مبار کت باشه عزیز دل
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
قیلم 3d من میخرم 15000 و10000 با چاپ و قاب عالی
مبار کت باشه عزیز دل
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
قیلم 3d من میخرم 15000 و10000 با چاپ و قاب عالی
بله تی وی شما update شده
1-خواهشا این مشکل مارو حل کنیدچندتافیلم دانلود کرده ام باکیفیت3dولی موقع نمایش صفحه نمایش هم تو تلویزیون هم تومانیتوردوقسمتی ست (ازوسط صفحه 2قسمت عین هم نمایش داده میشه)البته تلویزونم sonyhx800حال چکارکنم که فیلم درست نمایش داده بشه؟
2-آیا میشه TVروارتقاءنرمافزاری داد بطوریکه فرمتMKVروقبول کنه؟که یکی ازضعفهای اونه.
تلویزیون من HX800این منویی که فرمودین من پیدا نمیکنم.
این آپدیت مال HX800؟
شما دکمه 3D رو روی ریموت کنترل میزنی منوی 3D باز میشه. گزینه 3D Display روی Off هستش که باید به Side by Side تغییرش بدی! (اگر این منو هایی که میگم رو نداری، احتمالاً باید تی وی رو آپدیت کنی!)
تی وی های سونی MKV رو ساپورت نمیکنن و خود سونی هم ظاهراً برنامه ای برای ساپورت این فرمت در فریمویر های بعدی نداره!
آپدیتش همین کد پایینه یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیتو ریختم درست نشد فقط تعدادگزینه های آپشن 3dاز5گزینه 4گزینه شدوگزینه ای تحت عنوانside by sideوجودنداره حالا چکارکنم؟
این که میگم4گزینه شد گزینه ای تحت عنوان فرمت3dکه همیشه غیرفعال بود حذف شد.
درضمن حال اگه بخوام ربان فارسی کنم باید به تنطیمات کارخانه برگردم آیا آپدیت حذف میشه؟
Last edited by رضاکلاته; 24-12-2011 at 01:18.
سلام .. من یک sony dvd home theatre / system دارم ! میخواستم ببینم کسی میدونه چه جوری میشه بهش میکروفن وصل کرد ؟ من داخل دفترچه راهنماش هرچی گشتم پیدا نکردم ؟؟؟؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟
بله آپدیتش همینه!
واقعاً تعجب میکنم که گزینه Side by Side رو نداره! نمیدونم دیگه چی بگم.
برای تغییر زبان تی وی لازم نیست به تنظیمات کارخانه برگردید!
دوست عزیزاگه فکرتازه ای به خاطرتون رسید حتما برای رفع این مشکل ماروراهنمایی کنید درضمن برای تغییرزبان توی منو بغیر ازتنظیم کارخانه ای زبان فارسی دیده نمیشه باید چکار کرد؟درضمن اگه تنظیم کارخانه کنم آپدیت پاک میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)