تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 162 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی اصول شارژ کاترج شارژی چی هست؟ من بلد نیستم.
    و باید عرض کنم داشتن کیت شارژ روی کاتریج الزامیه.من خودم یک 6500 هم دارم.تا زمانی که آی سی شارژ رو روی کاتریج شارجی نچبونم اصلا پرینتر اجازه الاین هم حتی نمیده و هیچ دستوری اجرا نمیشه.
    حتما باید کیت آی سی نصب شه .منتظر هستم این اصول رو برام بگی که کارم گیره دادا
    درسته تا وقتی چیپست نباشه یا بسوزه پرینتر هیچ کاری انجام نمیده حالا این مهم نیست که اخطار تمام شدن جوهر (؟یا!) میده فقط باید باشه
    برای همین هم در کارتریج های قابل شارژ باید چیپ رو از کارتریج فابریک به روی کارتریج جدید منتقل کرد

در مورد اصولش هم نکته ی مهمی که داره پر کردن اون برای بار اول هست چون نمد هنوز جوهری توش وجود نداره
    و این عمل باید به آهستگی تمام انجام شه به طوری که ابتدا جوهر تا نیمه قسمت خالی پر شده و به مرور کاملا جذب نمد شه البته در طول این کار قرار دادن کارتریج روی تکه نارنجی (orange cap) که در ابتدا هم کارتریج ها روی اون چفت بودند هم لازمه این کار باعث میشه که جوهر کاملا به خورد نمد بره و فعلا سرریز نشه
    نکته بعدی اینه که وقتی نمد کاملا جوهر رو جذب کرد نباید قسمت بدوت نمد رو بیش از نصف پر کرد چون بیش از جد باعث ریختن رنگ میشه
    سپس بستن در پوش بالایی
    خب بعد از مدتی کارتریج رو از قسمت نارنجی جدا کنید و اجازه بدید به همون شکل چند دقیقه (حتی ممکنه در صورت جوهر ریزی تا چند ساعت) بمونه
    این نکته خیلی مهمه چه در این روش چه در روش پر کردن از انتها و چه در روش سوراخ کردن
    بعد از قرار دادن در دستگاه هم نیازه بین 3-4 بار از لینک های زیر پرینت گرفته شه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الاین کردن هم برای این نوع که هد روی دستگاست و جابجا نمیشه زیاد کاربردی نیست
    بیشتر تمرکز روی عکس های بالا و کلین باشه
    امیدوارم مشکلتون حل شه

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون آقا محمد گل

خوب همون قسمت که سرنگ زیرش قرار میگره دیگه ، ولی کارتریج 901 اون هد پایینش که میاد روی اون قسمت لاستیکی چون کمی بزرگتره درست جا نمیشه و هوا از گوشه هاش نفوذ میکنه.

اما رنگی مشکل نداره.

حالا موندم با این سیاه سفید چیکار کنم.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون آقا محمد گل

خوب همون قسمت که سرنگ زیرش قرار میگره دیگه ، ولی کارتریج 901 اون هد پایینش که میاد روی اون قسمت لاستیکی چون کمی بزرگتره درست جا نمیشه و هوا از گوشه هاش نفوذ میکنه.

اما رنگی مشکل نداره.

حالا موندم با این سیاه سفید چیکار کنم.
    نه خير مثل اينكه ما حرف همديگه رو نمي فهميم
    يك سري كيت هاي بزرگتر هست مثل كيت شارژ 57 كه براي شارژ 138 و 140 و ... استفاده مي كرديم.
    ولي ميگم اگه كيت بزرگتر نباشه و كارتريج هم مشكل گرفتگي نداشته باشه اين كار رو مي كنيم!:

محكم با دو انگشت فشار بده تا هوا وار نشه و سرنگ رو بذار و بكش!

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malakhak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

درسته تا وقتی چیپست نباشه یا بسوزه پرینتر هیچ کاری انجام نمیده حالا این مهم نیست که اخطار تمام شدن جوهر (؟یا!) میده فقط باید باشه
    برای همین هم در کارتریج های قابل شارژ باید چیپ رو از کارتریج فابریک به روی کارتریج جدید منتقل کرد

در مورد اصولش هم نکته ی مهمی که داره پر کردن اون برای بار اول هست چون نمد هنوز جوهری توش وجود نداره
    و این عمل باید به آهستگی تمام انجام شه به طوری که ابتدا جوهر تا نیمه قسمت خالی پر شده و به مرور کاملا جذب نمد شه البته در طول این کار قرار دادن کارتریج روی تکه نارنجی (orange cap) که در ابتدا هم کارتریج ها روی اون چفت بودند هم لازمه این کار باعث میشه که جوهر کاملا به خورد نمد بره و فعلا سرریز نشه
    نکته بعدی اینه که وقتی نمد کاملا جوهر رو جذب کرد نباید قسمت بدوت نمد رو بیش از نصف پر کرد چون بیش از جد باعث ریختن رنگ میشه
    سپس بستن در پوش بالایی
    خب بعد از مدتی کارتریج رو از قسمت نارنجی جدا کنید و اجازه بدید به همون شکل چند دقیقه (حتی ممکنه در صورت جوهر ریزی تا چند ساعت) بمونه
    این نکته خیلی مهمه چه در این روش چه در روش پر کردن از انتها و چه در روش سوراخ کردن
    بعد از قرار دادن در دستگاه هم نیازه بین 3-4 بار از لینک های زیر پرینت گرفته شه

الاین کردن هم برای این نوع که هد روی دستگاست و جابجا نمیشه زیاد کاربردی نیست
    بیشتر تمرکز روی عکس های بالا و کلین باشه
    امیدوارم مشکلتون حل شه
    اگه چیپ رو از کارتریج فابریک در بیاریم و بزاریم رو کارتریج شارژی دیگه چیپ ارور نمیده و از کار نمی افته ؟
    و تا وقتی جوهر توش باشه کار میکنه ؟
    یا مثل کارتریج فابریک فقط دو سه یبار میشه شارژش کرد ؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

اگه چیپ رو از کارتریج فابریک در بیاریم و بزاریم رو کارتریج شارژی دیگه چیپ ارور نمیده و از کار نمی افته ؟
    و تا وقتی جوهر توش باشه کار میکنه ؟
    یا مثل کارتریج فابریک فقط دو سه یبار میشه شارژش کرد ؟
    نه این دلیل نمیشه اگه چیپ به هر دلیلی توسط دستگاه شناسایی نشه و ارور بده (اخطار جوهر اصلا مهم نیست) چه روی کارتریج فابریک چه روی شارژی بازم همون مشکل وجود داره
    همونطور که وقتی کارتریج شارژ میشه ، اما جوهر رو همچنان خالی نشون میده
    قضیه دفعات شارژ هم باز بر میگرده به سالم بودن چیپ و همچنین هد که در این مدل چون هد روی دستگاست و نیاز به هواگیری و .. نیست در نتیجه شانس دفعات شارژ تا حدودی بیشتر میشه

داره خودمونی میشه shadow4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    من یه اچ پی پریمیوم دارم بتازگی هر چی میخوام چاپ کنم فقط صورتی میزنه کارتریجهاش رو هم تازه عوض کردم. تست هم که میگیرم (منظورم self test ) بازم به جای 5 تا رنگ همه رو صورتی میزنه مقدار کارتریج هم برای همه فول نشون میده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مرسی آقا محمد

کمی بهتر شد

مال این مدل گیر نمیاد کیتش؟ hp 4500

این مال خودش نبود

اگه از دوستان کسی داره قیمیت یا پ خ بده لطفا.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی آقا محمد

کمی بهتر شد

مال این مدل گیر نمیاد کیتش؟ hp 4500

این مال خودش نبود

اگه از دوستان کسی داره قیمیت یا پ خ بده لطفا.
    كيت شارژ ها براساس مدل نيستند براساس شماره كارتريج هستند و چند مدل دارند كه هر مدل چندين شماره كارتريج و مدل رو جواب ميده.

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

سلام به همه اساتید
    من یه اچ پی پریمیوم دارم بتازگی هر چی میخوام چاپ کنم فقط صورتی میزنه کارتریجهاش رو هم تازه عوض کردم. تست هم که میگیرم (منظورم self test ) بازم به جای 5 تا رنگ همه رو صورتی میزنه مقدار کارتریج هم برای همه فول نشون میده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    چند تا هدكلين انجام بده و چند برگ كه رنگ زيادي داخلشون هست بزن(مثل عكس) ببين تغييري حاصل ميشه يا نه بعد بيا بگو!

10. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب کیتی که به این مدل 901 بخوره هست؟ مارکش چیه؟

تو اینترنت که هرچی گشتم نبود.

بیرون هم هرچی گشتم نبود. فقط همون کوچیکه بود که این مدل رو نمیخورد.

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من نیاز به آی سی شارژ کاتریج 920 دارم. پدا میشه تو بازار؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •