همین چند روز پیش ( طرف آشنا بود )
الان کنسول اینجا نیست ولی فکر کنم 13599 باشه
همین چند روز پیش ( طرف آشنا بود )
الان کنسول اینجا نیست ولی فکر کنم 13599 باشه
دقیقا چند روز پیش؟
مثلا 3 یا 4روز یا بیشتر؟
نگفت چه فریمویری ریخت برات؟
اگه3.4 روز بیشتره خوب باید بری نسخه پچ شده بازی رو بخری یا پچ کنه.که توصیه میکنم بری پچ شدشو بخری در اینصورت حل میشه.(باید بگی برایlt+2پچ شده باشه(البته همون1.91خودمون)
ولی اگه از 3.4روز کمتره باید بازم پچ کنی منتهی با یه روش دیگه که در اینصورت باید به فروشنده بگی برایlt+3پچ کنه
نه
قبل از این بود که پچ lt+3 بیاد
حالا این پچ برای دستگاهه یا باید هر بازی رو پچ کرد .... ؟؟؟
لینک آموزش پچ کردن lt+3 رو داری ....؟؟؟
این تاپیک تو امضات هم فکر کنم برای هر بازی باید انجام بشه نه ... ؟؟؟
خوب ببین ما الان باید بدونیم فریم ویر ات چیه؟
اصلا کنسول شما اسلیم هست یا فت؟
با توجه به اینکه تازه خریدی باید اسلیم باشه پس lt+2داره و اون لینک پچ به کار تو نمیاد.
برای اینکه بازی هارو برایlt+2پچ کنی این تاپیک آموزش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، کنسولم فت هست ، کارکرده خریدم
ویروس جان شما بین پیغمبر ها دقیقاً جرجیس رو انتخاب کردی!!!
شش تا بازی هستن که مجهز به قفل امنیتی معروف به ap2.5 هستن که این بازی NFS:HP هم یکی از همین بازی هاست.این شش تا بازی + بازی های جدیدی که معروف به XGD3 هستن هربار و متناسب با هر فریمور باید پچ بشن.احتمالاً اگه بازی پچ شده متناسب با فریمور دستگاهت رو که حدس میزنم LT+2 باشه رو بریزی درست شه منتهی قبل از این کار یه بازی دیگه ترجیحاً قدیمی رو تست کن تا مطمئن شیم کپی خور دستگاهت همچنان سالمه.
ضمناً این بازی NFS رو دیگه تو کنسولت نذار چون ممکنه کنسولت رو فلگ کنه.یعنی شناسایی کنه و تو یه فرصت ناغافل بن بشی و نتونی دیگه از مزایای محیط لایو استفاده کنی.
این فورزا 4 اصلا جواب نمیده روی ال تی پلاس 3 موندم تو خماریش پچ هم کردمش ولی بی فایده اس از روی فلش که نمی خونه دم به دقیقه هم که هنگ می کنه توی لودینگ... چی کار کنم؟ 100 درصد از کجا گیر بیارم آخه من الان مگه جایی هست که به خودش زحمت بده بازی رو مکس بورنر رایت کنه؟
QUOTE]
شدیدا منم نیاز دارم بگین از یه جای معتبر بگیریم
ولی واسه من خیلی خیلی اررور ش کم شده
تقریبا هفته ای یه بار اونم تو منو هاش نه وسط بازی ولی بازم ضد حاله![]()
بیشتر توضیح بدید! یعنی الان من که میخوام لایو بازی کنم (فعلا این بازی ها رو میخوام بازی کنم>>> FIFA12 - COD modern 3 - Assassins Creed Revelattons- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نمی تونم با Lt+3 با خیال راحت برم لایو؟
این داستان پچ کردن بازیها چیه؟ همونجایی که برم واسه LT+3 رو بریزن میتونه همه بازیها رو واسم پچ کنه؟سایتی سراغ دارین که بازی ها رو به صورت پچ شده مناسب برای محیط LIVE و LT3 به صورت اینترنتی بفروشه؟
Last edited by konami-pes; 28-12-2011 at 09:53.
فعلا تا اومدن ورژن جدید Abgx باید بازی های AP2.5 و XGD3 رو دستی با فایل های توپولوژی پچ کرد. روش کار هم خیلی ساده هست.این داستان پچ کردن بازیها چیه؟ همونجایی که برم واسه LT+3 رو بریزن میتونه همه بازیها رو واسم پچ کنه؟
دو تا فرمول برای بازی های AP2.5 و XGD3 این طوری هست :
A. Live / Play From HDD = Burner Max (100%) + Topology Patch
B. Play From DVD = Truncate (97%) + Topology Patch
فرمول آ :
اگه دیسک اورجینال بازی + درایو لایت آن iHAS + دی وی دی خام ورباتیم در اختیار دارین :
با روش 0800 از بازی اورجینال ایمیج 100 درصد بردارین
با XBC فایل توپولوژی رو به ایمیج بازی پچ بکنین
با XBC امیج رو رایت بکنین
فرمول ب :
اگه فقط دیسک بازی 97 درصد + DVD خام معمولی در اختیار دارین فقط مجبور هستین که از روی DVD بازی ها رو اجرا بکنین :
با ImgBurn یه امیج معمولی بر دارین
با XBC فایل توپولوژی رو به روی امیج بازی پچ بکنین
با ImgBurn رایتش بکنین
فرزا 4 استثنا هست که حتما باید با فرمول یک درست شده باشه.
واسه فورزا 4 یه نفر با مرام باید پیدا بشه تا فایل ISO ریپ شده 100 با روش 0800 v3 رو با تورنت شیر بکنه. این طوری بقیه که دیسک هاشون 97 درصدی هست شاید بتونن دیسکشون رو ترمیم بکنن.
Last edited by Squall Leonhart; 28-12-2011 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)