با سلام مجدد. اينم عكس دوايس منيجر .
اينم عكس نت ورك
البته الان adsl رو از طريق اكانتي كه درايور نرم افزار ايجاد ميكنه فعال كردم ولي بدون اين كار Local Area Connection 2 فعاله و براي خودش نميدونم چه اطلاعاتي رو الكي مثلا دريافت و ارسال ميكنه . البته حجمش زياد نيست مثلا ظرف چند ساعت مينوسه 100 كيلوبايت resive و send هم تقريبا همينقدر ...
براي اينم disable ميكنم كه خاصيتي نداره . ..
شما مودم رو به چه صورت نصب ميكنيد؟
به صورت WAN يا LAN ؟
براي نصب مودم DSL-200 پيشنهادم اينه كه شما به صورت LAN درايورش رو نصب كنيد و به صورت دستي يه كانكشن ايجاد كنيد.
با اين كار يه Local Area Connection ديگهاي هم به سيستم شما اضافه ميشه.
با سلام
من برای اینترنت محل کارم که یک دانشگاه هست مودم tp link w8901g گرفتم و اون رو به سوئیچ وصل کردم و با ست کردن ip بهش وصل شدم و لی مثل اینکه بعضیها تو شبکه رنج ip اونو کشف کردن و باعث افت سرعت و تخلیه ترافیک میشن اگر کسی از دوستان اطلاع داره که چطور میتونم دسترسی اونها رو با تنظیمات مودم محدود کنم منو راهنمایی کنن مثل اینکه فقط ip های خاصی بتونن به این مودم وصل بشن و بقیه نتونن کانکت بشن!!!
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنین خیلی واجب و عجلهایه؟!؟!؟!
جوابي كه دوستمون گذاشتند تاييد ميشه.
اگه فقط خودتون ميخوايد از اينترنت استفاده كنيد پيشنهادم اينه كه مودم رو به صورت Bridge تنظيم كنيد.
درون سيستم خودتون يه كانكشن PPPOE ايجاد كنيد.
حالا فقط سيستمي كه نام كاربري و كلمه عبور اينترنت رو داراست ميتونه از اينترنت استفاده كنه.
دوستان این SNR چی هست تو مودم ای دی اس ال؟
و ایا اعداد ان بیشتر باشه چه مفهمومی داره و کمتر باشه چه مفهمومی؟
شما به لينك زير مراجعه كنيد اطلاعات تكميلتر رو در اونجا خواهيد يافت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بوسیله گوشی وایرلس شناسایی میکنم و اتصال برقرار میشه ولی بوسیله سیستم نمیتونم وصل بشم وایرلس شناسای میکنه و اتصال برقرار میشه ولی هیچ صفحه باز نمیشه
درایورشو مجدد نصب کردم بازم نشد
مودمو ریست کردم بازم نشد
اگه راهنمای کنید ممنون میشم
در هنگامي كه وايرلس درون گوشيتون شناسايي ميشود آيا براي اتصال به شبكه ازتون نام و كلمه عبور ميخواد؟
ببينيد شما بيان كردهايد كه اتصال برقرار ميشه ولي هيچ صفحهاي باز نميشه؟
شما ابتدا يه نگاهي به تنظيمات شبكه وايرلستون بندازيد.
ببينيد آيا روي Automatic قرار داره يا اينكه شما به صورت دستي به اون IP دادهايد؟
در صورت امكان به صورت دستي IP كارت شبكه وايرلس رو تنظيم كنيد.
شاد باشيد