خب دوست عزیز جای اون رو نقشه رو هم بگو که ما هم استفاده کنیم !!
بعد یه سوال !
این Eeaster Egg ها جزو Riddler ها حساب نمی شن نه ؟ چون من تا الان 428 تا Riddler رو جمع کردم ولی خبری از اینا نبوده !
جزو ماموریت فرعی هم که نیست !
پس همینجوری عشقیه ؟!![]()
خب دوست عزیز جای اون رو نقشه رو هم بگو که ما هم استفاده کنیم !!
بعد یه سوال !
این Eeaster Egg ها جزو Riddler ها حساب نمی شن نه ؟ چون من تا الان 428 تا Riddler رو جمع کردم ولی خبری از اینا نبوده !
جزو ماموریت فرعی هم که نیست !
پس همینجوری عشقیه ؟!![]()
اون بخشی هم که صدای ضبط شده ی Hugo streng رو باید گوش بدی هم خیلی در آور بود، چون باید به پدر و مادر بتمن هم ادای احترام میکرد! :(
عزیزان، صاحبان فن! خواهشا این بخش رو راهنمایی بفرمایین :
محلی که جوکر نورا(همسر مهربان فریز) رو زندانی کرده پیدا نمیکنم!
یه سوال دیگه هم داشتم:
آخر داستان بعد از اینکه تیتراژ پایانی پخش میشه به این صورت هستش که catwoman میره داخل موزه و ...
الان که Batman و Catwoman میتونن سوئیچ بشن، خط اصلی داستان به پایان رسیده؟! الان باید مراحل جانبی رو انجام داد؟
(شرمنده همه رو توی یه پست مطرح نکردم، مشکلی بوجود اومده بود که نمیشد!)
![]()
Last edited by hidden-knight; 20-12-2011 at 20:22.
نه اینا جزو Riddle نیستن و چیزای مخفی توی بازی هستن برای علاقه مندان:
این محل Easter Egg Scarecrow:
اینم توی بازی:(که باید دریچه رو باز کنین)
ماله Killer Croc رو که هم قبلا گذاشتم.
Last edited by Little Sparrow; 20-12-2011 at 22:09.
سلام
بالاخره من هم به گیمرهای با 440 تا Riddler پیوستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: 440 !
10 - 15 تاش واقعا سخت بوووود !! ولی خیلی حال داد !
خیلی بیشتر از Riddler ها Arkham Asylum چسبید انصافا !
من برم این Easter Egg ها رو هم جمع کنم !!!!!!!![]()
بیخیال این بتمن نمی شم عمرا !
شب یلداتون هم خوش بگذره !!!!!!![]()
فعلا
اگر وقت دارین و حوصله حتما فیلم dark knight رو ببینید بعد برید تو بازی بیتشر حال میده
[بتمن به شما هدیه کریسمس می دهد
امسال هدیه کریسمس خود را از Rocksteady و Batman : Arkham City بخواهید!
Rocksteady به عنوان هدیه های روز کریسمس برای بازیبازهای Batman : Arkham City چندین عنوان را اعلام کرده است که اولین آن ها یک لباس جدید برای بتمن با عنوان “Batsuit” است.
این محتوای دانلودی که از فردا در دسترس است کاملا رایگان است.
دومین هدیه یک رمز است که با وارد کردن آن در منوی بازی حتی اگر بازی را به اتمام نرسانده باشید به شما اجازه میدهد تا هر لباسی را که دوست دارید انتخاب کنید و با آن بازی را ادامه دهید.
برای فعال سازی این رمز کافی است تا در منوی اصلی بازی (بعد انتخاب کردن سیو مورد نظرتان) کلید های زیر را به ترتیب وارد کنید :
Left, Left, Down, Down, Left, Left, Right, Up, Up, Down.
اگر عملیات را درست انجام داده باشید صدایی به عنوان تایید خواهید شنید و در ادامه بازی قادر به انتخاب گزینه ها خواهید بود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mjorh; 21-12-2011 at 00:27.
داداش ممنون میشیم اگر لینک دانلود این بسته رو داشتی اینجا بذاری تا ما هم بهره مند بشیمRocksteady به عنوان هدیه های روز کریسمس برای بازیبازهای Batman : Arkham City چندین عنوان را اعلام کرده است که اولین آن ها یک لباس جدید برای بتمن با عنوان “Batsuit” است. این محتوای دانلودی که از فردا در دسترس است کاملا رایگان است.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)