من امروز فارش یک کاتریج شارژی 920 دادم. بزودی دستم میرسه اما اینها چیپ روشون هست یا نه؟
من امروز فارش یک کاتریج شارژی 920 دادم. بزودی دستم میرسه اما اینها چیپ روشون هست یا نه؟
كارتريج شارژي همونطور كه از اسمش پيداست يا چيپ با قابليت ريست به صورت دستي يا اتوريست داشته باشه كه بشه بي نهايت شارژش كرد.
اگه قرار باشه چيپ كارتريج رو بزني روي اين كه ديگه چه كاري خب همون رو شارژ ميكني. بله وقتي چيپ ارور بده روي هر كارتريج قابل شارژ و غير قابل شارژي بزني ارور ميده چون وسيله تشخيص كارتريج كه پلاستيك نيست همين چيپ ها هستن!
شايد كارتريج رو نداشته گفته يه مدل ديگه بهش ميدم فقط چيپ هاش رو در ميارم!!
بهش بگو ببين ميتونه چيپش رو برات گير بياره.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
همينيعني همون!
بهش گفتم ، میگه اینها اصلا چیپ ست هاشون نیست
گفت اون مخزن جوهر 564 هم چیپ ست نداره
حالا چه کار کنم ؟![]()
چيكار كني؟ برو كارتريج بگير استفاده كن تا دستگاه خشك نشده![]()
امروز کاتریج شارژی 920 دستم رسید. اصلا چیپ روش نبود.رنگ توش ریختم زدم رو پرینتر که بی فایده بود چون پرینتر نشناختش.مجبور شدم چیپ کاتریج خالی رو دربیارم و بچسبونم رو این شارژی بعد از کلی اذیت کردن شناختش اما 2تا مشکل دارم
اول اینکه برنامه ای برای ریست پرینتر hp داریم ؟ آخه هنوز ارور کاتریج میده میخوام ریست شه.
و مشکل بعد اینکه فقط 2تا رنگ سیاه و آبی رو میزنه.عکس باش چاپ زدم حتی قمتهای سفید رو هم آبی میزنه. مشکل از کجاس؟ الاین هم کردم بی فایدس.
بداد ما برسین بابام جان
اينكه ارور ميده رو اهميت نديد. تا زماني كه پرينت ميكنه مشكلي نيست.
برنامه ريست من نشنيدم براي hp.
هد كلين كن.
امکان داره هد خراب شه باشه؟ از کجا بفهمم خود پرینتر و هد سالمه؟
اما مشکل جدید من:
امروز که داشتم چند تا نقشه کد چاپ میکردم خط ها رو برام کثیف چاپ میکنه.یعنی دور خطوط هاله هست نقطه های ریز. چکار کنم؟ هد کلینم زیاد کردم
سلام آقای Mohammad.t
میشه این ها رو لطفا نگاه کنی و نظرت رو بهم بگی
این ها هم دارن همون کاری رو میکنن که اون محاشاپی بهم گفت !!!
قبلا سریعتر جواب می دادی ؟
دیگه کسی نیست که بتونه کمک کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)