تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل مموری در ویو2

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض مشکل مموری در ویو2

دوستان خواهش میکنم کمک کنید. مموری روی گوشی من 8 گیگ است. گوشی من هم ویو 2 است. مموری گوشیم حدود 6 گیگ فضای خالی دارد. حالا میخواهم فیلمی را روی آن بریزم که 4 گیگ حجم دارد. با فرمت wmv . آنهم از روی کامپیوتر میخواهم بریزم. اما وقتی گزینه پیست را میزنم پیام میدهد که این فایل بزرگتر از آن است که بتوانید در محل خواسته شده بریزید. اما همانطور که گفتم مموری 6 گیگ فضای خالی دارد. برای فیلمهای کم حجمتر این پیام نمی آید. حالا من باید چکار کنم. حتی مموری را فرمت هم کردم و با 8 گیگ فضای خالی باز هم همین پیام را داد. دیگر اینکه من نمیتوانم مموری را از توی گوشیم در بیاورم. آیا در گوشی ویو 2 برای در آوردن مموری باید کار خاصی انجام داد. و در آخر هم اینکه علامت شکل مموری که در بالای صفحه دسکتاپ گوشیم بود حالا دیگر دیده نمی شود. اما گوشی کاملا مموری را میشناسد و فیلمهای کم حجم و آهنگ را به راحتی روی آن میریزم. علت ناپدید شدن این علامت چیست؟ ممنون میشوم اگر که لطف کنید و جواب دهید.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم کمک کنید. مموری روی گوشی من 8 گیگ است. گوشی من هم ویو 2 است. مموری گوشیم حدود 6 گیگ فضای خالی دارد. حالا میخواهم فیلمی را روی آن بریزم که 4 گیگ حجم دارد. با فرمت wmv . آنهم از روی کامپیوتر میخواهم بریزم. اما وقتی گزینه پیست را میزنم پیام میدهد که این فایل بزرگتر از آن است که بتوانید در محل خواسته شده بریزید. اما همانطور که گفتم مموری 6 گیگ فضای خالی دارد. برای فیلمهای کم حجمتر این پیام نمی آید. حالا من باید چکار کنم. حتی مموری را فرمت هم کردم و با 8 گیگ فضای خالی باز هم همین پیام را داد. دیگر اینکه من نمیتوانم مموری را از توی گوشیم در بیاورم. آیا در گوشی ویو 2 برای در آوردن مموری باید کار خاصی انجام داد. و در آخر هم اینکه علامت شکل مموری که در بالای صفحه دسکتاپ گوشیم بود حالا دیگر دیده نمی شود. اما گوشی کاملا مموری را میشناسد و فیلمهای کم حجم و آهنگ را به راحتی روی آن میریزم. علت ناپدید شدن این علامت چیست؟ ممنون میشوم اگر که لطف کنید و جواب دهید.

دوست عزیز من هم ویو 2 دارم فکر کنم فیلمی با این حجم رو پشتیبانی نکنه البته امتحان نکردم . واما مموری کارت . مموری را از قسمت ته ان به سمت جلو فشار دهید تا به راحتی باز شود اگر مشکل دیگری هم داشتید به این لینک مراجعه کنید
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=532644

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •