هیچکی اینجا نیست جواب بده ؟
هیچکی اینجا نیست جواب بده ؟
من رابط DVI to HDMI, HDMI to DVI را دیدم که البته فقط تصویر را منتقل میکند و برای صدا باید از کابل جدا استفاده کنی
در سایتهای خارجی هم تبدیل USB به HDMI را دیدم که یک مبدل است و قیمتش هم بالای 50 دلار بود.
با لپ تاپم حسابداری کار میکنم وبخاطر LCD کوچک 15.6 بعضی وقتها خسته میشوم.تصمیم گرفتم یه ولخرجی کنم و یک مانیتور بزرگتر بخرم که هم خسته نشم و هم کیفیت FULL HD را تجربه کنم.بنابراین یک LED 22 اینچ فول اچ دی خریدم و با کابل HDMI بهش وصل کردم.ولی کاملا نا امید شدم با هیچ رزولوشنی تصویری به وضوح خود لپ تاپ نداد که هیچ،بلکه با تمام تنظیمات رزولوشن یا بزرگتر از LED میشد یا کوچکتر.فقط در رزولوشن 1024*768 اندازه درست میشد ولی کیفیت افتضاح. اساتید لطفا راهنمایید کنید بنده چه خاکی تو سرم بریزم؟ظاهرا باید یه کیس واسه مانیتورم جمع کنم
اگر میخوای روی مانیتور رزولوشن ماکزیمم باشه باید از حالت dual display به single بری
در تنظیمات کنترل پنل گرافیک قسمت display
لطفا یکی جواب منو هم بده چند روز گذشت همچنان منتظریم
با تشکر از پاسختون،ولی وقتی به سینگل برمیگردونم فقط ال سی دی خود لپ تاپ کار میکند
باید مانیتور را بعنوان گزینه اصلی انتخاب کنید
برای گرافیک اینتل در تنظیمات intel graphics قسمت display devices
برای گرافیک nvidia در تنظیمات nvidia control panel
برای گرافیک amd در تنظیمات catalyst control center
سلام دوستان.تو رو خدا لطف کنید کسی که میدونه جوابه سوالمو بده.من میخوام لپ تاپ asus n53sv رو له تلوزیون LG با کابل hdmi وصل کنم .وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته لطفا کمک کنید .ممنون
دوستان چرا وقتی به lcd وصل میکنم تصویر از تلویزیون بیرون میزنه. بعد رزولوشنو میزنه 1080*1920 بعد صفحه لپتاپ خاموش روشن میشه و تلویزیون رزولوشنو میزنه 900p!
سلام خدمت دوستان نمی دونم توی این تاپیک جاش هست یا نه ولی به هر حال من اینجا سوالم رو مطرح می کنم ...
من یک لپ تاپ فوجیتسو دارم که متاسفانه نمی دونم چرا وقتی به ویدئو پروژکتور وصلش می کنم تصویر نمیاد ... !!! کم کم دارم به این نتیجه می رسم که شاید این مارک از لپ تاپ به پروژکتور وصل نمیشه !!! چون دوستام با مارک های مختلف به محض اینکه کابل دستگاه رو وصل می کنن ؛ تصویر دارن و ....
حالا نمی دونم باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه ... اگه کسی می دونه راهنمایی کنه من رو بی زحمت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)