چه عجب آب از دستشون چکید؟؟
دوستی که میگه برای اکو هم 2 گیگ اضافه شده راسته؟ به من ندادند!
فک کنم اینجا هم حق منو خوردند .......![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه عجب آب از دستشون چکید؟؟
دوستی که میگه برای اکو هم 2 گیگ اضافه شده راسته؟ به من ندادند!
فک کنم اینجا هم حق منو خوردند .......![]()
سلام
فکر کنم 25 ام به بعد بدن . اگر ندادن زنگ بزن فروش![]()
به من هم 2 گیگ اضافه کرد که از 26 ام قابل استفاده هست!!!
فقط به دوستانی که تازه مشترک شاتل شدن یک نکته رو یادآوری کنم !
به هیچ وجه ظاهر فریبنده شاتل رو نبینید که بهتون گیگ رایگان میده و ... ، اینا نهایتا در سال 5 گیگ به شما ترافیک رایگان بدن ، اصلا 10 گیگ ولی در هر دوره که شما میتونید ده ها گیگ دانلود کنید در شب بهتون اجازه اش رو نمیدن .
سلام
خواهش میکنم
فعلا پارس آنلاین از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان هست و شرکت دیگه ای نمیشناسم (شاتل که جزء رایگانها نیست)
سلام
از تو کنترل پنل شاتل راهی وجود داره که بشه بفهمیم از اول که مشترک شاتل شدیم تا حالا چقدر دانلود کردیم ؟
از همون قسمت گزارش مصرف گزارش مصرف ماهانه رو انتخاب کن و ماه به ماه برو جلو و میزان دانلودت رو یه جا یادداشت کن بعد در نهایت همه اینارو باهم جمع کن
ديشب بعد از ساعت 3 از هر سايت تست سرعت كه تست ميگرفتم سرعت روي 2 مگ بود ولي براي اولين بار از هيچ سروري نميشد دانلود كرد! يعني همون روي 3 تا 6 بود! خيلي عجيب بود.
بله داداش برای من هم همینطور بود
البته خواستم امشب هم تست کنم ببینم جریان چیه که شما هم همین رو گفتی
پس وای به حال شاتل که دوباره یه بامبول جدید رو روکرد.البته پشتیبانیش ساعت 4 صبح بهم گفت که به جای 8 نفر الان با 10 نفر شیر شدی یه هفته مدیریت کن و...............
دیشب اسپید تست سرعت روی 2 مگ بود ولی از هیچ سایتی نمیشد بالاتر از 5-6 کیلو دانلود کرد
در ضمن از مدیافایر باسرعت 50 دانلود میکردم که سریع فهمیدند و بعد از شاید 10 دقیقه سرعت لینک مدیافایر هم فیلتر شد![]()
واقعل ميبيني چه سياست ها آشغال تابلوي دارن
حالا ببينيم امشب چي ميشه
هم اکنون 324 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 324 مهمان)