تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 57 از 57

نام تاپيک: آموزش تصويري آپديت درايوهايlite-on fat ‎ به LT+2.0 با برنامه jungel flasher و dosflash

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من کنسول پسرم موقع آپگرید با ابزی PES2012 مشکلی براش پیش اومده بود و دیگه فقط پیام خطا میداد از طریق USB آپگرید کردم! البته باید بگم هیچی از کنسول نمیدونم و فقط پسرم باهاش بازی میکنه! اون هم 7 سال بیشتر نداره! گویا یک صفحه اومده بوده که آپدیت کنم اون هم yes رو زده بوده و نمیدونم به چه علتی این مشکل پیش اومده! من توی اینترنت سرچ کردم و توی یک فروم خارجی یکی همین مشکل براش پیش اومده بوده و راه حلش این بود که یک فایل رو گذاشته بود برای دانلود و مراحل انجام آپدیت رو از طریق USB آموزش داده بود. من هم همون کارها رو کردم و اون مشکل برطرف شد ولی الان دیگه سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه!!!! لطفا به من بگید من برای اینکه دوباره بشه سی دی های کپی رو باهاش بازی کرد چیکار باید بکنم! آیا باید از ابتدا مراحل رو طی کنم؟ یعنی سی دی کنسول رو به کامپیوتر وصل کنم و بقیه مراحلی که آموزشش رو پیدا کردم یا اینکه چون قبلا کپی خور بوده راه حل ساده تری داره؟

از اونجاییکه من ایران نیستم متاسفانه نمیتونم کنسول رو ببرم بدم کسی برام کپی خورش کنه! :(

و باید خودم این کارو انجام بدم.

تا اونجا که من متوجه شدم کنسول مدل slim نیست دوسال پیش از ایران براش خریدم از اون مدلهایی که هارد نداره و یک جعبه سبز داره، تا اونجایی که یادم میاد باید آرکید(Arcade) باشه
    چیزی که دانلود کردم و باهاش کنسول رو آپدیت کردم یک فولدر بود بنام $systemupdate حجمش 100 مگابایت و توی این عکس هم لیست فایلهای داخلش هست.

توی قسمت system info کنسول هم این عددها رو نوشته که من حقیقتا نمیدونم هر کدومشون یعنی چی!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من واقعا معذرت میخوام که باید با یکی که چیزی در این مورد نمیدونه سرو کله بزنین!

ممنون از همه
    Last edited by tazarvmmr; 04-01-2012 at 09:17.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من کنسول پسرم موقع آپگرید با ابزی PES2012 مشکلی براش پیش اومده بود و دیگه فقط پیام خطا میداد از طریق USB آپگرید کردم! البته باید بگم هیچی از کنسول نمیدونم و فقط پسرم باهاش بازی میکنه! اون هم 7 سال بیشتر نداره! گویا یک صفحه اومده بوده که آپدیت کنم اون هم yes رو زده بوده و نمیدونم به چه علتی این مشکل پیش اومده! من توی اینترنت سرچ کردم و توی یک فروم خارجی یکی همین مشکل براش پیش اومده بوده و راه حلش این بود که یک فایل رو گذاشته بود برای دانلود و مراحل انجام آپدیت رو از طریق USB آموزش داده بود. من هم همون کارها رو کردم و اون مشکل برطرف شد ولی الان دیگه سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه!!!! لطفا به من بگید من برای اینکه دوباره بشه سی دی های کپی رو باهاش بازی کرد چیکار باید بکنم! آیا باید از ابتدا مراحل رو طی کنم؟ یعنی سی دی کنسول رو به کامپیوتر وصل کنم و بقیه مراحلی که آموزشش رو پیدا کردم یا اینکه چون قبلا کپی خور بوده راه حل ساده تری داره؟

از اونجاییکه من ایران نیستم متاسفانه نمیتونم کنسول رو ببرم بدم کسی برام کپی خورش کنه! :(

و باید خودم این کارو انجام بدم.

تا اونجا که من متوجه شدم کنسول مدل slim نیست دوسال پیش از ایران براش خریدم از اون مدلهایی که هارد نداره و یک جعبه سبز داره، تا اونجایی که یادم میاد باید آرکید(Arcade) باشه
    چیزی که دانلود کردم و باهاش کنسول رو آپدیت کردم یک فولدر بود بنام $systemupdate حجمش 100 مگابایت و توی این عکس هم لیست فایلهای داخلش هست.

توی قسمت system info کنسول هم این عددها رو نوشته که من حقیقتا نمیدونم هر کدومشون یعنی چی!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من واقعا معذرت میخوام که باید با یکی که چیزی در این مورد نمیدونه سرو کله بزنین!

ممنون از همه
    خواهشا با روشی که تو پیغام خصوصی عرش کردم خدمتتون بگید مدل درایو چیه(باز کردن پنل و اون رنگ سیم)
    اونجا امکان تهیه بازی کپی رو به راحتی دارید؟
    بعدش هم باید پنل جلویی دستگاه رو باز کنید.برای این کار کنسول رو به صورت عمودی قرار بدید ولی وارونه.
    بعد یه روزنه میبینید انگشتتون رو بزارید اونجا و به طرف خودتون بکشید بیرون.به طوری که اون قسمت جلویی xboxباز بشه
    بعد از اینکه قسمت جلویی کنسول رو باز کردید طبق عکس زیر بگید که اون سیم توی اون سوراخ چه رنگیه؟
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1000x800.

3. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام و واقعا ممنونم از اینکه راهنمایی میکنید

اول اون سیمی که گفتید رنگش زرد هستش، در مورد بازی کپی من به دو صورت تهیه میکنم گاهی اوقات دوستانی که از ایران میان میارن و گاهی هم از اینترنت دانلود میکنم و روی DVD DL کپی میکنم.

راستی مقداری که گفتید جلوی حرف D نوشته هم کاملش اینه:

D: 2.0.13599.0 - K: 2.0.13599.0 (BK: 2.0.1888.0)

بازم ممنون
    Last edited by tazarvmmr; 04-01-2012 at 10:23.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام من یه راهنمایی میخواستم از اساتید
    من یه فایل از کسی که بار اول دستگاموکپی خور کرده دارم که دقیقا اسماش مثل آموزش هستش
    Lite_CFW و Lite-OFW جفتشم 256 کیلو بایت هستش....اگر اینا همون dvd key ها هستن من الان واسه آپدیت باید از کدوم مرحله شروع کنم؟ از شماره چنده آموزش؟یه مختصر بگین ممنون میشم؟×؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام من یه راهنمایی میخواستم از اساتید
    من یه فایل از کسی که بار اول دستگاموکپی خور کرده دارم که دقیقا اسماش مثل آموزش هستش
    Lite_CFW و Lite-OFW جفتشم 256 کیلو بایت هستش....اگر اینا همون dvd key ها هستن من الان واسه آپدیت باید از کدوم مرحله شروع کنم؟ از شماره چنده آموزش؟یه مختصر بگین ممنون میشم؟×؟
    نه اینهاkeyنیست اینا یکی فریم ویر کپی خور کننده هست)lt+یکی هم خریم ویر اصلی(استوک)
    کلا باید آموزش رو بخونید برید.

7. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا من lt3 ریختم اما الان هیچکدواز بازی هام کار نمیکنه...مثل فیلم میشناسه
    جز بازی اورجینال کینکت
    همین طوری باید باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا من lt3 ریختم اما الان هیچکدواز بازی هام کار نمیکنه...مثل فیلم میشناسه
    جز بازی اورجینال کینکت
    همین طوری باید باشه
    اشتباه از این بود که من استوک رو نصب کرده بودم و آپ دیت داشبورد رو نریخته بودم
    هر کدوم از آموزش های اینجا یه کم نامفهوم هستش که با وصل کردن اونا به هم واقعا یه چیز عالی در میاد
    Last edited by pat_2005h; 13-02-2012 at 18:44.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •