرف دنیا، پهنای باند دریافت کنیم.

    سیاهکلی گفت: به این ترتیب دریافت تصویر، حداقل به ۱.۸ تا ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند نیاز دارد.

    ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند جهانی، ماهانه ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد
    وی ادامه داد: ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند جهانی، ماهیانه معادل ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد و همه جای دنیا به این صورت است.
    معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما اظهار داشت: بنابراین به صرفه نیست که یک خانواده برای دریافت ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند، ماهیانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان هزینه کند.

    وی تاکید کرد: بنابراین باید سیستم به گونه‌ای تعریف شود که نیازمندی‌های داخل از داخل، جواب داده شود و نیازمندی‌های خارج از پهنه بین‌المللی تامین شود.

    معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما گفت: اما ما تمام نیازهایمان را بر پهنه اینترنت بین‌المللی تعریف کرده‌ایم، به همین دلیل اینترنت‌ ما گران است و به صرفه نیست؛ به این دلیل مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد.

    اینترنت‌های کشورهای پیشرفته نیز اینترنت صرف جهانی نیست
    سیاهکلی گفت: این‌طور نیست که همه دنیا به پهنا باند جهانی متکی باشد؛ برای مثال در کشورهایی مثل آلمان، چین، فرانسه و ژاپن، وقتی ۲۰ مگابیت اینترنت داده می‌شود، قطعا اینترنت بین‌المللی نیست، بلکه ترکیب مجموعه‌ای از چند سرویس است.

    بیش از ۹۰ درصد گردش اطلاعات ایران در اینترنت بین‌المللی است
    وی همچنین گفت: گردش اطلاعات در داخل کشور ژاپن ۸۵ درصد و برون رفت اطلاعات در این کشور ۱۵ درصد است؛ اما در ایران بیش از ۹۰ درصد گردش اطلاعات بر پهنه بین‌المللی است؛ بنابراین مدل ارائه اینترنت در ایران غلط بوده است.










    itna.ir

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #742
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض حل سرعت اینترنت با اینترنت ملی/ اینترنت دو مگابیتی برای کاربران کشور

    تقی پور به مهر خبر داد: حل سرعت اینترنت با اینترنت ملی/ اینترنت دو مگابیتی برای کاربران کشور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح ابعاد مختلف راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشور یکی از مهمترین محدودیتهای این پروژه را تخصیص اعتبارات سالیانه آن عنوان کرد و گفت: راه اندازی سریع این پروژه نیازمند آن است که این اعتبارات به صورت یکجا و در سال اول اختصاص یابد. رضا تقی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، بحث ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات (اینترنت ملی) را به عنوان نقطه و کانون اصلی فعالیتهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه پنجم توسعه برشمرد که نشان از اراده و عزم ملی برای توسعه فناوری اطلاعات و فراهم کردن زیرساختها و بسترهای لازم در زمینه های مختلف ارتباطی و نرم افزار دارد و اظهار داشت: شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم توسعه عملیاتی خواهد شد.
    راه اندازی اینترنت ملی 3500 میلیارد تومانی

    وی یکی از محدودیتهای اجرای این پروژه را تخصیص اعتبارات به صورت سالیانه عنوان کرد و به مهر گفت: در صورتی که بتوانیم تمامی اعتبارات این پروژه را به صورت یکجا دریافت کنیم زمان بندی اجرای این پروژه به طور قطع تغییر خواهد کرد.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اختصاص مبلغ 3500 میلیارد تومان را در شرایط فعلی و با نرخهای امروزی برای تحقق شبکه ملی اینترنت مورد نیاز دانست و گفت: در صورتیکه که این مبلغ به مرور در اختیار ما قرار گیرد هر سال بخشی از این پروژه عملیاتی خواهد شد.

    راه اندازی اینترنت ملی با تجهیزات داخلی

    تقی پور درباره تامین تجهیزات پروژه شبکه ملی اطلاعات نیز تاکید کرد: بنا براین است که در راه اندازی این شبکه از تجهیزات و به ویژه نرم افزارهای بومی استفاده شود.

    وی اضافه کرد: طبیعتا در مواقعی که با توجه به تنوع و گستردگی تجهیزات به هر دلیل تولید داخلی شکل نگرفته است به ناچار از تجهیزات تولیدی معتبر شرکتهای خارجی استفاده خواهد شد.

    راه اندازی اینترنت ملی برای حل مشکل پهنای باند

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از اهداف اصلی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را رفع اتکا به پهنای باند اینترنت بین الملل عنوان کرد تا چنانچه این پهنای باند به هر دلیلی چون اختلالات بین المللی و وجود اشکالات در درگاههای ورودی کشور محدود شد، این محدودیت به کاربران داخلی اعمال نشود.

    وی به مهر گفت: در اینکه امروز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت با فراز و نشیبهایی روبرو است شکی نیست و یکی از بحث های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیز همین موضوع است که در این رابطه باید نظارتهایی بر فعالیت ارائه کنندگان خدمات اینترنت صورت گیرد.

    راه اندازی اینترنت ملی و ارائه اینترنت 2مگابیتی به کاربران

    تقی پور پیش بینی کرد که در شبکه ملی اطلاعات و با هماهنگی های اولیه ای که انجام شده است، مشکلات امنیتی کاهش پیدا می کند و به مهر گفت: از آنجایی که در این شبکه مشکل امنیتی نخواهیم داشت و در بحث هزینه ها نیز با کاهش روبرو خواهیم شد، افزایش پهنای باند دسترسی اینترنت با سرعت حداقل 2 مگابیت در ثانیه برای کاربران دیده شده است.

  4. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #743
    آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    پست ها
    1,783

    پيش فرض

    سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای از افتتاح اینترنت ملی خبر داده و گفته است به زودی ارتباط ( ف : مستقیم ) ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد.
    پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای روز سه‌‌شنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفت‌وگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که به‌زودی شبکه‌ی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راه‌اندازی می‌شود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد.
    کرباسی گفته است که با راه‌اندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وب‌سایت‌های جهانی مسدود خواهد شد.
    یک عضو دیگر انجمن نظام صنفی رایانه‌ای که نامش فاش نشده است، در گفت‌وگو با همین روزنامه اعلام کرده که دلیل کندی و اخلال شبکه‌ی اینترنت در روزهای اخیر نیز تلاش‌ها و آزمایش‌ها برای راه‌اندازی اینترنت ملی است. این مقام مدعی شده است که اینترنت ملی تا دوهفته‌ی دیگر در کشور به‌راه خواهد افتد.
    ================
    منبع:روزنامه «روزگار»
    Last edited by avator20002000; 05-01-2012 at 15:20.

  6. #744
    آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    پست ها
    1,746

    پيش فرض

    سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای از افتتاح اینترنت ملی خبر داده و گفته است به زودی ارتباط ( ف : مستقیم ) ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد.
    پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانه‌ای روز سه‌‌شنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفت‌وگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که به‌زودی شبکه‌ی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راه‌اندازی می‌شود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد.
    کرباسی گفته است که با راه‌اندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وب‌سایت‌های جهانی مسدود خواهد شد.
    یک عضو دیگر انجمن نظام صنفی رایانه‌ای که نامش فاش نشده است، در گفت‌وگو با همین روزنامه اعلام کرده که دلیل کندی و اخلال شبکه‌ی اینترنت در روزهای اخیر نیز تلاش‌ها و آزمایش‌ها برای راه‌اندازی اینترنت ملی است. این مقام مدعی شده است که اینترنت ملی تا دوهفته‌ی دیگر در کشور به‌راه خواهد افتد.
    منبع؟ پس این چی:

    دیشب شنیدین دیگه اخبار 20:30 چی گفت؟ یه سوال از وزیر ارتباطات پرسیدن!

    سوال کرده بودن گفتن چرا سرعت اینترنت این روزا کم شده؟

    گفت چون یه ایستگاهشون تو روسیه و یه ایستگاه تو خلیج فارس دچار آتش سوزی شده! و به همین خاطر سرعت نت به سرور های اروپایی و ... و دیگر موارد دچار اختلال در شبکه ملی ایران شده ،

    وزیر ارتباطات گفتن که بعد از چند روز آینده به حالت قبلی بازخواهد گشت!

    >
    همین دیشب تو 20:30 پخش شد!

  7. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #745
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض اینترنت در ایران جزیره ای می شود

    در صورت برطرف نشدن ایرادهای طرح جداسازی شبکه جهانی اینترنت از شبکه کشوری اینترانت اینترنت در ایران جزیره ای می شود
    پیاده سازی طرح جداسازی شبکه کشوری اینترانت از شبکه جهانی اینترنت بدون برطرف کردن ایرادهای آن موجب می شود نه تنها اتصال کاربران ایرانی به شبکه جهانی اینترنت با اشکال مواجه شود بلکه اتصال و دسترسی کاربران بیرون از ایران به سایت های داخلی نیز دچار اختلال شده و ایران شاهد یک «اینترنت جزیره ای شده» خواهد بود.
    به گزارش عصر ارتباط، عدم دسترسی به سایت‌های داخلی از خارج از کشور، تحمیل هزینه‌های چند برابری به شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات اینترنتی و در نهایت نیاز به تغییر مودم‌های مورد استفاده توسط کاربران سه اشکال اساسی واردشده به طرح جداسازی اینترنت از اینترانت است.

    طبق مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت‌های اینترنتی که در این بخشنامه مستقیما به شرکت‌های ارائه کننده اینترنت پرسرعت، عرضه و توزیع‌کننده اینترنت و شرکت مخابرات ایران اشاره شده است، در راستای جداسازی ترافیک داخلی و خارجی اینترنت از یکدیگر در لایه دسترسی باید ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ این بخشنامه صرفا از طریق آدرس‌های عددی معتبر اینترنتی نسبت به ارائه خدمات دسترسی اقدام کنند.

    با جداسازی ترافیک داخل کشور از ترافیک خارج کشوری (اینترنت)، دسترسی به سایت‌های ایرانی میزبانی‌شده در داخل کشور با سرعت و پهنای باند بیشتر ممکن خواهد بود اما دسترسی به اینترنت همچنان طبق روال گذشته امکان‌پذیر است و با اختصاص آدرس‌های IP معتبر امکان شناسایی و رهگیری کاربران تسهیل می‌شود.

    عدم دسترسی به سایتهای داخلی

    محمودرضا خادمی کارشناس این حوزه به خبرنگار ما گفت: «اولین اشکال طرح جداسازی اینترنت از اینترانت به تخصیص آدرس IP Invalid برای اینترانت باز می‌گردد که عملا باعث می‌شود دسترسی به سایت‌های داخلی از خارج از کشور با اشکال مواجه ‌شود.»

    او با اشاره به اینکه در طرح جدید وزارت ارتباطات و فناروی اطلاعات عملا به هر کاربر دو آدرس IP یکی برای اتصال به شبکه جهانی اینترنت و دیگری برای اتصال به شبکه کشوری اینترانت اختصاص داده می‌شود، افزود: «در این طرح آدرس آی‌پی معتبر (IP Valid) برای اینترنت و آدرس آی‌پی نامعتبر (IP Invalid) برای اینترانت کشوری استفاده می‌شود. بدین ترتیب تمام کاربران در قلمرو کشور با آدرس‌های آی‌پی نامعتبر (IP Invalid) به شبکه اینترانت متصل خواهند شد و همین موضوع نامعتبر بودن آی‌پی‌ها باعث می‌شود سایت‌های داخلی از خارج از کشور در دسترس نباشند.»

    خادمی با اشاره به اینکه این اتفاق مشکلات عدیده‌ای برای بانک‌ها و موسسات خصوصی ایجاد خواهد کرد، گفت: «با آدرس‌های آی‌پی نامعتبر امکان دسترسی به سایت‌های داخل کشور ممکن نخواهد بود.»

    این در حالی است که در تمامی کشورهای دنیا تخصیص آدرس‌های آی‌پی نامعتبر تنها برای دسترسی به شبکه‌های کوچک و خصوصی شرکت‌ها صورت می‌گیرد و استفاده از اینترانت کشوری مبتنی بر آدرس‌های آی‌پی معتبر (IP Valid) است.

    به گفته این کارشناس، همچنین تمامی سرویس‌دهندگان خصوصی و دولتی باید تغییرات عمده‌ای در سیستم‌های صورتحساب‌گیری (accounting، billing) و دیگر نرم‌افزارهای ارتباط با مشتری خود اعمال کنند که مستلزم صرف هزینه‌های دو برابری و زمان کافی است چرا که با اختصاص دو آی‌پی به هر کاربر باید تمامی ظرفیت‌های موجود تا دو برابر افزایش یابند.

    خادمی با اشاره به وجود حدود یک میلیون و 300 هزار مودم مورد استفاده کاربران در کشور گفت: «تمامی مودم‌های سمت مشترکان نیز باید تعویض شوند که هزینه جدیدی به کاربر تحمیل می‌کند و در مورد پیوست‌های امنیتی پروانه‌ها هم بدین منوال است که ضمن پیچیدگی باعث صرف هزینه‌های دو برابری خواهد شد.»

    او با اشاره به اینکه این طرح برای جلوگیری از خروج ترافیک دیتاها از کشور انجام می‌شود، افزود: «روی روتینگی که در این باره تعریف شده، ترافیک داده‌هایی که مسیر آن ایران است، در داخل کشور می‌چرخند و اصلا خروج پهنای باند و ترافیک از ایران را نداریم چرا که با روتینگ ساده انجام‌ شده دیتا خارج از ایران نمی‌رود.»

    تشکیل کارگروههای فنی و اقتصادی

    عبدالحمید بیدختی‌نژاد مسوول دبیرخانه شرکت‌های ارائه‌کننده سرویس اینترنت پرسرعت نیز در این باره گفت: «با ابلاغ این طرح باید برای اصلاح آدرس‌های IP تغییرات زیادی ایجاد شود.»

    او افزود: «سازمان فناوری اطلاعات ایران مدعی است این طرح اشکالی ایجاد نمی‌کند اما به نظر ما تغییرات مورد نیاز بحث‌های کارشناسی است که باید راهکارهای عملیاتی برای آنها بیابیم.»

    به گفته وی، وقتی اینترنت از اینترانت جدا شود، این جداسازی یا در بخش شبکه یا در تجهیزات بالادستی شبکه باید انجام شود که البته به صورت تلفیقی هم می‌توان از هر دو روش استفاده کرد.

    بیدختی‌نژاد افزود: «همه این تغییرات هزینه‌هایی ایجاد خواهند کرد که در بخش دسترسی در حال بحث‌های فنی درباره آنها هستیم.»

    او گفت: «سازمان فناوری اطلاعات ایران به همین منظور دو کارگروه فنی و اقتصادی تشکیل داده که اشکالات مطرح‌شده در کارگروه فنی در حال بررسی است و تلاش می‌کنیم این طرح جداسازی را از قسمت‌های DSLAM و مودم مشترک خارج کنیم.»

    تغییرات در دیتاسنترها انجام شوند

    محمدحسن شانه‌ساززاده عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز با ارزشمند توصیف کردن کلیات این طرح گفت: «اجرای آن موجب صرفه‌جویی در پهنای باند و ارزبری خواهد شد و بابت انتقال ترافیک برای سایت‌هایی که در داخل کشور میزبانی می‌شوند، هزینه عرض باند پرداخت نخواهیم کرد.»

    او افزود: «در مورد نحوه پیاده‌سازی آن در حال مذاکره هستیم تا ضمن اینکه هیچ هزینه‌ای برای مشترک نداشته باشد، آی‌پی‌ها به صورت متمرکز باشند و نوع آنها برای مشترک مهم نباشد.»

    شانه‌ساززاده مهم‌ترین بخش از اجرای این طرح را واگذاری اینترانت از سوی مخابرات عنوان کرد و گفت: «اگر اینترانت در دسترس باشد، علی‌رغم سرمایه‌گذاری سنگین در این بخش، بدون متوجه شدن مشترک این کار را خواهیم کرد.»

    او با اشاره به اینکه می‌توان برای محتواهای داخلی رقم متفاوتی در نظر گرفت، افزود: «لازم نیست مشترک برای دسترسی به محتوای داخل کشور هزینه‌ای بپردازد.»

    به گفته شانه‌ساززاده دو روش پیاده‌سازی برای این طرح وجود دارد؛ هزینه و سختی کار را یا به دوش مردم بگذاریم یا تامین‌کنندگان سرویس در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده و تجهیزات را فراهم کنند.

    او افزود: «به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشنهاد داده‌ایم این تغییرات در دیتاسنترهای شرکت‌های تامین‌کننده پهنای باند صورت گیرد و آنها نیز به دنبال این هستند تا این طرح با کمترین هزینه برای مشترکان اجرا شود.»

    قانون باید اجرا شود

    علی حکیم‌جوادی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز درباره اشکالات مطرح‌شده توضیح داد: «این‌طور نیست که با IP Invalid امکان دسترسی به سایت‌های داخلی از خارج از کشور فراهم نباشد. آدرس‌های آی‌پی ساماندهی شده‌اند و در این باره با مذاکراتی که با شرکت‌ها شده، مشکلاتی در این باره نبوده و آدرس‌های آی‌پی خود را نیز ثبت کرده‌اند.»

    او در مورد تحمیل هزینه‌های افزایش ظرفیت تجهیزات به شرکت‌های اینترنتی گفت: «شرکت‌ها فقط با موضوع بیلینگ مواجه هستند که آن نیز از لحاظ فنـی و اجـرایی به راحـتی قابـل انـجـام است و حتی یکی دو شرکت نیز ایـن کار را انجام داده‌اند.»

    به گفته معاون وزیر ارتباطات، تکنولوژی هر روز در حال تغییر و توسعه است و ما نیز باید خود را سازگار کنیم، ضمن اینکه اجرای این پروژه به عنوان یک قانون لازم‌الاجراست و باید پیاده‌سازی شود.

    او با اشاره به اینکه همه شرکت‌ها برای پیاده‌سازی این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: «این‌طور نیست که شرکت‌هایی که چند سالی را با همین تکنولوژی کار کرده‌اند باز هم باید با همین روند ادامه کار دهند.»

    به گفته حکیم‌جوادی، باید دسترسی به پهنای باند بالا را برای همه مشترکان ایجاد کنیم و شرکت‌ها می‌بایست طبق ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه كشور خود را در این طرح هماهنگ کنند.

    دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات در مورد اشکال مطرح‌شده درباره ناسازگاری بخش عمده‌ای از مودم‌های موجود در بازار گفت: «طبق تایید شرکت‌ها، بیش از 80 درصد مودم‌های موجود در بازار با این طرح سازگار هستند و ممکن است تنها 20 درصد آنها با مشکل مواجه شوند.»

    حکیم‌جوادی افزود: «با توجه به اینکه این شرکت‌ها در سال‌های اخیر توسعه داشته‌اند، بیشتر هم از مودم‌هایی استفاده می‌کنند که قابلیت ارائه این خدمات را دارند و جمعیت آماری مودم‌های کاربرانی که قابلیت پشتیبانی از این طرح را ندارند، اندک است.»

    او گفت: «باتوجه به اینکه در آینده تغییراتی در ارائه سرویس خواهیم داشت، با افزایش میزان پهنای باند امکان ارائه مجوزهای جدید و خدمات جدید نیز هست و مدل کسب و کار سرویس‌دهندگان نیز باید تغییر کند.»

    حکیم‌جوادی افزود: «تجربیات جهانی هم نشان داده با تغییرات در این حوزه، از نظر اقتصادی و اشتغال تحولات عظیمی ایجاد خواهد شد.»

    او از ملزومات این طرح را میزبانی سایت‌ها در داخل کشور عنوان کرد و گفت: «هر چقدر میزبانی سایت‌ها را به داخل کشور وارد کنیم، ترافیک بیشتری نیز وارد کشور خواهد شد. در حال حاضر بیش از 90 درصد میزبانی سایت‌های دولتی به داخل کشور منتقل شده و شرکت‌هایی نیز که در مناقصات دولتی شرکت می‌کنند باید میزبانی سایت‌های خود را به داخل کشور منتقل کنند.»


    منبع عصرارتباط

  9. #746
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض تکذیب خبر قطع شدن اینترنت در کشور

    ایتنا - به صورت منطقی ارتباطی میان راه‌اندازی اینترانت ملی و اختلالات اخیر در ارتباط با اینترنت نیست.

    به گزارش ایتنا در پی انتشار خبری مبنی بر «تلاش برای راه‌اندازی اينترنت ملی عامل کندی سرعت و اختلال در اينترنت» در روزنامه «روزگار» به نقل از پیام کرباسی(کارشناس اینترنت)، و بازتاب این خبر در رسانه‌های مختلف از جمله در ایتنا، کرباسی از رسانه‌های تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات خواسته که توضیحات وی در خصوص تکذیب این خبر را منتشر نمایند.

    متن این تکذیبیه که رونوشت آن به ایتنا نیز ارسال شده به شرح زیر است:


    سردبیر محترم روزنامه روزگار
    با سلام
    احتراما، بدینوسیله اینجانب پیام کرباسی نسبت به مطالب منتشره در روزنامه شماره ۱۶۰۰ مورخ یکشنبه یازدهم دیماه ۱۳۹۰ به نقل از اینجانب، اعتراض داشته و خواهشمند است نسبت به درج این تکذیبیه به شرح زیر طبق آیین‌نامه مطبوعات اقدام فرمایید:

    اینجانب بخش‌هایی از مطالب مندرج در روزنامه شماره ۱۶۰۰ مورخ یکشنبه یازدهم دیماه ۱۳۹۰ تحت عنوان «دلایل کندی اینترنت» که خطوطی از آن به نقل از اینجانب ذکر شده است را تکذیب و توضیحات زیر را اعلام می‌دارد:

    ۱. اینجانب، اجرایی کردن راه‌اندازی شبکه اینترانت ملی را عامل بروز این اختلالات ندانسته و تصریح دارد که به صورت منطقی ارتباطی میان راه‌اندازی اینترانت ملی و اختلالات اخیر در ارتباط با اینترنت نیست.
    طبیعی است هریک شرایط اجرایی و کیفی خاص خود را خواهند داشت.

    ۲. اینجانب تصریح می‌دارد که به غیر از چند مورد اختلالات مقطعی در قریب به دو ماه گذشته در ارتباطات معمول اینترنتی(و نه بکارگیری VPN ها که غیرقانونی است)، کندی مشخصی مشاهده نشده و دسترسی به سایت‌های مجاز با سرعتی که کاربران با ISPهای خود قرارداد دارند، برقرار است.

    ۳. زمان بارگذاری شبکه اینترانت ملی کشور نیز بسته به سیاست‌های اجرایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراحل برنامه‌ریزی و اجرایی است و اینجانب تصریح می‌دارد که هزینه‌های اجرایی مترتب بر آن و نوع مراحل اجرایی شدن آن، موضوع بحث شرکت‌های انتقال داده با مسئولین است که امیدواریم به نتایج مثبتی به نفع آحاد کاربران منجر شود.

    ۴. هر نوع برداشت یا تفسیر دیگر از مصاحبه اینجانب مبنی بر قطع شدن اینترنت کشور در آینده، کذب محض است.

    در پایان استدعا دارد به همکاران محترم خبرنگار بفرمایید که در درج سمت افراد، حساسیت‌های لازم را اعمال و برای درج آنها ذیل مطالب خود حتما با مصاحبه شونده هماهنگی لازم به عمل آید.

    با احترام
    پیام کرباسی
    سخنگو و مسئول روابط عمومی کمیسیون اینترنت و انتقال داده‌ها
    سازمان نظام صنفی رایانه‌ای – استان تهران











    itna.ir

  10. #747
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 برنامه‌هاي آتي سازمان فن‌آوري اطلاعات به‌منظور مهاجرت به IPv6

    سازمان فن‌آوري اطلاعات ايران با توجه به ضرورت مهاجرت به پروتكل جديد اينترنتي با تشكيل گروه ضربت IPv6 ايران، برنامه‌ريزي، تدوين و پياده سازي مكانيزم‌هاي گذر از IPv4 به IPv6 را آغاز كرده و تاكنون اقدامات بسياري به منظور فراهم ساختن زمينه‌هاي مهاجرت به IPv6 انجام شده است.





    به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، انتقال داده‌ها در شبكه جهاني اينترنت، در قالب بسته‌هاي كوچك و به وسيله يك پروتكل ارتباطي با نام پروتكل اينترنت (IP) انجام مي‌شود.
    در حال حاضر پروتكل اينترنت نسخه چهار (IPv4) شالوده اصلي اينترنت را تشكيل مي‌دهد اما با گذشت زمان و با توجه به رشد سريع كاربران اينترنت و بروز مشكلات حاضر در IPv4، پروتكل مذكور پاسخگوي نياز رو به رشد كاربران نيست و اين جريان باعث طراحي پروتكل اينترنت IPv6 شد.
    اهم اقدامات سازمان فناوري اطلاعات شامل مطالعه، بررسي و آزمايش سناريوهاي گذر در سطح آزمايشگاه و شبكه زنده، دريافت يك بازه 32 از آدرس‌هاي عددي اينترنتي (IPv6) از ripe ncc و توزيع آن در سطح كشور، ثبت دامنه‌هاي iran IPv6.ir و IPv6iran.ir و راه‌اندازي سايت‌هاي مربوطه است.
    بررسي استانداردهاي IPv6 براي خريد تجهيزات شبكه‌هاي استاني و درنهايت اعمال آن‌ها، هماهنگي با ispها براي پياده‌سازي مكانيزم‌هاي گذر و نيز مذاكره با دانشگاه‌هاي فني جهت انجام عمليات گذر در شبكه‌هاي علمي كشور نيز از ديگر اقدامات انجام شده است.
    تشكيل كميته راهبري مهاجرت به پروتكل IPv6 را نيز مي‌توان از جمله گام‌هاي اساسي درباره پياده سازي طرح مهاجرت دانست؛ اين كميته نيز با هدف تدوين سند راهبردي گذر به IPv6 در كشور و ترسيم نقشه راه در تاريخ نهم خردادماه سال جاري مصادف با روز جهاني IPv6 در سازمان فن‌آوري اطلاعات ايران تشكيل شد.
    انتهاي پيام



  11. #748
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض مخالفان تازه برای قانون سانسور اینترنت آمریکا

    مخالفان تازه برای قانون سانسور اینترنت آمریکا
    خبرگزاری فارس: قانون جنجالی سانسور اینترنت در آمریکا موسوم به The Stop Online Piracy Act یا (SOPA) پشتیبانی تعداد بیشتری از شرکت های بزرگ در جهان را از دست داده است.

    به گزارش فارس به نقل از تک تری، این در حالی است که این قانون از ابتدا هم حامیان چندانی نداشت و حتی شرکت های فناوری نزدیک به دولت آمریکا مانند مایکروسافت ، گوگل و یاهو هم با آن مخالف بودند.
    از جمله مخالفان تازه این قانون می توان به نینتندو، Electronic Arts یا (EA)، سونی، Go Daddy و ... اشاره کرد که نامشان را از فهرست حامیان قانون سوپا خط زده اند.
    قرار است رای گیری در مورد این قانون به زودی در کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا صورت بگیرد.
    در صورت تصویب این قانون در صورت درخواست وزارت دادگستری آمریکا و صدور حکم دادگاه ، شرکت های سرویس دهنده اینترنت، موتور جستجوهای اینترنتی، شرکت های تبلیغاتی و ... باید وب سایت های دستور داده شده را بلوکه کرده و کاملا مسدود کنند و حتی داده های آنها را از سرورهای اینترنتی پاک کنند.
    این قانون تمایزی میان سایتهای آمریکایی و غیرآمریکایی که در این کشور میزبانی می شوند قائل نشده است.
    رای گیری نهایی در مورد این قانون تا یک ماه دیگر در کنگره آمریکا صورت می گیرد
    انتهای پیام/ح

  12. #749
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض ماجرای اینترنت "طلائی" زیرساخت و "کابلی" که هیچ‌وقت پاره نمی‌شود

    گزارش فارس از
    ماجرای اینترنت "طلائی" زیرساخت و "کابلی" که هیچ‌وقت پاره نمی‌شود
    خبرگزاری فارس: در ماجرای اختلالات مقطعی اینترنت کشور و تکذیب شرکت ارتباطات زیرساخت، به نظر می‌رسد این شرکت از یک لینک اینترنت طلائی "همیشه برقرار" برخوردار است که حتی اگر وزیر ارتباطات هم بگوید اینترنت اختلال دارد، زیرساخت زیر بار نمی‌رود.


    تجربه ماجرای همیشگی اختلال‌‌های مقطعی اینترنت در کشور و تکذیب شرکت ارتباطات زیرساخت، نشان می دهد که گویا اینترنت شرکت زیرساخت با تمام ایران فرق دارد و اگر اینترنت در تمام کشور قطع باشد، شک نکنید که در شرکت زیرساخت همه چیز برقرار است.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، چهارشنبه، در حاشیه جلسه روز چهاردهم دی ماه هیئت دولت، در جمع خبرنگاران در خصوص علت پایین بودن سرعت اینترنت، اظهار داشت: به دلیل قطعی 12 ساعته کابل در خلیج فارس مشکلات قطعی اینترنت به وجود آمد که دلیل این قطعی‌ها نیز معمولا برخورد کشتی ها است.
    تقی پور گفت: این مشکل در نصف روز وصل شد که ما عکس‌های کابل‌های قطع شده را نیز به رسانه‌ها دادیم.
    وی اضافه کرد: مشکل دیگر نیز به خاطر آتش سوزی در یکی از ایستگاه‌های مسیر شمال، از مسیر روسیه بود که موجب مشکل شده بود و در یک روز تلاش کردیم که این مشکل برطرف شود.
    وی گفت: اما هم اکنون بیش از 13 درگاه ورودی اینترنت داریم که سعی می‌کنیم از سایر مسیرها کمبود را جبران کنیم و به صراحت عرض می‌کنم که در زیرساخت‌ها مشکلی نداریم.
    این سخنان وزیر ارتباطات در 4 شنبه هفته گذشته (چهاردهم دی ماه)، در حالی بیان شده که 4 روز قبل از آن (دهم دی ماه)، دفتر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، در واکنش به اخبار اختلال و کندی سرعت اینترنت، خبری به نقل از مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت، در تکذیب و رد هر گونه اختلال در اینترنت کشور، منتشر کرد.
    در این خبر به نقل از حسن کریمی گفته شد که: هم اکنون شاخص‌های کیفیت خدمات در وضعیت مناسبی است و بدون هیچ مشکلی تمامی ظرفیت 291 STM1 اینترنت در کشور در حال کار است.
    پس از آن به فاصله 4 روز بعد، وزیر ارتباطات از دلایل کندی اخیر اینترنت کشور صحبت کرد و این توضیح وزیر، تکذیبی بر اظهارات اخیر شرکت زیرساخت بود.

    این تجربه در گذشته نیز سابقه داشته است؛ چندی پیش نیز در اختلال چند روزه اینترنت، در حالی که شرکت ارتباطات زیرساخت، در ابتدا توسعه شبکه دیتا و پس از آن خطای انسانی را عامل اختلال در اینترنت کشور اعلام کرده بود و با صدور اطلاعیه‌ای بر تکذیب موضوع مهم کاری می‌کرد، وزیر ارتباطات در یک برنامه خبری، دلیل اختلال اینترنت را برای مردم شرح داد.
    در آن برنامه وزیر ارتباطات در خصوص کم شدن سرعت اینترنت طی چند روز گذشته گفت: کاهش سرعت به دلیل پاره شدن کابل جاسک - فجیره است که در نتیجه این پارگی ظرفیت اینترنت ایران به میزان زیادی پایین آمده است.
    این توضیح وزیر در حالی بود که مسئولین شرکت زیرساخت، در ساعات اولیه این اختلال ضمن رد هرگونه امکان پارگی در فیبر نوری، علت اختلال را توسعه شبکه دیتا عنوان کرده بودند و با گذشت یک روز دلیل اختلال بنابر گفته مسئولین این شرکت از دلیل قبلی به خطای انسانی تغییر کرد و برای بار سوم و زمانی که داغ قطعی اینترنت فروکش کرد در نهایت دلیل این اختلال پارگی کابل جاسک - فجیره عنوان شد و این گونه زیرساختی‌ها کاربران را برای اعلام خبر پاره‌گی فیبر نوری آماده کردند.
    بنا بر این، تجربه نشان داده که در این موضوع، وزیر ارتباطات بیشتر از مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت، با مردم صادق است و مشخص نیست که شرکت زیرساخت، این دایه عزیزتر از مادر، چه سنگی را به سینه می زند.
    البته بد نیست، برای رفاه حال هموطنان، شرکت ارتباطات زیرساخت، اینترنت طلایی و بدون قطعی خود را به دیگران نیز معرفی کند.
    انتهای پیام/ح

  13. #750
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض حذف بی سر و صدای ساعات رایگان وایمکس مبین نت; آیا مبین نت به حقوق کاربران خود احترام می‌گذارد؟

    سینا:
    حذف بی سر و صدای ساعات رایگان وایمکس مبین نت; آیا مبین نت به حقوق کاربران خود احترام می‌گذارد؟ آرش زاد - شرکت‌های بزرگ برای تداوم فروش و جذب مشتری بیشتر، همواره شیوه‌ها و نگرش‌های مختلفی را جهت موفقیت در این زمینه به کار می‌گیرند.


    استراتژی‌های تبلیغاتی، بسته‌های متنوع قیمتی و صدها مورد دیگر در این زمینه، از جمله موضوعاتی است که می‌تواند در یک بازار رقابتی، کاربر را به سمت گروه جذاب‌تر بکشاند. اما سوال اصلی این‌جاست که آیا همه چیز با جذب مشتری هدف در این مرحله به پایان می‌رسد؟
    در حال حاضر شرکت‌های مبین‌نت و ایرانسل، بزرگ‌ترین سرویس‌دهندگان اینترنت وایمکس در ایران هستند که هر کدام سیاست‌های خاص خود را برای گسترش سرویس‌ها و کیفیت خدمات به‌کار گرفته‌اند. مبین‌نت با پوشش سراسری در مراکز استان‌ها و ایرانسل با جذب بیشتر کاربر در این زمینه، هر کدام سعی در ارائه سرویسی متمایز به مشتریان خود دارند. ما در گذشته نیز، مقایسه‌ای را بین سرویس‌های این دو شرکت انجام داده بودیم. اما از چندی پیش، اتفاقی در قالب خدمات ارائه شده اینترنت وایمکس مبین نت به کاربرانش رخ داد که بدون اطلاع مشترکین آن‌ها صورت گرفته است.
    ماجرا از جایی شروع می‌شود که تقریبا از ماه‌های آغازین سرویس‌دهی مبین‌نت، این شرکت در طرح‌های پیشنهادی اینترنت خود، برای بسته‌هایی با محدودیت حجمی ماهانه، روزهای جمعه و ساعات ۲ الی ۸ صبح را به‌عنوان زمان‌های مصرف رایگان برای مشترکین خود عنوان کرده بود . در واقع حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده‌های زمانی از حجم سرویس کاربران کاسته نمی‌شد. این موضوع در مقایسه با طرح‌های حجمی وایمکس ایرانسل که بدون چنین امکانی عرضه می‌شد، به‌عنوان یکی از مزیت‌های سرویس مبین‌نت از طرف کاربران به‌حساب می‌آمد. ولی از چندی پیش، اتفاق جالبی برای مشترکین این شرکت رخ داد که بدون اطلاع قبلی صورت گرفته است.

    مصرف رایگان روزهای جمعه که تقریبا بسیاری از کاربران مبین‌نت از آن به‌عنوان زمان‌های آزاد جهت دانلود رایگان فایل‌های مختلف خود استفاده می‌کردند، بدون آن‌که اطلاعی به آنان داده شود، از خدمات قابل ارائه سرویس آن‌ها حذف شده است. این در حالی است که مشترکین زیادی، موضوع را پس از اتمام ناگهانی پهنای باند و تماس با مرکز پشتیبانی مبین‌نت دریافتند و بسیاری نیز، هنوز هم اطلاعی در این رابطه ندارند. البته این موضوع به یک‌باره از میان نرفت!
    مبین‌نت چند ماه بعد از ارائه امکان دانلود رایگان در روزهای جمعه، این بخش را در صفحه مربوط به معرفی طرح‌های خود با اعمال محدودیت ساعتی، به‌روز رسانی کرد؛ اما باز هم بدون اطلاع‌رسانی به مشترکین قبلی خود! در این زمان، این شرکت ساعات ۲ صبح الی ۲ بعد از ظهر روزهای جمعه را به‌عنوان محدوده زمانی رایگان ارسال و دریافت دیتا معرفی نمود. اما حالا اگر سری به صفحه طرح‌های مبین‌نت بزنید، دیگر خبری از استفاده رایگان در روزهای جمعه نیست.

    این موضوع را از جنبه‌های مختلف اخلاقی، کسب و کار، حقوقی و حتی شرعی نیز می‌توان مورد بررسی قرار داد. کاربرانی که در زمان وجود چنین مزیتی، سرویس مبین‌نت را برتر از سایر سرویس‌ها انتخاب کرده‌اند، حالا بدون آن‌که بدانند، هزینه پهنای باند مصرفی در روزهای جمعه خود را به این شرکت می‌پردازند. این در حالی است که هیچ نشانه‌ای از تاریخ‌دار بودن این موضوع در سایت مبین‌نت وجود ندارد تا شاید بتوان ماجرا را گردن طرح Promotion این شرکت انداخت. بخش پشتیبانی این شرکت نیز با تایید عدم فعال بودن این طرح، پاسخ مناسبی را به پرسش ما ارائه نداد.
    در هر حال، این مطلب ضمن اطلاع به کلیه کاربران فعلی مبین‌نت مبنی بر عدم رایگان بودن استفاده از اینترنت در روزهای جمعه برای آن دسته از مشترکینی که سرویس خود را در زمان اجرای این طرح دریافت نموده بودند، از مسئولین محترم این شرکت تقاضا دارد تا با در نظر گرفتن حقوق کاربران خود و رعایت اصول حرفه‌ای در جذب و ارائه سرویس شفاف به مشترکین، از این پس در صورت اعمال تغییر در نحوه سرویس‌دهی و مباحث مرتبط به موضوع یاد شده، آن‌را به اطلاع مشترکین خود برساند.
    179/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •