تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 125 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

داره خودمونی میشه farhad_sadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی نیست؟!!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بابا یکی کمک کنه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی هیچکی نیست من بدجوری گیر کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم این بازی و گرفتم. اولش کلی باهاش سروکله زدم تا لگ های شدید گرافیکیش و حل کنم. راستش گرافیکش تو ذوغم زد و منو یاد بازی های 10 سال پیش انداخت! مخصوصا رانندگی توی شهر که اسفناکه! ولی همینکه بازی کردم و داستان بازی شروع شد گیم پلی بازی و سبک جدید بازی جذبم کرد. کلا باید بیخیال گرافیک و رانندگی این صحبتا شد همین هیجان پرونده ها و تلاش برای حل کردنش خیلی فاز میده.
    کلا بازی جالبناکی به نظر میاد. ولی فکر کنم گیم اسپات بهش زیادی حال داده با نمره ی 9!

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

منظورت مرحله اول بازی هستش؟ که ماشین سفارت ارژانتین و به اون روز اوردن؟ این که خیلی آسونه بگو کجا گیر کردی
    ببین اولش بگرد یه آچار و پیدا کن که آدرس یه مکانیکی و بهت میده. میری به اون مکانیکی و با صاحب مغازه صحبت می کنی و یکم هم میگردی تو مغازه و مطمئن میشی که آچار از همون گاراژ گم شده (با مرتب کردن آچارا روی دیوار). بعد آدرس یه یارویی و بدست میاری به نام گابریل دنیل یه همچین اسمایی میری خونه طرف و یراست برو سمت انبارش بعد دوست دختر طرف و سوال بارون کن. بعد دختررو تعقیب کن تا میرسی به یک مسابقه ماشین که یارو اونجا داره بازی می کنه و بعد هم میگیریش!
    لگشو چجوری درست کردی?

Sent from my LT15i using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من راهنمای قدم به قدم فارسی این بازی رو برا نسخه ی pc میخوام.
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    و این که چطوری میشه همکارم رانندگی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

سلام
    من راهنمای قدم به قدم فارسی این بازی رو برا نسخه ی pc میخوام.
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    و این که چطوری میشه همکارم رانندگی کنه؟
    راهنمای قدم به قدم واسه یه بازی معمایی؟دیگه چیزی از بازی باقی نمیمونه خب.
    بجای اینکار دکمه RB یا RT یادم نیست رو کنسول این بود معادل pc رو ببین اون رو که بزنی هر دفعه یه کمک بهت میکنه هر پرونده هم فکر کنم 5 تا جا داره واسه کمک گرفتن.
    واسه اینکه همکارت رانندگی کنه دکمه سوار شدن به ماشین رو نگه دار رو کنسول که اینجوری بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

منم این بازی و گرفتم. اولش کلی باهاش سروکله زدم تا لگ های شدید گرافیکیش و حل کنم. راستش گرافیکش تو ذوغم زد و منو یاد بازی های 10 سال پیش انداخت! مخصوصا رانندگی توی شهر که اسفناکه! ولی همینکه بازی کردم و داستان بازی شروع شد گیم پلی بازی و سبک جدید بازی جذبم کرد. کلا باید بیخیال گرافیک و رانندگی این صحبتا شد همین هیجان پرونده ها و تلاش برای حل کردنش خیلی فاز میده.
    کلا بازی جالبناکی به نظر میاد. ولی فکر کنم گیم اسپات بهش زیادی حال داده با نمره ی 9!

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

منظورت مرحله اول بازی هستش؟ که ماشین سفارت ارژانتین و به اون روز اوردن؟ این که خیلی آسونه بگو کجا گیر کردی
    ببین اولش بگرد یه آچار و پیدا کن که آدرس یه مکانیکی و بهت میده. میری به اون مکانیکی و با صاحب مغازه صحبت می کنی و یکم هم میگردی تو مغازه و مطمئن میشی که آچار از همون گاراژ گم شده (با مرتب کردن آچارا روی دیوار). بعد آدرس یه یارویی و بدست میاری به نام گابریل دنیل یه همچین اسمایی میری خونه طرف و یراست برو سمت انبارش بعد دوست دختر طرف و سوال بارون کن. بعد دختررو تعقیب کن تا میرسی به یک مسابقه ماشین که یارو اونجا داره بازی می کنه و بعد هم میگیریش!
    آقا جون خودت بگو چجوری لگاشو درست کردی من هر کاری کردم همونجوریه؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان برای اینکه لگ گرافیکش درست بشه وقتی لانچر را باز کردید تو قسمت option اون پایین یک قسمت داره به اسم command line و بعد تو اون کادر این دستور را بنویسید
    str-
    npd-
    این دو دستور را با یک فاصله کنار هم بنویسید و بعد Ok کنید و بازی و اجرا کنید
    و مشکل حل میشه فقط یک مشکل کوچیک میمونه که نشانگر موس نمایان میشه روی صفحه ولی خوب مشکل گرافیک حل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بازیش همش شده صحبت صحنه اکشن نداره صد رحمت بخ بازییه ادونچر ولی خدایش سبکش قشنگه من الان تو پرونده های ترافیک هستم دارم رو پرونده یک جنایت کار میکنم

پيش فرض

من تو مرحله 18 گیر کردم همونجایی که یه خونه رو سوزوندن و اعضا خانواده نشسته سوختن بعد از سوال از همسایه باید چیکار کرد چون هیچی نمیده نه location نه چیزه دیگه ای اون سه مورد case رو هم برسی کردم کل خونه رو هم گشتم ولی هیچی به هیچی دیگه گیج شدم.
    Last edited by Microsoft Windows; 15-01-2012 at 21:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •