کارتریج قابل شارژ رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یه سایت معتبر معرفی کنید + قیمت
نمیشه چیپ ست هاشون رو عوض کرد ؟
با تشکر فراوان
کارتریج قابل شارژ رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یه سایت معتبر معرفی کنید + قیمت
نمیشه چیپ ست هاشون رو عوض کرد ؟
با تشکر فراوان
از بچه هاي ايرانشهر!
920 بود شماره كارتريج ها؟ از اين لينك
ميشه اگه گير بياد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه 564 بود
که متاسفانه توی سایت 564 نیست
سایت معتبریه ؟
و این به درد من نمیخوره ؟
و فرقش با کارتریج قابل شارژ چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون کارتریج 920 هم از نظر ظاهر با 564 یکی هستن نمیشه اونو استفاده کنم ؟
Last edited by malakhak; 21-12-2011 at 14:56.
آره بچه خوبيه! زنگ بزن بهش.
ممكنه توي فروشگاه داشته باشن.
شرمنده زیاد مزاحم شدم
میشه بهم بگی که مخزن بگیرم به صرفه تره یا کارتریج قابل شارژ
و تفاوت هاشون و کارایی هاشون رو هم بگی که دیگه خیلی شرمنده می کنی![]()
با سلام.من یک printer hp 7000 دارم. میشه تانک وصل کرد بهش؟ این کاتریج های قابل شارژ خوب کار میدن؟ من چاپ a3 زیاد دارم اخه. چکار کنم که اذیت نکنه بابام درومد با پول کاتریج خریدن.
دشمنت شرمنده باشه عزيزم تا حدي كه سوادش رو داشته باشم و تو توانم باشه به سوالات و پيام هاتون جواب مي دم.
مخزن يا تانك تشكيل شده از يك سري كارتريج قابل شارژ + يه مخزن كه جوهر توش ريخته ميشه و با شيلنگ جوهر از مخزن به درون كارتريج ها هدايت ميشه . عيب كارتريج شارژي اينه كه بايد خودتون دستي پرش كنيد و عيب مخزن اينه كه اون حجم جوهر زياد فشار زياد پشت هد ايجاد ميكنه امكان خرابي هد زياد ميشه و جوهر اضافي وارد دستگاه ميشه كه باعث استهلاك دستگاه ميشه. به علاوه اينكه بايد فكر مناسبي هم براي عبور شيلنگ ها كرد كه از اين بابت بعضي دستگاه ها براي عبور بهتر هستند و دستگاه هاي سه كاره اغلب مناسب نصب تانك نيستند.
یک سوال.این کاتریج شارژی وقتی رو پرینتر قرار داره میشه توش رنگ ریخت یا باید درش بیاریم و بعد پر شه و هوا گیری شه؟
و میشه لطفا بدی جوهر اینک تک رو بگی ؟ممنون از راهنمائیت. و این رو هم بی زحمت بگو که که این کاتریجهای شارژه باری همیشه کار میکنن؟ منظورم زمان زیاده نه تا ابد![]()
Last edited by sepanta; 22-12-2011 at 01:20. دليل: ه
هواگيري مال كارتريج هاي هد دار هست اينا رو فكر كنم سر جاش هم ميشه شارژ كرد ولي درش بياري راحت تري!
خب زنگ زدم بهم گفت کارتریج قابل شارژ 564 هم داره با قیمت 20 هزار تومن
ولی بهم گفت که این کارتریج ها چیپ ست ندارن و باید چیپ ست رو از کارتریج سالم در بیاری بزنی رو این
حالا چند تا سوال
همه کارتریج های شارژی این جوری هستن ؟
اگه چیپ ست گذاشتم روشون دیگه چیپ ست ارور نمیده ؟ و از کار نمیوفته ؟ و تا ابد کار میکنه ؟
اون کارتریج هایی که ارور دادن(آبی + مشکی ) چیپ ست هاشون به درد نمی خوره ؟ یعنی باید کارتریج نو بخرم ؟
گیج شدم آخه کارتریج ها که مشکلی ندارن الان هم پر از جوهر هستن چون چیپ ست هاشون ارور داده دیگه چاپ نمیکنن ، اون کارتریج ها چه فرقی با این ها دارن که چیپ ست رو اون کار میکنه رو این کار نمی کنه ؟
ببخشید زیاد مزاحم میشم آخه این چاپگره خیلی اذیت میکنه تا حالا پنج برابر پول خودش براش کارتریج گرفتم دیگه در توانم نیست
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)