سلام. یه زنگ به 707 بزن زودتر بیان. بی خیال باشی یهو می بینی تا یک هفته هم نیومدن.
سلام. یه زنگ به 707 بزن زودتر بیان. بی خیال باشی یهو می بینی تا یک هفته هم نیومدن.
سلام. پنجشنبه شب 24/9/90 اشتراک 512. شهر تهران محله تهران نو.
دوستان تست یادتون نره. مخصوصا کسانی که در شهرستان ها هستند. با سپاس
سلام
دوستان، من درخواست تغییر پرونده دادم چند روز پیش، امروز این میل برام اومد:
کاربر گرامي،
درخواست تغيير نوع کاربر براي شناسه وايمکس 094******** با موفقيت تاييد شد.مبلغ قابل پرداخت 208000 ريال مي باشد
در صورتي که مبلغ ذکر شده منفي باشد به معناي بستانکار بودن شما است و اين مبلغ به حساب وايمکس شما بازگردانده مي شود. در غير اين صورت درخواست شما در انتظار پرداخت است، مبلغ مشخص شده را به يکي از روش هاي زيربه حساب وايمکس ايرانسل پرداخت نماييد:
1. پرداخت بانکي
پرداخت بايد طبق اطلاعات بانكي زير صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب 96/444440 و يا بانک تجارت به شماره حساب 210447
2. کارت شارژ
3. پرداخت اينترنتي
اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفا به آن پاسخ ندهيد.
وايمکس ايرانسل
یعنی چی؟ برای تغییر پرونده باید 20 تومن پیاده بشم؟ یا این همون شارژ 512 دوره بعد هست؟
در ضمن الان که به حسابم میرم هنوز نوع پرونده رو زده خانگی..! کی اعمال میشه پس؟
خواهشا یکی به من بگه من اگه دو مگ ایرانسل برای خونه بخوام متن نامه ای که می گیریم باید چی یاشه ؟
می تونم برای مغازمون دو مگ بگیریم بعد بیارم خونه
شما از هر جایی که شرکت و دانشگاه و ... باشه فقط یه معرفی نامه ساده بگیر حله.
برای هر جایی دوست داری بگیر و هر جایی هم خواستی ببر اصلا مشکلی نداره.
اون هایی که دانشجو هستند فقط یک گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه خطاب به ایرانسل میگیرند.
نامه شرکت هم فقط در حد اینکه بگه آقای فلانی جهت استفاده از وایمکس ایرانسل به آن شرکت معرفی میگردد.با مهر و امضاء
دوست عزیز به این تست سرور داخلی زیاد دلتون رو خوش نکنید.
یک تست با سرورهای اروپایی بگیرید تا وضعیت افتضاح شبکه مشخص بشه.
موفق باشید
تست سرعت، مشهد، بلوار ملك آباد، 1 مگ، سرور سوييس
![]()
اره جون کار میده من شب میبرام خونه روز میارام سرکار دانلود میکنم![]()
اینم تست امروز من
![]()
سلام دوستان ....الان برای من این رو نوشته روی حساب ecare
میزان اعتبار 1057184
برای دو مگ هست که باید 130 واریز کنم....با این شرایط که نوشته من دققیقا 25 هزار واریز کنم مشکلی برای ماه بعد ندارم یعنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)