تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 318 از 430 اولاول ... 218268308314315316317318319320321322328368418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,171 به 3,180 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه بگید شما بازی هایی که باید روی حافظه داخلی ریخته بشه چه طوری توی این گوشی نصب میکنید . ( مثلا آسفالت 6 )
    چون با توجه به اینکه تزدیک یک گیگ جا میخاد اگه به مموری انتقالش بدید مشکلی تو اجرای بازی پیدا نمیکنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان میشه بگید شما بازی هایی که باید روی حافظه داخلی ریخته بشه چه طوری توی این گوشی نصب میکنید . ( مثلا آسفالت 6 )
    چون با توجه به اینکه تزدیک یک گیگ جا میخاد اگه به مموری انتقالش بدید مشکلی تو اجرای بازی پیدا نمیکنه ؟
    فایل نصبی حدود 7 مگ هست و فایل دیتا حدود 890 مگ که روی مموری ریخته میشه

3. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیق ترش اینه Apk رو نصب کنید
    بعدش Data رو کپی کنید تو مموری و اینا
    دانلود آسفالت یکی از عذاب آور ترین کار های دنیاست

5. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نظر من گوشی توی مسافرت می تونه خوب خودشو نشون بده ( چه قدر می تونه این مدت مسافتی که تو راه هستید شما رو سرگرم کنه )
    چند تا فیلم من روی گوشیم ریختم تا توی مدت سفرم تماشا کنم :

چند قسمت از سریال آشنایی با مادر
    کیفیت : Avi رزولیشن : 352 * 624 حجم اصلی فیلم : 174 مگابایت حجم دی کد شده : هر قسمت حدود 100 مگابایت زمان فیلم : 20 دقیقه
    بدون هیچ مشکلی با نرم افزار های MX Video و Rock Player اجرا شد ( فقط یکی از زیرنویس ها Encoding ـش واسه گوشی تنظیم نبود با راک پلیر نمی خوند که با MX مشکلی نداشت

فیلم Rise Of The Planet Of The Apes 2011
    کیفیت : Mkv رزولیشن : 544*1280 حجم فیلم : 725 مگابایت بدون هیچ دی کدی ! زمان فیلم : 105 دقیقه
    خیلی روون اجرا شد

فیلم شرایط
    کیفیت : Avi رزولیشن : 608*256 حجم فیلم : 700 مگابایت زمان فیلم : 107 دقیقه
    به راحتی اجرا شد اما نمی دونم چرا بعد از دی کد کردن صداش کم شد ! یا شایدم صدای فیلم کم بوده

فیلم
    Melancholia 2011
    کیفیت : Mkv رزولیشن :
    544*1280 حجم فیلم : 800 مگابایت بدون هیچ دی کدی ! زمان فیلم : 129 دقیقه
    فیلم گه گاهی شطرنجی می شد

نور صفحه گوشی روی حداقل یعنی کمترین مصرف ممکن قرار داده شده بود و با هدفون گوش می دادم ( کیفیت هدفون هم می تونم بگم عالی بود ، صدای اطراف شما کاملا حذف می شه و دیگه از اطرافتون چیزی نمی شنوید ، کیفیت بیس هم واقعا عالی بود !! تنها مشکلش اینه که ریز هست و خیلی اذیت می کنه ! باید تا بیخ هدفون رو بزاری تو گوش تا هی نیوفته ! )
    بعد از این همه تماشای فیلم و بعد هم موزیک و گیم هنوز هم باتری واسم باقی مونده بود که در نهایت روز بعد باتری تموم شد

در مقایسه ی پلیر ها واسه ی پخش فیلم من به این نتیجه رسیدم که MX Player بهتر هست . چرا ؟
    چون اولا زیرنویس های Encode شده رو راحت اجرا می کنه ( پلیر های دیگه یا نمایش نمی دن با مربع مربع نمایش می دن )

دوم شما موقع تماشای فیلم با خود برنامه صفحه رو قفل می کنید که اگر به اشتباه انگشتتون به صفحه بخوره فیلم یه وقت نپره عقب یا جلو یا اینکه تنظیمات صدا و نور به هم بریزه ، و باز هم واسه ی مصرف بهینه تر باتری موقع تماشا این خیلی به درد می خوره

سوم برای عقب یا جلو بردن فیلم احتیاج نیست شما اون خط نوار رو بگیرید و عقب جلو ببرید ( به دلیل کوچیک بودن صفحه ، شما نمی تونید مثل کامپیوتر این نوار رو به درستی روی اون صحنه ای که می خواید تنظیم کنید ! ) توی این نرم افزار می تونید با کشیدن انگشتتون روی صفحه به راحتی فیلم رو عقب جلو کنید و یا تنظیم صدا و نور

7. 8 کاربر از Masoud-Studio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    mkv hd دیگه باز کردنش دشوار هست
    این برنامه تونست بازش کنه
    برای دایویکس اصلا مشکلی نیست و مطمئنا بالای 5 ساعت جواب میده

در ضمن دایویکس دیگه جاشو داده به mkv
    الان این فرمت پر کاربردترین فرمت هست + mp4
    حالا flv بماند
    نه کلا میخواستم بدونم به نسبت hd چقدر بیشتر دوام میاره
    تو گالکسی هر فیلم 700 مگی حدود 16-20 درصد باتریو کم میکنه میخواستم به نسبت اون ببینم چجوریه ؟
    --------------------------------------------
    نه آقا هنوزم divx تو بورسه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به نظر من گوشی توی مسافرت می تونه خوب خودشو نشون بده ( چه قدر می تونه این مدت مسافتی که تو راه هستید شما رو سرگرم کنه )
    چند تا فیلم من روی گوشیم ریختم تا توی مدت سفرم تماشا کنم :

چند قسمت از سریال آشنایی با مادر
    کیفیت : Avi رزولیشن : 352 * 624 حجم اصلی فیلم : 174 مگابایت حجم دی کد شده : هر قسمت حدود 100 مگابایت زمان فیلم : 20 دقیقه
    بدون هیچ مشکلی با نرم افزار های MX Video و Rock Player اجرا شد ( فقط یکی از زیرنویس ها Encoding ـش واسه گوشی تنظیم نبود با راک پلیر نمی خوند که با MX مشکلی نداشت

فیلم Rise Of The Planet Of The Apes 2011
    کیفیت : Mkv رزولیشن : 544*1280 حجم فیلم : 725 مگابایت بدون هیچ دی کدی ! زمان فیلم : 105 دقیقه
    خیلی روون اجرا شد

فیلم شرایط
    کیفیت : Avi رزولیشن : 608*256 حجم فیلم : 700 مگابایت زمان فیلم : 107 دقیقه
    به راحتی اجرا شد اما نمی دونم چرا بعد از دی کد کردن صداش کم شد ! یا شایدم صدای فیلم کم بوده

فیلم
    Melancholia 2011
    کیفیت : Mkv رزولیشن :
    544*1280 حجم فیلم : 800 مگابایت بدون هیچ دی کدی ! زمان فیلم : 129 دقیقه
    فیلم گه گاهی شطرنجی می شد

نور صفحه گوشی روی حداقل یعنی کمترین مصرف ممکن قرار داده شده بود و با هدفون گوش می دادم ( کیفیت هدفون هم می تونم بگم عالی بود ، صدای اطراف شما کاملا حذف می شه و دیگه از اطرافتون چیزی نمی شنوید ، کیفیت بیس هم واقعا عالی بود !! تنها مشکلش اینه که ریز هست و خیلی اذیت می کنه ! باید تا بیخ هدفون رو بزاری تو گوش تا هی نیوفته ! )
    بعد از این همه تماشای فیلم و بعد هم موزیک و گیم هنوز هم باتری واسم باقی مونده بود که در نهایت روز بعد باتری تموم شد

در مقایسه ی پلیر ها واسه ی پخش فیلم من به این نتیجه رسیدم که MX Player بهتر هست . چرا ؟
    چون اولا زیرنویس های Encode شده رو راحت اجرا می کنه ( پلیر های دیگه یا نمایش نمی دن با مربع مربع نمایش می دن )

دوم شما موقع تماشای فیلم با خود برنامه صفحه رو قفل می کنید که اگر به اشتباه انگشتتون به صفحه بخوره فیلم یه وقت نپره عقب یا جلو یا اینکه تنظیمات صدا و نور به هم بریزه ، و باز هم واسه ی مصرف بهینه تر باتری موقع تماشا این خیلی به درد می خوره

سوم برای عقب یا جلو بردن فیلم احتیاج نیست شما اون خط نوار رو بگیرید و عقب جلو ببرید ( به دلیل کوچیک بودن صفحه ، شما نمی تونید مثل کامپیوتر این نوار رو به درستی روی اون صحنه ای که می خواید تنظیم کنید ! ) توی این نرم افزار می تونید با کشیدن انگشتتون روی صفحه به راحتی فیلم رو عقب جلو کنید و یا تنظیم صدا و نور
    دو تا نکته
    اول : بعد از دیدن فیلم شرایط حالت بهم نخورد ؟
    دوم : باید هد فون دیگری بخری اگه شما هم مثل من از اون مدل هدفونها خوشتون نمیاد
    من فعلا مال اچ تی سی را خریدم 12 تومن
    کمی هم سیمشو کوتاه کردم وصل کردمش به جابرا هندزفری بیسیم
    و راضی هستم
    نه کلا میخواستم بدونم به نسبت hd چقدر بیشتر دوام میاره
    تو گالکسی هر فیلم 700 مگی حدود 16-20 درصد باتریو کم میکنه میخواستم به نسبت اون ببینم چجوریه ؟
    --------------------------------------------
    نه آقا هنوزم divx تو بورسه
    والا ما که هر چی درست حسابی دانلود میکنیم mp4+mkv هست
    مخصوصا دومی
    نمیدونم چجوری میگین divix رو بورسه
    به هر حال دایویکس هم فرمت خوبی هست
    ولی به نظر من هی چی به mkv نمیرسه
    من فیلم دانلود میکنم اچ دی 2 ساعت تازه حجمش میشه 400 یا 500 مگ
    کدوم فرمتی چنین قابلیتی داره ؟
    اگه برات مهم فیلمهامو چک کنم شاید کم حجمتر از اینها هم باشند

در ضمن نور صفحه آرک خیلی زیاده
    حتما باید موقع فیلم دیدن کمش کرد

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه برات مهم فیلمهامو چک کنم شاید کم حجمتر از اینها هم باشند
    ممنون
    اگه زحمتی نیست یه دایویکس 700 مگی رو با نور 50 یا کمتر تست کن ببین چقدر کم میکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون
    اگه زحمتی نیست یه دایویکس 700 مگی رو با نور 50 یا کمتر تست کن ببین چقدر کم میکنه
    شرمنده
    حوصلشو ندارم یه ساعت فیلم ببینم
    اگه قسمت شد هفته بعدی شاید برم شهرستان
    تو راه میبینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من اشتباهی عکسهای فابریک گالری موبایلم رو پاک کردم ، لطفا کسانی که آرک اس دارن یه لطفی بکنن و عکسهای فابریک گالری آرک اس رو آپلود کنن
    ممنون
    Last edited by ramintab; 12-12-2011 at 00:03.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من اشتباهی عکسهای فابریک گالری موبایلم رو پاک کردم ، لطفا کسانی که آرک اس دارن یه لطفی بکنن و عکسهای فابریک گالری رو آپلود کنن
    ممنون
    این عکسهای پوشه ایمیج آرک هست
    13 عکس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •