تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2878 از 3195 اولاول ... 18782378277828282868287428752876287728782879288028812882288829282978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,771 به 28,780 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آقای فتحی رو که نمیشناسم
    لایو الان خطریه.تا اومدن lt+3 صبر کن.
    گفتم که تا کنسول نسل بعد معرفی بشه و شرکت ها براش بازی بسازن و تازشم وارد ایران بشه و افت و قیمت و کپی خور شدن و .... مطمئناً چند سال دیگه میشه.تا اون موقع شرکت ها برای ایکس باکس بازیهاشونو میسازن و تازشم همین الان با وجود ایکس باکس و پلی استیشن 3 و کنسول وی بازم میبینیم که برای ps2 هم بازی ساخته میشه پس ساپورت خواهیم شدجای نگرانی نداره.
    تایید حرف میتاجون
    بعدشم شما ببینید که اختلاف سطح بازی های نسل قبل با نسل حاضر خیلیه
    مثلا پلی استیشن 2 رو با پلی استیشن 3 مقایسه کنید خیلی پلی استیشن 3 قوی تره
    ما اگر اوج صنعت بازی رو در نظر بگیریم که مثلا کیفیت بازی ها به جایی برسه که ما نتونیم بازی رو از فیلم واقعی تشخیص بدیم نسل حاضر تقریبا بش رسیده
    شما بازی هایی مثل بتل 3 و فورزا 4 و بازی های گرافیک بالا را در نظر بگیرید واقعا خیلی به واقعیت نزدیکند
    پس نتیجه میگیریم اختلاف سطح این نسل با نسل بعد خیلی کمه
    پس اگر بازی هم برای کنسول های این نسل حتی بعد از عرضه نسل بعد
    بیاد میتونه تا حد زیادی مارو راضی کنه
    تو خونه هم این قدر روشن فکرم

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

تایید حرف میتاجون
    بعدشم شما ببینید که اختلاف سطح بازی های نسل قبل با نسل حاضر خیلیه
    مثلا پلی استیشن 2 رو با پلی استیشن 3 مقایسه کنید خیلی پلی استیشن 3 قوی تره
    ما اگر اوج صنعت بازی رو در نظر بگیریم که مثلا کیفیت بازی ها به جایی برسه که ما نتونیم بازی رو از فیلم واقعی تشخیص بدیم نسل حاضر تقریبا بش رسیده
    شما بازی هایی مثل بتل 3 و فورزا 4 و بازی های گرافیک بالا را در نظر بگیرید واقعا خیلی به واقعیت نزدیکند
    پس نتیجه میگیریم اختلاف سطح این نسل با نسل بعد خیلی کمه
    پس اگر بازی هم برای کنسول های این نسل حتی بعد از عرضه نسل بعد
    بیاد میتونه تا حد زیادی مارو راضی کنه
    تو خونه هم این قدر روشن فکرم
    تکذیب میشه
    اگه قرار باشه اختلاف گرافیکی کم باشه که اصلا کنسول بعدی ای ارایه نمیشه.این بازی هایی هم که گقتید درسته گرافیک خیلی خوبی دارند ولی خوب قطعا خیلی مونده تا با یه فیلم مقایسه بشن.انتظار میره که کنسول بعدی حتی یک انقلاب گرافیکی هم ایجاد کنه چون اصلا اساس نسل جدید هر چیزی انقلاب تو موضوع خاص خودشه و موضوع خاص گیم گرافیکه.

4. 5 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تکذیب میشه چرا؟
    اگه قرار باشه اختلاف گرافیکی کم باشه که اصلا کنسول بعدی ای ارایه نمیشه.این بازی هایی هم که گقتید درسته گرافیک خیلی خوبی دارند ولی خوب قطعا خیلی مونده تا با یه فیلم مقایسه بشن.انتظار میره که کنسول بعدی حتی یک انقلاب گرافیکی هم ایجاد کنه چون اصلا اساس نسل جدید هر چیزی انقلاب تو موضوع خاص خودشه و موضوع خاص گیم گرافیکه.
    من نگفتم اختلاف کمه
    گفتم اختلاف نسل حاضر با نسل قبلی بیشتر از اختلافی هست که این نسل با نسل بعدی داره
    ساجد خان
    راستی
    شما MitaJoon چجوریه هم حرف من (محسن) هم حرف ساجد جان رو قبول دارید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من نگفتم اختلاف کمه
    گفتم اختلاف نسل حاضر با نسل قبلی بیشتر از اختلافی هست که این نسل با نسل بعدی داره
    ساجد خان
    راستی
    آخه مرد مومن تو میگی پس نتیجه اینه که اختلاف این نسل با نسل بعدی کمه.نتیجه تو از حرفات این بوده اشاره نکردی که اختلافش چه قدر کمه.
    ولی در کل باید اختلاف زیاد باشه حتی از نسل قبلی هم بیشتر اینو با توجه به انقلاب هایی میگم که در پردازنده ها و کارت گرافیک ها صورت گرفته که خیلی پیشرفت بوده و همیشه کنسول ها خیلی جلو ترند.
    Last edited by s.j-rez; 21-12-2011 at 19:53.

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

واله من وقتی 2 ماه پیش 360 گرفتم یه لیست درست کردم از بازیهایی که رو این نسل اومده من نتونستم بازی کنم ... اینجوری که من میبینم تا 2 سال دیگه فقط سرگرم اونام چه برسه به بازیهای جدیدی که هر روز داره میاد ... با خیال راحت یه کنسول بخرید و فعلا نگران نسل بعد نباشید ...

8. 5 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واله من وقتی 2 ماه پیش 360 گرفتم یه لیست درست کردم از بازیهایی که رو این نسل اومده من نتونستم بازی کنم ... اینجوری که من میبینم تا 2 سال دیگه فقط سرگرم اونام چه برسه به بازیهای جدیدی که هر روز داره میاد ... با خیال راحت یه کنسول بخرید و فعلا نگران نسل بعد نباشید ...
    دقیقا منم دوماهی میشه گرفتم
    همون اول هم بازیایی که روی X360 اومده رو لیست کردم و کم کم دارم دانلود میکنم

اگه تونستی لیستتو برام بفرست ببینم بازی هست که من ندیده باشمش.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من نگفتم اختلاف کمه
    ساجد خان
    راستی
    عزیز تو پست اولت که خواستی مطلبو بگی جاش راه رفتی ، تو پست دومم خواستی جمع و جورش کنی ، بدتر دویدی

تا جایی که مشخصه ، کاملا غلطه... مطمئن باشین که کنسول های نسل بعدی ، یک انقلاب به پا میکنن... مطمئن باشین...

11. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببخشید که پا برهنه میپرم وسط ولی دوست خوبم جناب CRIS Joon CR7 که میفرمایید گرافیک تغییر چشم گیری نخواهد داشت ، چند تا نکته رو اضافه میکنم شاید نظرتون عوض بشه :

کنسولهای فعلی ۲۵۶ بیتی هستند و دسترسی به بیشتر از این مقدار با اینکه غیر ممکن نیست و کاملا در حیطه تکنولوژیکی انسانها قرار داره ولی میزان تولید رنگش بیشتر از قدرت تشخیص چشم انسانه (یعنی بیش از ۱۰۰ میلیون رنگ) این یعنی اینکه اگر هم این کار صورت بگیره فایده نداره چون ما قادر به دیدنش نیستیم ، نه تنها ما هیچ موجود زنده ی دیگه ای هم قادر به تشخیصش نیست . پس تا اینجا در مورد میزان رنگ تولیدی حق با شماست .

ولی این به این معنا نیست که گرافیک کمتر یا بیشتر نشه ! مثلا کنسولهای فعلی از Tessellation پشتیبانی نمیکنند ، همین تکنیک تاثیر بسیار شگرفی در گرافیک بازی ها داره ، اگر کنسولهای نسل بعدی فقط و فقط همین یک تکنیک رو بیشتر از کنسولهای فعلی پشتیبانی کنند گرافیک بازی ها به شدت دگرگون میشه ، میتونید نمونه اش رو در مقایسه های زیر ببینید :

همون طوری که میبینید تنها و تنها با اضافه کردن یک تکنیک نسبتا قدیمی گرافیک بازیها زیر و رو میشه ! حالا شما سایر تکنیکها رو بهش اضافه کنید و خودتون تصورش رو بکنید . در ضمن این تکنیک در حال حاضر توسط بسیاری از بازی های کامپیوتری و توسط DirectX 11 پشتیبانی میشه مثل Crysis 2 .

تازه به واسطه ی سخت افزار قوی تر مثل پردازنده ی بهتر یا چیپ گرافیک بهتر و رم بیشتر اینها رو هم میشه بهینه کرد :

هوش مصنوعی بهتر
    فیزیک انجین قوی تر و با جزئیات بیشتر
    نورپردازی بسیار متفاوت
    شبیه سازی های تصادفی طبیعی تر (مانند دود ، آتش ، طوفان و ...)

حالا قضاوت با خودتون تا ببینید که نسل بعدی چه تغییراتی خواهد داشت .
    Last edited by sonixax; 21-12-2011 at 22:52.

13. 12 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اینم حرف آخر و تمام کننده و هدایت کننده مسیر تاپیک به هدف و آرمانهای درخشانش
    با توجه به سخنان گهربار دوستان عزیز و حضار محترم بر این شد که
    نسل بعدی کنسول های بازی انقلابی عظیم بوجود می آورد که حوادثی ازقبیل:
    انقلاب شکوهمند ایران
    انقلاب کبیر فرانسه
    فتنه ی 88
    در مقابل آن چیز خاصی به حساب نمیاد
    کلا غوغا میکنه
    از همه ی دوستان که در این بحث شب چله ای شرکت کردند کمال تشکر را میکنیم
    مخصوصا جناب sonixax که با پستش مجلس را مزین فرمودند و مشتی بود پولادین بر دهان مستکبران

15. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

C4EVA NEWS

C4اعلام کرد که قطعا تا کریسمسLT+3رو ریلیز میکنه.تاکید کردند که قطعا عرضه میشه ولی امیدواریم که تاخیر نخوره.
    اما نسخه جدید برنامهABGX360ظاهرا تاخیر داره و قرار نیست به این زودی ها بیاد.در اینصورت برای پچ کردن بازی ها باید از برنامهXBOX BCاستفاده کنیم که خوب به خاطر اینکه این برنامه اتوماتیک نیست کار یکم سخت میشه.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 4 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •