احتمالا باید تا ال تی 3 صبر کنم
من نمیدونم آخه چرا این جوری شد
کسی که آپ دیدت رو ریخت میگه عادی برای بعضی میشه
میگم آخه آدم ..... چرا خوب قبلش نمیگی؟ احتمال داره نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احتمالا باید تا ال تی 3 صبر کنم
من نمیدونم آخه چرا این جوری شد
کسی که آپ دیدت رو ریخت میگه عادی برای بعضی میشه
میگم آخه آدم ..... چرا خوب قبلش نمیگی؟ احتمال داره نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون از این که کمک میکنید.راستش درایو لایت آن هستش و از روش سیم و سوزن استفاده میکنم.ولی کی درایو رو نمیخونه و اون ارور رو میده
زمانی که phat key رو میزنی باید خیلی زود کلید رو خاموش کنی و سوزن رو بزنی به نقطه mpx01 و زود کلید رو روشن کنی سرعت عمل خیلی مهمه.امیدوارم سیم ها رو درست پیدا کرده باشی و سوزن و کلید رو درست وصل کرده باشی.خیلی احتیاط کن موقعی که کابل پاور رو به درایو میزنی زائده های روی پین 12 تایی به سمت بالا باشه و البته درایو هم برعکس نمونده باشهمن قبل از اینکه کابل پاور رو از پشت درایو جدا کنم با لاک ناخن یه علامت رو کابل و بدنه درایو زدم و همیشه خیالم راحته که این دو تا علامت باید به سمت هم باشن
بنظر من زمان خاموش کردن کلید و سوزن زدن و دوباره روشن کردن کلیدت طولانیه.
راستی یه چیز دیگه من بجای سوزن از سیم تلفن استفاده کردم هم مسیه و رساناییش بهتره و هم از سوزن نازکتره.از سیم 5 یه سیم گرفتم و بعد به انتهاش به اندازه 10 سانت سیم تلفن وصل کردم و بجای سوزن استفاده کردم و با در خودکار بیک براش دسته درست کردم تا با دستم مستقیم سیم رو نگیرم(بخاطر اتصال کوتاه و از همین حرفا)
راستی یه چیز دیگه دور تا دور نقطه mpx01 رو با چسب برق پوشوندم طوریکه فقط نقطه مذکور بیرون باشه ، اینطوری اگه دستت بلرزه سیم یا سوزن به جای دیگه ای نمیخوره و درایوت نمیترکه
کلید رو که خاموش کردی و سوزن رو زدی و زود کلید رو روشن کردی،چشمت به log جانگل باشه و البته دستت هم نلرزه،تو آخرین خط مینویسه:
Serial flash found with Status 0x52
بمحض دیدن این پیام سوزن رو جدا کن.منتظر اون پیامی که باید ok بزنی نشو، سوزن رو جدا که کردی بعد که پیام داد ok رو بزن و 4 یا 5 تا فایل مورد نظر رو سیو کن.
سلام دوستان
خسته نباشید
بازم یه مشکل دیگه///
هر چی تو این 2 سال مشکلی نداشت دستگاهمون قشنگ تو این چند ماه از شرمندگیمون در اومد لامصب///
الیت دارم...
وقتی هارد وصله به دستگاه؛روشنش که میکنم رو همون لوگوی اولیه XBOX میاد قفل میکنه و میمونه و نمیره تو داشبورد...
ولی وقتی هارد رو میکنم بدون مشکل روشن میشه دستگاه...دلیل چیه؟؟تا همین چند روز پیش درست و حسابی کار میکرد که...
چی شد یهو؟؟؟
واقعا که خلایق هر چه لایق!یه کم ادب و نزاکت جای دور نمیره...من هر سه روز یه بار نمیامو یه ماه یه بار این سوالو کردم...اگه به تعداد بست هام هم دقت کنید ادمی نیستم که مثل برخی ها به فکر ارتقای ارسال هام باشم...بازم بخوام همین سوالو می کنم اگه لازم بدونم...
اگر منظورتون اینه :
نه چیزی نیومده و نخواهد آمد .
در هر کنسول یک سریال نامبر منحصر به فرد داره و مایکروسافت از قبل از تمام سریالهای کنسولهایی که میفروشه خبر داره ، اگر کنسولی بن بشه از روی سریالش بن میشه و برای همیشه از رده خارج میشه . با عوض کردن سریال هم چیزی عوض نمیشه چونکه مایکروسافت میدونه که چه سریالهایی مال خودشه و هر چیزی غیر از اون جعلی میشه . اگر هم سریال شخص دیگه ای رو استفاده کنید طرف میره دفتر مایکرو یک مقداری داد و بیداد میکنه و خود مایکروسافت سریال کنسولش رو عوض میکنه و شما کماکان بن میمونید .
پس بهتره بیخیال این فکر بشید که از بن در بیاید مگر اینکه در حدی استعداد داشته باشید که کل سرور های مایکروسافت رو بدون اینکه بفهمند هَک کنید و سریالهای خودتون رو توی لیستشون اضافه کنید !
این سریالی که میگی از چند جای کنسول میشه در آورد؟در هر کنسول یک سریال نامبر منحصر به فرد داره و مایکروسافت از قبل از تمام سریالهای کنسولهایی که میفروشه خبر داره ، اگر کنسولی بن بشه از روی سریالش بن میشه و برای همیشه از رده خارج میشه . با عوض کردن سریال هم چیزی عوض نمیشه چونکه مایکروسافت میدونه که چه سریالهایی مال خودشه و هر چیزی غیر از اون جعلی میشه . اگر هم سریال شخص دیگه ای رو استفاده کنید طرف میره دفتر مایکرو یک مقداری داد و بیداد میکنه و خود مایکروسافت سریال کنسولش رو عوض میکنه و شما کماکان بن میمونید .
پس بهتره بیخیال این فکر بشید که از بن در بیاید مگر اینکه در حدی استعداد داشته باشید که کل سرور های مایکروسافت رو بدون اینکه بفهمند هَک کنید و سریالهای خودتون رو توی لیستشون اضافه کنید
مثل DVD Key کد شده هست یا مشخص هست؟!
فکر میکنی سریال یه فالکون به یه جاسپر بخوره؟
کنسولت از دست نیافتاده؟ یا موقع بازی کردن برق قطع نشده؟
احتمالا به هارد کنسول شما خسارت جدی وارد شده
تو فایل Dummy.dbin سریال کنسول لحاظ شده و البته هنگام استخراج DVD Key هم یه فایل 1 کیلوبایتی به اسم Serial.bin هم استخراج میشه.بن شدن هم از طریق همین فایله.
البته مشاهده شده که تو یه سری از بن ویو ها مایکرو اشتباه کرده و یه تعداد کنسول رو بی جهت بن کرده، همین چند وقت پیش اعلام کرد که کنسول هایی که تو یه بازه زمانی مشخص بن شده بودن ضمن عذر خواهی از مشتری ها و هدیه های مختلف و پوینت و ... این کنسول هارو un ban کردن.یعنی دست مایکروسافته که تو یه ایام مناسبتی اعلام کنه کنسول هایی که تو فلان بازه زمانی بن شدن،رو بخشیدیم و ....
اگه برات مقدوره هارد رو روی کنسول دیگه امتحان کن،چیزی که مشخصه هاردت معیوبه.یه چیزی میگم نخند جنبه جک نداره این کار رو تو فروم های انگلیسی زبان توصیه کردن و بعضاً ازش جواب گرفتن دلیل علمیشم نپرس چون نمیدونم فقط میدونم تو چند تا از فروم ها خونده بودم حالا میگردم اگه پیداش کردم برات آدرس هم میذارم.
هاردت رو بپیچون لایه یه حوله و حوله رو هم بذار تو یه نایلون و بذار تو فریزر 3-4 ساعت بمونه بعد درش بیار و به کنسولت وصلش کن ببین بوت میشه؟اگه بوت شد برو تو ستینگ کنسول از قسمت مموری برو تو Device Option و هارد رو فرمت کن،Cache رو هم پاک کن.بازی ها و سیو هات میپره ولی ممکنه هاردت احیا شه.
البته هارد رو میتونی به خود pc هم وصل کنی که بنظرم یه کمی تخصصی تر میشه و شاید خیلی ها بگن یه هارد 70-80 تومنی ارزش این کار هارو نداره.
از لینک زیر میتونی استفاده کنی و هارد رو باز کنی و با کابل ساتا به کامپیوترت وصلش کنی!منتهی مسئولیت هرکاری در این روش به عهده خود کاربره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من ایکس باکس 360 دارم که کپی خور نیست و تا آخرین ورژن هم به روز هست و اسلیمه
دیروز بازی فیفا12 اصل رو خریدم و الان می خوام برروی شبکه لایو اون رو بازی کنم. Online pass ارجینال هم دارم.
میشه راهنمایی کنید چطور میشه استفاده کرد ؟ خیلی گنگ به نظر میرسه...
یه راهنمایی جامع بزارید ممنون میشم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)