خوب مگه شما نمیخوای اورجینال بازی کنی و نسخه کپی رو نخری؟خوب اورجینال کلا به این کارا نیازی نداره و مثل آب خوردن اجرا میشه
خوب مگه شما نمیخوای اورجینال بازی کنی و نسخه کپی رو نخری؟خوب اورجینال کلا به این کارا نیازی نداره و مثل آب خوردن اجرا میشه
از صبح دارم دنبال بازی اورجینال میگردم یا کسی نداره یا میگن 20 روز طول میکشه تا برسه .
به این نتیجه رسیدم بهتره -- کنیم![]()
به نتیجه خوبی رسیدیبهتره.
خوب ببین اونموقع مثله داشبرد مطرحه!!ولی خوب میشه با روش هایی روی تمام داشبرد ها اجرا کرد.اگه داشبر13604 و از اون به قدیم باشه و با روش بورنر مکس رایت بشه مشکلی نداره.خلاصه راحتت کنم وقتی بازی رو میخری بگو با روش بورنر مکس رایت شده باشه.و باید کنسولتLT+2داشته باشه.حالا اگه داشبردت 13604 و قدیمی تر از اون باشه مشکلی نداره .ولی اگه از اون به بعد باشه و یا لایو رفته باشی بایدTUبریزی و کش رو پاک کنی و روی هارد نصب نکنی تا اجرا بشه تا اومدنLT+3صبر کنی
اگه باندل دارین بیخیالش شین ، اگه اسلیم ــه که بدین بیرون LT+2.0 بریزن ریسکش یه مقدار بالاست...
Last edited by .:PAR3A:.; 02-01-2012 at 23:04.
کشف بمب اتم هم این همه پیچیده نیستقاطی کردم .
من باندل کینکت گرفتم . بهتره منتظر بمونم LT 3 بیاد بعد بدم با اون کپی خور کنن ؟
واسه اسلیم که نیومده.!!!
---------------------------------------------------------------------
تنها کاری که بکنی اینه که بدی کپی خورش کنن بگو باlt+2اگه هم میخوای تاlt+3صبر کن..ولی خوب شاید دیر بیاد.راستی باید درایو اون باندل قابل کپی خور شدن باشه ها!!!!شاید از اون معدود درایو ها باشه که -- نمیشه
کلا -- نمیشه یا فعلا نیومده ؟
فعلا نیومده ولی خوبc4روش کار میکنه انشا الله بیاد.
بعید میدونم از اون مدل باشه مال تو مدل های
Lite-On 1175 DG-16D5S
Hitachi 0500/
0502 .DLN10N
فعلا براشونcfwیا همونLt+نیومده
ولی هنوز کار داره و گمان نمیکنم به این زودی ها بیاد.
اگه میخوای واسه LT+3 صبر کنی خب همون 20 روز رو صبر کنی تا نسخه ارجینال رو برات بیارن زودتر به مقصودت میرسی
تیم c4eva لابد یه 10 روزی میرن تعطیلات کریسمس خوش بگذرونن
بعید میدونم LT+3 تو این چند روزه بیاد برای اسلیم.
میدونی اگه بازی ارجینال تو ایران هم راحت گیر بیاد خیلی ها سراغ کپی خور کردن کنسول و دنگ و فنگای مربوط بهش نمیرن.
اگه امکان خریدشو داری من ارجینال رو پیشنهاد میکنم
اگر نه بگوز LT+2 بریزن ولی باهاش به هیچ وجه لایو نرو.البته امیدوارم داشبوردت خیلی هم جدید نباشه![]()
دوستان بازی هایی که از Xbox تو بازار هستن منظورم تو بیشتر مغازه ها وجود دارد
در ایکس باکس کپی خور شده اجرا میشه یا در ارجینال ؟
من میخوام برم اسلیم بگیرم دلم نمیخواد کنسول خراب بشه با -- شدنش بهترین راه حل چی هست؟
در ضمن Hard به چه کاری میاد وقتی کنسول -- میشه بازی های ایکس باکس که ارزون قیمت تقریبا هستند خب بازیشو میگیره یه نفر بازی میکنه دیگه هارد میخواد برای چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)