تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 616 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

1میتونی .ولی فکر نکنم با حجم سنگین کتابای پیام نور و 6نمره دست استاده بتونی همزمان روزانه هم بخونی .وقت نمیکنی درسای هردوتاشون بخونی معدلت شدید میاد پایین اون وقت بدرد هیچی نمیخوره نه ارشد نه استخدامی
    2.غیبت نداشته باشی مشکلی نداره میتونی شرکت کنی
    3_تو پیام نور نمیدونم ولی روزانه نمیشه دورشته همزمان خوند .چرا همش میخوای پله ها یک دفعه بری .تو پیام نور که بخاطر حجم سنگین درسا اصلا توصیه نمیشه دوتا رشته همزمان بخونی اگه بزارن از دوستان شاید اطلاعی داشته باشن بهتر با مشاور خود دانشگاه مشورت کنی
    تو یک رشته که دوست داری به مقطع بالاتر برسی بهتره از چندتا مدرک یک سطح.میتونی نوبتی بخونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1میتونی .ولی فکر نکنم با حجم سنگین کتابای پیام نور و 6نمره دست استاده بتونی همزمان روزانه هم بخونی .وقت نمیکنی درسای هردوتاشون بخونی معدلت شدید میاد پایین اون وقت بدرد هیچی نمیخوره نه ارشد نه استخدامی
    2.غیبت نداشته باشی مشکلی نداره میتونی شرکت کنی
    3_تو پیام نور نمیدونم ولی روزانه نمیشه دورشته همزمان خوند .چرا همش میخوای پله ها یک دفعه بری .تو پیام نور که بخاطر حجم سنگین درسا اصلا توصیه نمیشه دوتا رشته همزمان بخونی اگه بزارن از دوستان شاید اطلاعی داشته باشن بهتر با مشاور خود دانشگاه مشورت کنی
    تو یک رشته که دوست داری به مقطع بالاتر برسی بهتره از چندتا مدرک یک سطح.میتونی نوبتی بخونی

مگه کسی غیبت داشنه باشه میتونه دانشگاه ثبت نام کنه؟
    من الان معافیت تحصیلی دارم غیبت نخوردم که؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

نه گفتم غیبت نداشته باشی میتونی شرکت کنی.
    نه وقتی٫ وقت سربازیت برسه و در حال تحصیل نباشی برای فرستان دفترچه سربازی اقدام نکنی غیبت میخوری.
    الان درحال تحصیلی غیبت نخوردی

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

نه گفتم غیبت نداشته باشی میتونی شرکت کنی.
    نه وقتی٫ وقت سربازیت برسه و در حال تحصیل نباشی برای فرستان دفترچه سربازی اقدام نکنی غیبت میخوری.
    الان درحال تحصیلی غیبت نخوردی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سوال

لطفا جواب بدید

من متولد فروردین 72 هستم ، الان دارم دانشگاه آزاد درس می خونم ، می تونم بدون اینکه از دانشگاه انصراف بدم و مرخصی بگیرم برای کنکور سراسری ثبت نام کنم ؟ یعنی هم درس دانشگاه رو بخونم ، هم برای کنکور بخونم و اگه قبول شدم برم سراسری ؟

لطفا جواب بدییید ، ممنوووووووووووون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من متولد 71 هستم و الان هم دانشجوی شبانه دانشگاه دولتی هستم ولی انگار تو دفترچه نوشته دانشجویا شبانه برای شرکت در آزمون باید ابتدا از دانشگاه انصراف بدن و بعد ثبت نام کنند آیا این درسته ؟
    یعنی نمیشه هم دانشگاه رفت و هم برای کنکور درس خوند و بعد از قبولی در دانشگاهی دیگر از دانشگاه فعلی انصراف داد یا باید اول انصراف
    لطفا کمک کمک کنید

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد نظام وظیفه رو از کجا گیر بیارم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عزیزم دیگه شما ماشالا اخر راهی.ترم 5..
    همش 3 ترم مونده.ایشالا ارشد رشته مورد علاقه تو دانشگاه مورد علاقه ات بخونی

الان دیگه لازم نیست بری از سر خط شروع کنی
    ما ها ترم 1 و 2 هستیم

کنکور دیگه نمیتونی بدی فک کنم
    چون 5 ترم خوندی.
    ولی بازم بپرس این قانون سربازی رو فقط نظام وظیفه میدونه
    سلام دادا

اره از ما گذشته و دیگه نمیشه کاری کرد

ولی نباس خودما ببازم / زندگی سروبالایی داره.

یادمه دیشب گفتم توکلم به خداس و همین هم ردیف کرد!

ادم تا قدر چیزی را داره نمیدونه و خودش / خودشا نابود میکنه !

دیشب با دوتا مشاوره تلفنی صحبت کردم / اولی گفت نمیشه و باید بری سربازی و بعد کنکور بدی که خیلی دیر میشه و شاید زده بشی و جندسال عمرتا به باد دادی / حرفش درست !

بعد دومی گفت که رشته ای که میخوای بری تازه هست و حالا حالا مونده تا جا بیفته و رشته خودت که پژوهشگری هست بهتره و ایندش هم خوبه چون جا افتاده و دانشجو کم داره.
    و رشته ای هست که بار اطلاعاتیش خیلی بالا هست.
    دیشب نشستم فکر کردم و حتی میخواستم انصراف بدم و برم واسه سربازی و حتی از نظام وظیفه هم سوال کردم و گفت نمیشه باید 2سال خدمتت برود و بعد کنکور بدی / من هم فوقش با 70تا واحد گذرونده میشم / فوق دیپلم و بعید نیست ما را هم نگهبان بکنن.

گرچه نشد کنکور بدم ولی چیزی هم از دست ندادم / چون هنوز دانشگاه را دارم / خدا را چه دیدی شاید در ناباور ترین قسمت زندگیم که باورش نمیکنم / یه کاری برام کرد که خودم خودما تشویق کنم که چه کاره خوبی کردم رشتم را ادامه دادم.

ولی امروز که میخواستم برم واسه انصراف قطعی / در راه داشتم با خودم کلنجار میرفتم که یهو دیدم یه پیرزن داره /رانندگی یاد میگیره و در یکی از پراید های اموزشی. در حال تعلیم هست.
    من اینا میگم یه کمک از خدا ,واسه اینکه به خودم بیام دیدم باز تر بشه./ چون با خودم گفتم این پیرزن که 50سالش باشه چطور داره رانندگی یاد میگیره و به خو.دش نمیگه که من سنم گذشته و بلد نمیشم ولی باز داره تلاش میکنه.

انوقت من که جوونم دارم از همین الان ساز مخالف میزنم و دارم زندگیما تباه میکنم.
    به قول یکی از خواننده ها میگفت : ادم تو (در) محدودیت ها ستاره میشه !
    باید دیدما عوض بکنم و به همین رشتم دل ببندم.

همه موفقیت های خوب را براتون ارزو دارم.

و میدونم در این شرایط خدا هم تنهام نگذاشت و شرمندم کرد.

در سختی ها از خدا کمک بخواهید و در اسانی ها , او را از یاد نبرید !

مواظب خودتون و خوبی هاتونم باشید.

یاحق
    Last edited by mohsen1992; 11-12-2011 at 12:31.

8. این کاربر از mohsen1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

لطفا جواب بدید

من متولد فروردین 72 هستم ، الان دارم دانشگاه آزاد درس می خونم ، می تونم بدون اینکه از دانشگاه انصراف بدم و مرخصی بگیرم برای کنکور سراسری ثبت نام کنم ؟ یعنی هم درس دانشگاه رو بخونم ، هم برای کنکور بخونم و اگه قبول شدم برم سراسری ؟

لطفا جواب بدییید ، ممنوووووووووووون
    ببین دوست عزیز منم مثل شما متولد 72 هستم
    رفتم نظام وظیفه گفت شما چون 72 هستی و سال اعزامتون برای 91 هست هیچ مشکلی نداری. ولی خوب بعضیام میگن باید مرخصی بگیری تابستون انصراف بدی .... منم مثل شما موندم چیکار کنم.
    Last edited by .apm.; 11-12-2011 at 12:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببین دوست عزیز منم مثل شما متولد 72 هستم
    رفتم نظام وظیفه گفت شما چون 72 هستی و سال اعزامتون برای 91 هست هیچ مشکلی نداری. ولی خوب بعضیام میگن باید مرخصی بگیری تابستون انصراف بدی .... منم مثل شما موندم چیکار کنم.

ببین دادا

مرخصی بگیر/ اگر رشتت را اوردی که خدا را شکر و انصراف میدی و میری دانشگاه جدید ولی اگر نیوردی و انصراف بدی / اعزام میشی به خدمت.اگر هم انصراف ندی / فقط شانس خودتا سنجیدی و چیزی از دست ندادی!

اگر کنکور را نیوردی / میتونی رشتت را دز دانشگاه به کل تغییر بدی و رشتت مورد علاقت را بری یا اگر از دانشگاه خوشت نمیاد / یکم سخته اوردن دانشگاه ولی خب همه میتونن اگر اراده داشته باشن.ردیف میشه.

ولی فقط مشورت بکن با یه مشاور خوب و دلسوز.
    برات بهترین ها را ارزو دارم
    Last edited by mohsen1992; 11-12-2011 at 12:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ميگم براي ورودي هاي 90 كه مشمول هستند بايد بروند از پليس +10 برگه معافيت بگيرند.
    ما كه روودي قبل بوديم نميخواد؟ كاري بكنيم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •