به نظرتون قیمتش به 700 میرسه؟
سلام.به نظر شما GS2 بگیرم یا نوت.
نوت به جز صفحه بزرگتر خیلی مزایا داره نسبت به GS2 ؟
ارزش داره 200هزار تومن بیشتر بدی گالکسی نوت بگیری به جای گالکسی S2 ؟؟؟
دوست دارم شما کمکم کنید راجب این موضوع.
OR
![]()
اگه کارت بیشتر تو نت هست نوت بگیر اگه گوشی میخوای کالکسی اس 2
دلار خیلی گرون شده ایا روی قیمت این گوشی تاثیری گذاشته ؟ قیمت جدید کسی نداره ؟ از 900 کمتر نشده ؟
980....
کارم که بیشتر توی نت.ولی خوب گوشی هم میخوام.از نظر سخت افزاری که کمتر ار S2 نیست؟
سواله من اینه ارزش داره 200 چوب بیشتر بدی نت بگیری؟آخه از اندازه صفحه نمایش نوت خوشم اومده.
سخت افزار کاملا سخت افزار اس2 هست با این تفاوت که سی پی یو رو 1.4 کلاک شده
شما که خوشت اومده دیگه فکر پولشو نکن بگیر خیال خودتو راحت کن![]()
سلام دوستان
سامسونگ امروز اعلام کرد که فروش دستگاه دوگانه تبلت/فونش یعنی Galaxy Note بخوبی بوده است.
این شرکت کره ایی توانسته از زمان عرضه این دستگاه در اواخر اکتبر تاکنون( حدود 2 ماه) , بیش از یک میلیون از آنرا بفروش رساند و این در حالیست که این دستگاه هنوز در همه کشورها از جمله آمریکا عرضه نشده است.
گالاکسی نوت هم اکنون در کشورهای اروپایی و آسیایی عرضه شده است و در کشورهایی همانند فرانسه , آلمان , تایوان و هنگ کنگ یک افزایش پایدار در فروش را نشان میدهد.
سامسونگ همچنین تایید کرد که بزودی این دستگاه را در یکی از مهمترین بازارهای ارتباطات دنیا یعنی آمریکا عرضه خواهد کرد.
هنوز زمانی برای عرضه این دستگاه در آمریکا اعلام نشده ولی عرضه اش در آنجا بخوبی به سامسونگ کمک میکند که به فروشش سرعت ببخشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 29-12-2011 at 13:37.
هیچی بابا این یوزر هر وخ یه رومر از یه گوشی میبینه فک میکنه اومد تو بازارو میگه وای وای دیگه ساپورت نمیشه و اینا :| وسط تاپیک جی اس 2 اومده بود گفته بود GS3 اومد گوشیتونو بفروشین اونو بخرین که ساپورت شه :|
حال میکنم همینطوری فله ای هم تایید میشن این پستا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)