نه اورکلاک نکردم! رام اصلی 2.3.3 دانلود کردم ریختم! رام اروجینال چی خوبه بریزم؟ که اس ام اس فارسی ساپورت کنه نه منو فارسی!!!!آیا اورکلاک کردین ؟ این معمولا زمانی رخ میده که دمای CPU میره بالا !
در ضمن JPJV6 یکی از آشغال ترین رام هاست . نظر من XXJVT
نه اورکلاک نکردم! رام اصلی 2.3.3 دانلود کردم ریختم! رام اروجینال چی خوبه بریزم؟ که اس ام اس فارسی ساپورت کنه نه منو فارسی!!!!آیا اورکلاک کردین ؟ این معمولا زمانی رخ میده که دمای CPU میره بالا !
در ضمن JPJV6 یکی از آشغال ترین رام هاست . نظر من XXJVT
من که فعلا JW1 رسمی دارم خوبه مشکلی نداره ، از این کاستوم ها هم زیاد ریختم ولی همشون یه مرگیشون هست دیگه وای به حال ایرانیاشون ! با اون اسماشون !JW1 بریزین با رام میترا
تمام رام ها رو اگه دئودکسشون رو بریزین ، میتونین فارسی کنین...
توصیه من اینه که اول رام JW1 رسمی رو با Odin طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش بریزین ، بعد هم رام میترا که مهدی عزیز بالا لینکشو داده رو بریزین ، هم فارسی داره و هم امکانات عالی...
کلا رام رسمی هیچ چیز اضافه ــی نداره بهش دل خوش کنین![]()
JW1 چه رامی هست؟ چه نسخه ای هست؟ اس ام اس فارسی و وب فارسی پشتیبانی میکنه؟ بدون برنامه؟
سلام دوستان
من امروز دلمو زدم به دریا و این رامو نصب کردم : دی
2.3.6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
فعلا که سرعت بهتری رو شاهدم
رام قبلیم 2.3.3 بود
.
میخواستم ببینم چطور باید تست کنم ببینم کارکرد و سرعت گوشیم چطوره ؟
یعنی این عکسو چطور برای گوشیم تست کنم ؟
هوم ؟
کسی این رامو نصب کرده ؟
من که کاره اشتباهی انجام ندادم ها ؟ : دی
کار خوبی کردی
اون بنچ مارک رو بعد از فلش کردن کرنل سمافور و به احتمال زیاد اور کلاک تا 1300 گرفته
تو تاپیکی که لینک دادین قبل از نصب کرنل اسکرین شات گذاشته 1834
بنچ هم با برنامه Quadrant Advanced گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو اجرا کن و گزینه Run full benchmark رو بزن.
من از این رام خیلی راضیم تا حالا !
سرعت به مراتب بیشتر شده !
قبلنا یه لانچری بود که وقتی روی گوشیم اجراش میکردم کلی گیر میکرد اما الآن مشکلی نمیبینم !
کلا راضیم : دی
هادی جان میخوای بیشتر راضی باشی به نظرم یه کاستوم مبتنی بر JW1 بریزرسمیا خیلی ناقصن ، به ویژه اینکه فکر نکنم دئودکسش هم باشه...
دئوکسش باشه یعنی چی ؟ : دی
الآن من توی نصب این رام دئوکس هم نصبیدم
همینو میگی آیا ؟
.
چه برتری ای داره اینی که شما میگی ؟
توی رام های دئودکس ، فایل های Odex توی اپلیکیشن ها حذف میشن... این باعث میشه که بشه دستکاری کرد گوشی رو... اما زمان بوت گوشی رو بالا میبره... مثلا الان شما دئودکس که هستین میتونین پچ فارسی و گزینه های اضافه پاور منو و ... رو با ریکاوری بریزین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)