من اطلاعات زیادی ندارم ولی به توصیه دوستان آلپاین 609 خوبه
من اطلاعات زیادی ندارم ولی به توصیه دوستان آلپاین 609 خوبه
سلام به همه دوستان عزیز و سیستم باز
میخواستم بدونم این مدل Kenwood KFC - HQR7100 الان داخل بازار هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمتش چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه این باند چه آمپ 4 کاناله (واسه این 4 کاناله گفتم شاید بعدا قصد ارتقا بود ) پیشنهاد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
این مدل از نظر سایز هم اندازه Kenwood KFC - HQ718EX هست...درسته؟؟؟؟
سلام دوستان
2 تا ضبط تصویری چینی دارم .میخوام بگید حدود قیمتشون الان چنده .میخوام بفروشمشون ولی قیمت دستم نیست.
مشخصات در عکس ها هست .یکیشو رو Megan بستم و مشکلی نداشته .تو دست اندارها هم مشکلی نداره .یه آنتن هم بهش وصل کردم TV هم میگیرم .
چیزای که میدونم داره :
ساپورت CD - DVD
ساپورت MP3
ساپورت Divx
ساپورت MP4
ساپورت Video CD
ساپورت USB
ساپورت کارت فلش SD-MMC
دارای Bluetooth
دارای صفحه Touch
دارای LCD 7 اینچ
ساپورت کانال های تلویزیون ایران
ساپورت Ipod
4 خروجی 60 وات
دارای کنترل کامل
دارای رادیو FM-AM
دارای ورودی AV
دوستانی که از قیمت ها اطلاع دارند بگند الان حدود قیمت این ضبط چند هست .
سلام
اين اسپيكر اون كيفيتي كه همه دنبالش بودند رو نداره و صداش با 718 تفاوتي نداره.توصيه نميشه.
Hertz DCX 690قيمت 91000
Alpine Type Sps 609
بايد داشته باشن چيزي نيست كه گير نياد
درايو كردن Limited مشكله.دوتا امپليفاير نياز داره.يه دوكانل قوي+يه دوكانل معمولي.اينفينيتي صداي با كيفيتي داره.از هزتز هم ميتوني انتخاب كني،بودجتون چقدره؟
سلام میشه در مورد باندهای آلپاین و انواع مدلهاش یا سایتی که مشخصاتشون را داشته باشه توضیح بدید؟
ممنون
سلام بفرمائيد:
اگر سوالي داشتيد در خدمت هستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از شما.
سوالم اینکه تو رنج متوسطش برای عقب ماشین بهترین گزینه sps 619 هست یا مدل دیگه را پیشنهاد میکنید.
ممنون
سلام.اين اسپيكر اسپيكر خوبيه.براي چه ماشيني ميخواهيد استفاده كنيد؟
به هرتز سري انرژي مدل ECX 690 هم ميتونيد فكر كنيد.135 تومن فروشش هست.با گارانتي اصلي.البته من كمتر ميگيرم اگر خواستي. خوبيش اينه كه بدون امپليفاير هم درايو ميشه و تو هزينه شما صرفه جوئي ميشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نتود جواب من رو بده ؟
سلام
ممنون از پاسختون.
یک جفت برای ریو برای خودم میخام و یک جفت هم برای 206 دوستم.آیا نوع ماشین در انتخاب اسپیکر تاثیرگذاره؟
یک مقدار تمام پیشنهادات شما در هر محصولی متوجه هرتز شده و در هر انتخابی شما فقط هرتز را پیشنهاد میکنید.آیا دلیل خاصی داره؟
من فکر میکنم برای افراد کم تجربه ای مثل من شاید محصولا خوب بازار از برندهای دیگه گمنام بمونه.همچنانکه تا قبل از این من از اسپیکرهای آلپاین یا کندس خبری نداشتم که گویا محصولات بسیار خوبی هم هستند.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)