تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2900 از 3195 اولاول ... 19002400280028502890289628972898289929002901290229032904291029503000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,991 به 29,000 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه Master Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرووووون خیابون پرستار

پيش فرض

1-برای کپی باز ها فوق العادست و در واقع هیچ مشکلی برای کپی باز ها نیست و همه بازی ها اجرا میشه.
    2-نه وضعیتx360کاملا عالیه و هکش مشکل نداره. آّدیتش راحته ولی ه.ک اش یه خورده سخته.
    3-مدل250گیگ:550تومن.مدل4گیگ:480تو ن.
    4-باید30درصد از قیمت فعلی کم کنی میشه قیمتش البته اگه هیچ مشکلی و خط و خشی نداشته باشه.
    خیلی ممنون از راهنماییتون.

ببخشید در موقع خرید نکاتی هست که بهش توجه کنم .

مثلا کپی خور بودنشو از این جور چیزا ؟

حالا تا آخر فروردین ماه صبر میکنم ببینم چی میشه اگه ps3 ه-ک نشد میرم xbox میگیرم مرسی.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون.

ببخشید در موقع خرید نکاتی هست که بهش توجه کنم .

مثلا کپی خور بودنشو از این جور چیزا ؟

حالا تا آخر فروردین ماه صبر میکنم ببینم چی میشه اگه ps3 ه-ک نشد میرم xbox میگیرم مرسی.
    خوب اگه دست دوم میخری باید بن نشده باشه اگه فت باشه 3چراغه نشده باشه.تعمیر نشده باشه و یه محلت تست بگیر.
    اگه هم دست اول میگیری بگو آخرین ورژنLT+و آخرین ورژن داشبرد رو داشته باشه و بازی هایی که میخری با بورنر مکس رایت شده باشه.(البته تا فروردینLT+3میاد باید بگیLT+3داشته باشه.)
    ازPS3هم خبر های خوب در راهه

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Master Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرووووون خیابون پرستار

پيش فرض

مرسی... حالا تا اون موقع ببینم چه طوری میشه شایدم بعد امتحانا رفتم یه پرس و جو کردم درباره ی قیمتا ....

بازم ممنون...

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران عزیز من یه ایکس باکس سفارش دادم از دیجی کالا

نمی خوام کپی خورش کنم ، دنبال بازی اورجینال forza 4 میگردم . از کجا می تونم بگیرم ؟ کسی داره ؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

اونموقع که باز بوده ببین چیزی لای فن ها نرفته؟گرد و خاک رو کلا تمیز کن.
    بعد مثلا اون قسمت که افت فریم داره بازی از یه جایی لود کن که نزدیکش باشه.یعنی کنسول رو روشن کن بدون اینکه وقت طلف کنی برو اون جا که افت فریم داره ببین چی میشه(زمان کم باشه)یه باز هم با یکی دو ساعت بازی برو اونجا ببین افت فریم میشه یانه وضعیت هر دو رو بگو:
    کابلHDMIات رو عوض نکردی؟
    یه گرد گیری کنی خیلی خوبه.
    ------------------------------------------------------
    نه لای فنها چیزی نیست گردوخاک رو پاک کردم از فنها وهم کل برد... در مورد مطلبی که گفتی اتفاقا توی بازی RDR یه جا هست که خیلی افت فریم میده باور کن 50 بار فقط اونجا رو تست کردم که هر 50 بارشم وضعیت یکسانی داره
    آره از گرما نیست چون طول میکشه تا گرم بشه کنسول کابل hdmi ندارم از کمپوزیت استفاده میکنم

داخل دستگاه وقتی تکونش میدم انگار وسط محفظه برد یه صدایی میاد انگار یه تیکه پلاستیک یا یه همچین چیزی گیر کرده و هی اونور اینور می قلته ولی نمیشه دیدش و هم نمیتونم اون قسمت X مانند برد رو باز کنم ببینم چی هست لطفا راهنمایی کنین.... ببخشید جمله بندی یکم ایراد داشت

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه لای فنها چیزی نیست گردوخاک رو پاک کردم از فنها وهم کل برد... در مورد مطلبی که گفتی اتفاقا توی بازی RDR یه جا هست که خیلی افت فریم میده باور کن 50 بار فقط اونجا رو تست کردم که هر 50 بارشم وضعیت یکسانی داره
    آره از گرما نیست چون طول میکشه تا گرم بشه کنسول کابل hdmi ندارم از کمپوزیت استفاده میکنم

داخل دستگاه وقتی تکونش میدم انگار وسط محفظه برد یه صدایی میاد انگار یه تیکه پلاستیک یا یه همچین چیزی گیر کرده و هی اونور اینور می قلته ولی نمیشه دیدش و هم نمیتونم اون قسمت X مانند برد رو باز کنم ببینم چی هست لطفا راهنمایی کنین.... ببخشید جمله بندی یکم ایراد داشت
    گاش بتونی بازش کنی ببینیم چیه.مشکل عجیبیه چیزی یادت نمیاد که دست کاریش کرده باشی؟یا مثلا بچه ای چیزی خونتون نبوده دست کاریش کنه؟والا اگه تو برد دستکاری بشه که خوب میپوکه زیاد ازش کار نکشیدی؟ که داغ کنه توی این چند وقت؟راستی فت داری؟
    ----------------------------------------------
    برادران عزیز من یه ایکس باکس سفارش دادم از دیجی کالا

نمی خوام کپی خورش کنم ، دنبال بازی اورجینال forza 4 میگردم . از کجا می تونم بگیرم ؟ کسی داره ؟
    سفارش بدی میارن.ولی خوب گرون در میاد.پسر چرا زدی تو کار اوریج
    اینجا یه سر بزن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند وقت پیش یه تاپیک به عنوان بازی های اورجینالشون داشتن فکر کنمforza4هم بود.فکر کنم به آقا میثم که سایتشون همون بالایی بگی بیارن.

8. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما Resolution کنسولت رو چنده؟ اگه 1080p هست بگذارش رو 720p یا 480p تست کن ببین بهتر میشه؟
    اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشی والا این قضیه دلیل مشخصی نداره.
    منم با PS3 خیلی مشکل افت فریم داشتم اما خیلیا میگفتن همیچین مشکلی ندارن تو اون بازیا
    Last edited by sony_W810i; 02-01-2012 at 21:44.

10. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز این XGD3 چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز این XGD3 چیه ؟
    یه قفل امنیتی هست که مایکروسافت روی بازیهاش گزاشت.تقریبا تمام بازی ها بعد از DRIVER.SAN FRANSISCOاین قفل رو دارن.لیست دقیق یکی دو صفحه قبل همینجا هست.این قفل اول باعث میشد که کلا بازی رایت نشه یا ناقص رایت باشه که با اومدنFWتوسزC4برای درایو های کامپیوتر این بازی ها کامل راست شدن و برای اجرای کامل و بدون نقصشون نیاز بهlT+3هست و پچ شدن باlt+3

13. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یه قفل امنیتی هست که مایکروسافت روی بازیهاش گزاشت.تقریبا تمام بازی ها بعد از DRIVER.SAN FRANSISCOاین قفل رو دارن.لیست دقیق یکی دو صفحه قبل همینجا هست.این قفل اول باعث میشد که کلا بازی رایت نشه یا ناقص رایت باشه که با اومدنFWتوسزC4برای درایو های کامپیوتر این بازی ها کامل راست شدن و برای اجرای کامل و بدون نقصشون نیاز بهlT+3هست و پچ شدن باlt+3
    خوب الان من اسلیم گرفتم ، اینم که LT 3 نداره باید چیکار کنم تا بازی هایی مثل forza 4 رو بازی کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •