where ar u?
ah
where ar u?
ah
when you want to talk about some particular things like names places things which are just one or so general
بنظرم تنها موردی که گرامر در فرموله کردنش عاجزه همین حرف تعریف The باشه
یعنی تنها راه یادگیری قطعیش دیدن و شنیدنهای اینجا و اونجا و به مرور زمانه ..
البته من یه سری فرمول استفاده ش رو جمع کردم که اگر خواستی تو یه پست میزارم![]()
یه سری به اینجاها بزنین ابهامات تا حدودی رفع میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستای خوبم...
اگه هرکدومتون با گرامر انگلیسی کوچیکترین مشکلی داره این کتاب رو پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنه(دانلود کنید)
کتاب grammer in use نوشته raymond morphy واقعا کتاب عالیه...کافیه یه سرچ کوچولو تو گوگل بزنید و دان کنیدش...(من خودم خیلی مشکل گرامری داشتم الان تک تکش داره حل میشه)
موفق باشید...![]()
سلام
کدوم یکی از این ها درسته و چرا؟
I told him I wouldn't go with him even if he pays/paid for the tickets
I decided I was going to go abroad even if I had to/have to borrow the money
بیشتر برام چراش مهمه!!!
مرسی
سلام
نظر من رو زمان گذشته است
چرا که جمله ی بعد از even if هم باید قاعدتا از زمان کل چمله پیروی کنه و از اونجا که کل جملتون گذشته است بنابراین بعد even if هم گذشته باید بیاد
اگه دوستان نظر دیگه ای دارن، بگن حتما
در ضمن، به نظر جمله ی دومتون صحیح نیست ، از جایی نوشتین ؟! I decided to go abroad باید باشه.
موفق باشید
: )
بله از این کتاب هستشدر ضمن، به نظر جمله ی دومتون صحیح نیست ، از جایی نوشتین ؟! I decided to go abroad باید باشه.
New First Certificate Gold
ماله Longman هستش فکر می کنم
در مورد اولی هم ممنون همین فکرو می کردم
سلام دوستان
لطفا متن زير راببينيد و درباره جوابا نظرتون را بدين.(مخصوصا در جاهايي كه be going to استفاده كردم شك دارم
كه آيا ميشه از present continues هم استفاده كرد يا نه ؟)
مشكل اصلي من درباره جاي خالي آخري هست.درباره اين جاخالي چند تا سوال دارم :
1. اگر به جاي have to ,I'll have to بذارم درستتر نيست ؟
2.اصلا ميشه have to را براي آينده را اينطوري نوشت : I'm going to have to يا I'm having to
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A : They offered me the job last month! So I'm spending a year in Canada!
B: Congratulations! When are you leaving ?
A: Well,if the job starts in October,I'll probably need to be there by mid-September.Of course, I'll have to arrange accommodation and thing.
B: H mm.And what exactly are you going to do when you're there?
A: I'm going to join a laboratory team and we're going to do research into people's memory.
B: So what are you going to do between now and September?
A :Well,we're going on holiday next month,and after that I'll have to begin all the preparations
سلام...
چرا که نه. یکی از موارد استفاده ی حال استمراری، همین صحبت از آینده است. البته آینده ای مشخص و برنامه ریزی شدهكه آيا ميشه از present continues هم استفاده كرد يا نه ؟)و خیلی هم استفاده از این زمان برای آینده خوبه : )
1. هر دو درسته. و حتی چون صحبت از آینده است، بله، استفاده از will have to پیشنهاد میشه ...
2. have to یک فعل کمکی به حساب میاد، به هیچ عنوان ing نمیگیره ...
بله، going to میشه استفاده کرد، ولی بهترین و رایج ترین استفادش will هست برای have to
مواردی که نوشتین همش درست به نظر میاد ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)