باور کن ! تا 9 دی افتضاح بود. 3 روزی میشه خوب شده !
دیگه حرف من رو باور نمی کنی هیچی دیگه.
شاید منطقه ای باشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باور کن ! تا 9 دی افتضاح بود. 3 روزی میشه خوب شده !
دیگه حرف من رو باور نمی کنی هیچی دیگه.
شاید منطقه ای باشه.
دوستان 100 بار گفته شده !!!!!!! فايل هاي سرور هاي معروف مثل فايرفاكس در سرور موزيلا يا ... در سيستم cash شده !!سلام دوستان
از امشب فکر کنم سرعت من دو برابر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باندو فکر کنم دو برابر کردن
سرویس اکو 128 - یک ساله - مشهد
پس سرعت بايدم همچين چيزي باشه !! ديگه اينو همه ميدونن ...
مطمئن هستي سرويس 128 رو 4 مگ ميبندن !!
تا هفته پيش كه من شاتل بودم 512 رو 2 مگ ميبستن !!
سرعت دانلود شبانت رو هم بزار mahla eel جان ...
اينم آسياتك 1 مگ كرج:
ساعت 2:28 تست شده يعني در ساعات رايگان
![]()
Last edited by 3FX; 04-01-2012 at 03:34.
شما مگه 512 گرفتی که سرعتت اینه من 128 هست سرعتم از 18 بالاتر نمیره زنگ هم که میزنم بهم میگن تازه شما 2 مگ هم بالاتر هستی باید 16 باشه گفتم عجب در ضمن من فکر کنم منطقه ای باشه راستی الان بهترین شرکت چه شرکتی هست که شبانه اش مجانی باشه و سرعتشم عالی باشه و البته قیمتشم مناسب تر از جاهای دیگه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز منم تولدم 10 بهمن خیلی دلم می خواد باهاشون حرف بزنم و خالی شم .... چجوری باهات حرف زد خوب یا بد ؟ بعد اعتراض کردی چی جواب می داد ؟ هرچی دلم می خواد بگم ؟؟ راستی ساعت چند با چه شماره ای بگو من هر شماره ای و جواب نمی دم ....البته بخاطر شاتل دو روز به تولدم 2روز بعد تولد همه تماسارو جواب می دم![]()
اوووففففففففففففففف آسیاتک ترکونده بابا ایول به آسیاتک کاش می شد دانلود هامو بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام بگیره البته تو ساعت رایگان و میگم ها جسارت نشهولی خوشبحالتون ما انقدر شب ها روی 2تا5 سرعت داشتیم این 3شب که سرعت واقعی رو بقول خودشون میدن یعنی12 چقدر خوشحالیم ..........
سرویس شما چنده که سرعت شبانه شما اینقدره؟بعدش البته عین شاتل نشه بعداز1ماه کمش کنن !نه؟؟
دوست عزیز مرتضی منم 128 اکو دارم و طبق گفته پشتیبانی تهران سرعت روی 12تا16 نرمال هست و اگر بالاتر بره دیگه لطف شاتل بوده و بیشتر نخواهید... اینو پشتیبانی گفته ....
ولی من از این حرص خوردن شبهام این 3روز کم شده سرعتم بدک نیست بهتر است از 1ماه پیشه .....
دوستان منم 128 دارم و پهنام دوبرابر شده و Downstream این شده: 4604
این فایلم برای تست سرعت گذاشتم برای دان:
شبانه هم همین بود
حال داد دمشون گرم.![]()
Last edited by M0hsen3D; 04-01-2012 at 09:55.
برای من دان استریم همون 2 مگ عین قبل هست ! فقط چند روزه افت نداره.
شب هم جرات دانلود ندارم . میترسم محدود شم !
مشترک گرامی (********): علاقهمندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی كه فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن یكی از اصلیترین اهداف شركت شاتل محسوب میشود، این شركت به طور مرتب و با برنامهریزی منسجم و دقیق، اقدامات لازم برای افزایش امكانات مورد نیاز مخابراتی را در زودترین زمان ممكن انجام میدهد تا بتواند همواره خدماتی با بهترین کیفیت دراختیار مشتریان قرار دهد.
متاسفانه، تاخیر به وجود آمده در فراهم آمدن امکانات مخابراتی مورد نیاز برای این منظور با وجود پیگیریهای مکرر این شرکت در مرکز مخابراتی شما، موجب گشته است تا سرعت در مرکز مخابراتی شما طبق استانداردهای شرکت شاتل نباشد، یعنی هرچند سرعت منطبق بر سرعت قرارداد و میزان تعهد در قرارداد بوده است، اما با آن چه که شاتل در استانداردهای خویش برای ارایه به مشتریان در نظر گرفته، تفاوت داشته است. نکتهی قابل توجه دیگر نیز آن است که هم اینک نیز برخی از سرویسهای اینترنتی و پروتکلهایی همچون Https نیز دچار اختلالاتی خارج از کنترل شاتل است که دلایل و شرایط آن در ایمیل جداگانهی دیگری برای شما ارسال خواهد شد.
بیگمان، تلاش و پیگیری بیوقفه برای برطرف ساختن این مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه دارد و امیدوار است كه تلاشهای انجام شده طی روزهای آینده به ثمر نشسته و این مشكل به طور كلی برطرف شود. از آن جایی که اختلالهای پیش آمده از سوی شرکت شاتل بوده است، ضمن عذرخواهی از مشکل پیش آمده و قدردانی از صبوری شما مشترک گرامی، معادل 15 روز شارژ رایگان در تاریخ 20 دی ماه به سرویس شما تعلق خواهد گرفت که به طور خودکار در صورت حساب بعدی شما قابل استفاده خواهد بود.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود. در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم. بیگمان، مشتریان، بزرگترین سرمایه ما محسوب میشوند و همكاری با آنان فرصتی مغتنم برای ماست.
با سپاس
امور مشترکین
گروه شرکتهای شاتل
با سلام این ایمیل امروز برام اومده!
من الان یک هفته است نمیتونم وارد ایمیل بشم ( https) مشکل داره شدیدا!
جالبه تماس میگرفتیم میگفتند مشکل از مخابراته. پس الان اعتراف کردند که مشکل از سمت خود شاتل هست. 100 درصد این ایمیل برای من هم اومده منتها من نمیتونم بازش کنم . الان سومین دفعه است دارم تلاش میکنم ولی باز نمیشه!
.....................
Last edited by parisa6628; 14-01-2012 at 14:29.
هم اکنون 341 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 341 مهمان)