سلام. دوستان کسی با نرم افزار چت گوشیsh messenger کار کرده؟
چرا توی گوشی نوکیا x2 کار نمیکنه و پیغامfailed میده؟لطفا کمکم کنید.ممنون
سلام. دوستان کسی با نرم افزار چت گوشیsh messenger کار کرده؟
چرا توی گوشی نوکیا x2 کار نمیکنه و پیغامfailed میده؟لطفا کمکم کنید.ممنون
با سلام. من چند وقت پیش روی نوکیا C5-00برنامه ی نقشه تهران که جاواست رو می خواستم نصب کنم. در حین نصب ارور داد. بعد از اون هیچ کدوم از برنامه های جاوای من اجرا نمیشه. هیچ جاوایی هم نصب نمیشه. با اینکه فریمور گوشی رو آپدیت کردم و گوشی رو فرمت کردم، باز هم مشکل باقیه. چه کنم؟
دوستان کمک کنیدددددد
روی 7230 و 6600 هم ارور میده
روی n95 , c903 راحت کار میکنه
سلام
می خواستم بدونم آیا برنامه ای هست که بشه داخل منو های گوشی D900i رو دید؟ مانیتور گوشی شکسته نمیتونم میس کال و اس ام اس ها رو ببینم
سلام
من باید درمورد JNDI یک پرزنت داشته باشم
ممنون میشم اگر مقاله فارسی دراین زمینه وجوددارد را معرفی کنید![]()
سلام
من از برنامه UC browser روی گوشیم استفاده میکنم که به نظر من از اپرا مینی خیلی بهتر و قوی تره . منتها تنها مشکلی که باهاش دارم فونت فارسیه. این مرورگر فونت فارسی رو به این صورت نشون میده ( برعکس و جدا از هم) :
اپرامینی = ی ن ی م ا ر پ ا
قبلا روی اپرا هم همچین مشکلی رو داشتم که بعد از مدتی خود به خود درست شد ولی این مشکل روی UC همچنان ادامه داره و هر ورژنی رو که نصب میکنم چه قدیمی چه جدید بازم فرقی نمیکنه به نظر شما چی کار باید کرد؟
مدل گوش هم Sony Ericsson K750i هست میشه اشکال از مدل گوشی باشه ؟ چون دوستم همین برنامه رو روی گوشی ELM sony ericsson داره و فونت فارسیشش درسته!
ورزن های جدید که جاوا هستن اینطورین
من گشتم ورژن خیلی قدیمیشو پیدا کردم فارسیش درسته
ميخواستم براي motorola a1200 بازي دانلود كنم اما نتونستم.
ممنون میشه شماره ورژن رو هم بگی ؟ورزن های جدید که جاوا هستن اینطورین
من گشتم ورژن خیلی قدیمیشو پیدا کردم فارسیش درسته
شما مطمئنی ؟ اخه من از اولین ورژن تا آخرین ورژن رو نصب کردم و هیچکدوم درست نبود.
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
اقا دست شما درد نکنهبفرمایید:![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)