راستي من الالن بايد برم
باي
راستي من الالن بايد برم
باي
برنامه زیاد هست .
هم تفریحی . هم آموزشی .
همه چیز بستگی به همت بچه ها داره . اگه باقیه بچه های فروم هم بیان که دیگه هیچی کم نداریم . چون تقریبا همه جوره تکمیل هستیم .
اگه شما هم کسی رو میشناسید خبرش کنید .
سلام میلاد جون
می بینم که مافیا بهت گیر داده چند تا از پست های ما رو هم که پاک کرده
نکنه تو هم بن بشی
ولی خب خوبه بن بشی یه خورده می خندیم
آقا امین بیا اینم تاپیکت دیدی دیروز اینقدر داغ کرده بودی که چرا تاپیک منو بستن![]()
خب ببینم حالا میخای چکار کنی![]()
دوست من " مافيا " ي عزيزنوشته شده توسط MaFia
بنده ديدم زمان كمي به قرارمون داريم و تاپيك هم بسته شده پس بهترين كاري كه ميشد انجام داد كشوندن بچه ها به اونطرف بود و چون ما از بچه هاي خارج از سايت هم دعوت ميكنيم پس جالب نبود ادرس يه تاپيك قفل شده كه خودمونم هيچ تقصيري در رابطه ي باقفل شدن نداشتيم و بچه ها از خودشون دفاع كرده بودن رو ببينن
يه گله هم از شما دارم كه خيلي جلوي اون بنده خدا كه توهين كرده بود كوتاه اومدي
مطمئن باشيد بنده هيچ قصدي از اين كار ندارم و نداشتم و پس از اين قرار باتوجه به تصميمي كه بچه ها گرفتند براي هماهنگي عمل ميكنيم
زنده باشيد
Last edited by ميلاد پوررجب; 19-10-2006 at 10:10. دليل: هوینجوری یه چیزی یادم رفته بود بزنم زدم
خب منم چون الان شکمم خالی هیچی نمیگم فقط آقایون امروز اگه نیاین از جیبتون و .... رفته
Last edited by بهنام کوچولو; 20-10-2006 at 09:00.
با سپاس از توضیحات خوب و جامع شما میلاد جاننوشته شده توسط ميلاد پوررجب
خواهش ميكنم مافيا جان خوشحالم كه يه ذره سوئ تفاهمي كه بوده برطرف شدهنوشته شده توسط MaFia
خواستم به سمع و نظر دوستان عزيز برسونم كه با توجه به بن بودن نويد نشد گزارش رو اون بنويسه ومنتظريم تا سريع بياد و بنويسه
بايد بگم كه اونايي كه نيومدن خيييييييييييلي ضرر كردن واقعا يه شب به ياد موندني و خاطراتي بود خيلي خوش گذشت
امير جان رو هممون براي اولين بار ملاقات ميكرديم و يه ماجرايي هم براي ژيدا كردن ايشون به وجود اومد كه شنيدنش خالي از لطف نيست
استخر و سوناش هم خوب بود (يه كتكي هم كار نداشت به خاطر امين از غريق نجاته بخوريم)
عكس هم از استخر داريم كه ممكنه يه كدومش رو كه مناسب باشه بذاريم
جاتون خالي بعدشم هم تريپ طرقبه رو استاد كرديم ولي نويد عزيز به خاطر اينكه بايد خوشنون ميبود نتونست بياد ولي جاش رو خييييييلي خالي كرديم
جاتون خالي تو راه كلي با رانندگي اغا بهنام حال كرديم![]()
(خدا نصيب هيچ گرگ بيابوني نكنه تو ماشين اين بشر بشينه)
ما كه عقب بوديم و زياد چيزي نميفهميديم ولي طفلك امين چه ها كشيده بود اون جلو كه زبونش بند اومده بود و اصلا هيچي برعكس قبل حرف نميزد
به دليل مسائل امنيتي و ... به تصويب رسيد كه قضایا و مسائلی هم که تو طرقبه به ما گذشت گفته نشه وگرنه تمامي دوستاني كه در قرار بودند به مدت نامعلومي از خانه ها اخراج میشدند
Last edited by ميلاد پوررجب; 20-10-2006 at 15:28. دليل: خواستم یه حالی به همتون بدم
ali bood doostan
be ellate kamboode vaght nemitoonam ziad tozih bedam vali be sheddat omidvaram ke rooz be rooz behtar beshe
az dast nadin bacheha
hazrate mafia az shoma shaki hastam az kheili chiza
bahs kheili kollie av besiar vali koo......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)