تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1308 از 1759 اولاول ... 308808120812581298130413051306130713081309131013111312131813581408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,071 به 13,080 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز آیا از مودمت راضی هستی؟

من میخوام یه مودم واسه adsl شرکت مخابرات بخرم اما نمیدونم چه مودمی خوبه. dsl 200 d-link که مطمئنم جوتب میده اما نمیدونم dsl 2520u بگیرم یا dsl 200 فکر کنم 2520 بهتر باشه ولی مطمئن نیستم جواب بده لطفا راهنمایی کنید. asus چطوره؟

لطفا دوستان هر کدومو که شخصا استفاده کردند و راضی هستند بگن؟
    واسه چه کاری میخوی ؟؟؟ وایرلس میخوای یا فقط میخوای pc بهش وصل بشه ؟؟؟ بودجتون در چه حد هستش ؟؟؟
    اگه وایرلس میخواید خونتون چقده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13 step

192.168.1.1
    شما این آی پی رو وارد و کارهای ساعت و اینارو انجام بده تو یه مرحله نوع کانکشن که بسته به خودتون میتونه ppoe یا bridge باشه رو انتخاب کنید
    البته اگه پول کانفیگ مودم رو میدی حتی اگه بلدم باشی ببر برات کانفیگ کنه
    برای وایرلس هم باید شما access point رو فعال بعد روش رمز بزارید که اینم تو همون قسمتی هست که دارید کانفیگ میکنید و user name و password رو وارد میکنید

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من در این مورد اطلاعات ندارم .step by step

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

[QUOTE=Farshid72;6746302]مشکلی نداره میتونید همینکارو کنید که البته فک کنم اگه با یه سیستم وصل شدی به نت دیگه نیاز نباشه رو یه سیستم دیگه کانکشن بسازی...
    شما این کارو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بگو

من ابتدا مودم رو به کیس اولم وصل کردم توسط لن و کانفینگش هم کردم و اینترنت میرم ولی اون یکی کیس هم که با لن به پرت دیگه مودمم وصل کردم چراغ اتصالش روی مودم روشن می شود و در اون کیس هم ارتباط شبکه ای بر قرار می شود ولی چه با ساختن کانکشن و چه نساختنش اینترنت نمی ره راستی هر دو تا هم تنظیمات اینترنت پروتکلشون هم روی اتو ماتیک هست ....
    حتی سیم کیس اولم رو که کار می کنه می کنم و بجاش سیم لن کیس دوم رو میزنم تو مودمم (یعنی در جای همون پرت اول ) ولی بازهم در کیس دوم نمی ره

راستی واسه اینکه با گوشی از وایرلسش استفاده کنم باید مثل کار اولی ، کانفینگ کردن رو برای وایرلس در بخش وایرلس در صفحه کانفینگ انجام بدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

من توی مغازه ADSL دارم!!! حالا می خوام از همین ADSL برای Laptopام توی خونه استفاده کنم!

فاصله 1 کیلومتر!

می خواستم بدونم که چه چیزهایی باید خریداری کنم؟! 1 مودم وایرلس معمولی + یک آنتن جداگانه جواب کارو میده؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=joopiter23;6747931]
    مشکلی نداره میتونید همینکارو کنید که البته فک کنم اگه با یه سیستم وصل شدی به نت دیگه نیاز نباشه رو یه سیستم دیگه کانکشن بسازی...
    شما این کارو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بگو

من ابتدا مودم رو به کیس اولم وصل کردم توسط لن و کانفینگش هم کردم و اینترنت میرم ولی اون یکی کیس هم که با لن به پرت دیگه مودمم وصل کردم چراغ اتصالش روی مودم روشن می شود و در اون کیس هم ارتباط شبکه ای بر قرار می شود ولی چه با ساختن کانکشن و چه نساختنش اینترنت نمی ره راستی هر دو تا هم تنظیمات اینترنت پروتکلشون هم روی اتو ماتیک هست ....
    حتی سیم کیس اولم رو که کار می کنه می کنم و بجاش سیم لن کیس دوم رو میزنم تو مودمم (یعنی در جای همون پرت اول ) ولی بازهم در کیس دوم نمی ره

راستی واسه اینکه با گوشی از وایرلسش استفاده کنم باید مثل کار اولی ، کانفینگ کردن رو برای وایرلس در بخش وایرلس در صفحه کانفینگ انجام بدم ؟
    ببین دوسته عزیز شما اگه کابل رو وصل میکنی و هیچ اتفاقی رو روی نمایشگر مشاهده نمیکنی باید بگم که لن سیستمتون مشکل داره
    ولی اگه وصل میکنیو و کانکت میشه ولی اینترنت نمیره قضیش فرق میکنه
    اگرم شما کابل رو میزنی بعد کابل سیستم اول رو میکشی بعد وصل میشه بازم قضیش فرق میکنه
    در مورد وایرلس هم تو همون کانفیگ کردن که 2 دقیقه هم طول نمی کشه شما باید Access point رو Enable کنید
    بعد روش پسورد بزارید
    البته بدون کانفیگ مجدد هم میتونید وارد تنظیمات شید و Aceess point رو فعال کنید
    192.168.1.1
    وارد شید بعد تو منو ها وایرلستونو فعالش کنید

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

من توی مغازه ADSL دارم!!! حالا می خوام از همین ADSL برای Laptopام توی خونه استفاده کنم!

فاصله 1 کیلومتر!

می خواستم بدونم که چه چیزهایی باید خریداری کنم؟! 1 مودم وایرلس معمولی + یک آنتن جداگانه جواب کارو میده؟!
    1km زیاده...پوشش میده ولی به شعاع 1 کیلومتر...فکرشو کن 1 کیلومتر چند خونه رو تحت پوشش میده که اگه یکیشون بتونه قفلتو -- کنه....
    توصیه من اینه شما بیخیال این روش شی

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من در این مورد اطلاعات ندارم .step by step
    راستش با مودم D-lin کار نکردم ولی شما تو انجمن سخت افزار وارد قسمت لوازم ورودی و خروجی شو اونجا یه نگاه بندازاگرم نبود مشکلتو تو یه تایپک بیان کن دوستان کمکتون میکنن

6. 3 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون

اتصال برقرار می شه و اون کانکشن لن هم روشن می شه ولی تو اینترنت نمیره (یعنی اینکه چه کانکشن بسازم و کانکت بخوام بشم و چه اینکه همزمان اینکه کیس اول وصله بخوام تو این کیس دوم صفحه باز کنم)
    چه بجای سیم کیس اول بذارم و چه در جای خودش (پرت مربوط به کیس دوم) در هیچ حالت اینترنت نمی ره ولی شبکش وصل می شه !

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون

اتصال برقرار می شه و اون کانکشن لن هم روشن می شه ولی تو اینترنت نمیره (یعنی اینکه چه کانکشن بسازم و کانکت بخوام بشم و چه اینکه همزمان اینکه کیس اول وصله بخوام تو این کیس دوم صفحه باز کنم)
    چه بجای سیم کیس اول بذارم و چه در جای خودش (پرت مربوط به کیس دوم) در هیچ حالت اینترنت نمی ره ولی شبکش وصل می شه !

error 678
    Last edited by joopiter23; 05-01-2012 at 13:56.

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

فاصله 1 کیلومتر!

با مودم نمیشه عزیز
    میتونید از دو تا نانو استیشن استفاده کنید

10. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

رفیق مشکلی از اون بابت نیست!!!

یعنی این منطقه هکر مکر نداره!

اگه میشه راهنمایی کنید!

پس شدنی هستش که تا 1 کیلومتر بدون افت سرعت اینترنت بده! مودم هم از همین مودم های معمولی ADSL که قابلیت وایرلس دارد؟!؟؟؟؟؟؟؟

قیمت چقدر درمیاد؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون

ببین دوسته عزیز شما اونجا که داری ipv4 رو تنظیم میکنی یه قسمتی پایینش داره به اسم DNS SERVER کهاونارم باید پرشون کنی!!!
    اگه امکانش نیست شما سیستمتو باسیستم اولی شبکه کن بعد خودت آی پی تعریف کن بعد DNS هارو وارد کن میتونی DNS هارو از isp خودتون بپرسید

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

رفیق مشکلی از اون بابت نیست!!!

یعنی این منطقه هکر مکر نداره!

اگه میشه راهنمایی کنید!

پس شدنی هستش که تا 1 کیلومتر بدون افت سرعت اینترنت بده! مودم هم از همین مودم های معمولی ADSL که قابلیت وایرلس دارد؟!؟؟؟؟؟؟؟

قیمت چقدر درمیاد؟!
    دوسته عزیز شما باید تو راه تقویت کننده بزارید
    توصیه من اینه شما بجای اکانت adsl اکانت wifi بگیری بعد تو مسیرتون هم باید یه تقویت کننده باشه یا اینکه مودم خودتون پهنای باند و قدرت ارسال سیگنال بالایی داشته باشه
    پسر 1 کیلومتر کم نیستا
    همون اکانت ADSL واسه خونه بخری فک کنم ارزونتر دراد

13. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •