تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 175 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1745

نام تاپيک: بازی کاملا اکشن A.V.A

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

12

لول منم درس کردم
    یه ویندوز سون نصب می کنم برای mw3 , bf3 اگه اونجا ava باز مشکل داشت و اجرا نشد واقعا دیگه بیخیالش میشم
    نگاه کن ببین چی می گم من هم همه ی این مشکلات رو با reactor داشتم ولی با 2000 تومن که دادم چیز پی ان خریدم حل شد کلا تمام این مشکلات از فیلترینگ ایران هست یه بار هم با چیز پی ان بیا و anti viros هم off کن به احتمال زیاد مشکلت حل بشه من هم مشابه مشکل تو بود ولی با چیز پی ان حل شد امیدوارم مشکل تو هم حل بشه

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

نگاه کن ببین چی می گم من هم همه ی این مشکلات رو با reactor داشتم ولی با 2000 تومن که دادم چیز پی ان خریدم حل شد کلا تمام این مشکلات از فیلترینگ ایران هست یه بار هم با چیز پی ان بیا و anti viros هم off کن به احتمال زیاد مشکلت حل بشه من هم مشابه مشکل تو بود ولی با چیز پی ان حل شد امیدوارم مشکل تو هم حل بشه
    دوست عزیز لینک دانلود بازی رو میشه قرار بدید و بگید حداقل سیستم مورد نیاز چنده؟ ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

میگم من انتخاب کردم امضا رو ولی نمی شه یرای امضا گذاشتش یه سایت گیر میده می گه :

1. امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد .
    من این رو انتخاب کردم :

Last edited by ali722; 10-12-2011 at 09:37.

4. این کاربر از ali722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

6 برای عضو جدید

دوست عزیز لینک دانلود بازی رو میشه قرار بدید و بگید حداقل سیستم مورد نیاز چنده؟ ممنون میشم
    با اینکه صفحه اول توضیح دادم ولی بازم هم سریع توضیح میدم فقط آخرش هم برو صفحه اول هم بخون :
    برای دانلود برو تو صفحه زیر بعد زیر عکس بازی ava نوشته دانلود سرور یکی رو انتخاب کون که هم سرعتش خوب باشه هم فیلتر نباشه بعد دانلود کن با حجم حود 3.5 گیگ بعدش باید reactor رو برای آپدیت و اجرای بازی با حجم 7 مگ بگیری تا اینجاش انجام بده اگه مشکل یا سوالی بود من در خدمت هستم ضمنا دنبال بازی تو سایت ایرانی هم نرو مخصوصا mihan download که همش سر کاری.

سیستم مورد نیاز حداقل هم بالا همون جا که سرور انتخاب می کنی زده روش کلیک کون و بخونش

این هم لینک جایی که میری و سرور انتخاب میکنی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

این هم عکس ابدیت بعدی که قرار فضایی ها رو به co op اضافه کنه :

6. 2 کاربر از ali722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از Sajad-tnt هم میتونید آخرین ورژنش رو بخرید.

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

میگم من انتخاب کردم امضا رو ولی نمی شه یرای امضا گذاشتش یه سایت گیر میده می گه :

1. امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد .
    من این رو انتخاب کردم :

مال منم دقیقا همینطوره!

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

با اینکه صفحه اول توضیح دادم ولی بازم هم سریع توضیح میدم فقط آخرش هم برو صفحه اول هم بخون :
    برای دانلود برو تو صفحه زیر بعد زیر عکس بازی ava نوشته دانلود سرور یکی رو انتخاب کون که هم سرعتش خوب باشه هم فیلتر نباشه بعد دانلود کن با حجم حود 3.5 گیگ بعدش باید reactor رو برای آپدیت و اجرای بازی با حجم 7 مگ بگیری تا اینجاش انجام بده اگه مشکل یا سوالی بود من در خدمت هستم ضمنا دنبال بازی تو سایت ایرانی هم نرو مخصوصا mihan download که همش سر کاری.

سیستم مورد نیاز حداقل هم بالا همون جا که سرور انتخاب می کنی زده روش کلیک کون و بخونش

این هم لینک جایی که میری و سرور انتخاب میکنی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

این هم عکس ابدیت بعدی که قرار فضایی ها رو به co op اضافه کنه :

پس هفته بعد باید بریم تو کار دانلودش!

8. این کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اونم که توسط دولت مکرمه نابود میشه تازه پینگ رو هم میبره بالاتر!

من این رو انتخاب کردم :

عکس رو ببر تو پینت و یکم سایزش رو کوچیکتر کن از پهنا فقط بعد سیوش کن درست میشه

10. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

6

اونم که توسط دولت مکرمه نابود میشه تازه پینگ رو هم میبره بالاتر!

عکس رو ببر تو پینت و یکم سایزش رو کوچیکتر کن از پهنا فقط بعد سیوش کن درست میشه
    نه بابا مشکلی با پینگ نداره هیچ تازه من پینگم 220 با 4.2.2.1 یعنی اروپا هست یه چیز پی ان هلند بگیر با پینگ من که 170 هست بالا می اد و هیچ مشکلی تو سرعت نداره البته این ماله خیلی وقت پیش هست ولی الان بدون چیز پی ان on می شم و پینگم حد اکثر 200 بجز مواقعی که برای 2 یا 3 ثانیه قاتی می کنه و 2000 می شه

داره خودمونی میشه CrAsH4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام بچه ها منم یکی از این امضا ها ساختم
    اینطوری شد

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

6 فیلم اپدیت جدید

هنوز نیومده فیلمش هست چندنتا فیلم داره که من اصلیش رو بردم تو مدیا فایر و از اونجا که میدونم همتون چیز پی ان دارید بقیش رو youtube هست و فقط ادرسشون رو میدم برید ببینید:

فیلم کلی که بزودی در سایت اصلی میزارنش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [

فیلم اموزش و نحوه ی کشتنشون:

کد:
    این هم فیلم غول اخرش و نحوهی کشتنش:

کد:
    اینهم فیلم اولی در مدیا فایر:

کد:
    Last edited by ali722; 12-12-2011 at 09:34.

14. 2 کاربر از ali722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

واو چقدر طرفدار داره این بازی .......

خیلی جالبه من ویندوزم رو عوض کردم از دیروز تاحالا بازی میکنم

آقا محمد دیروز نبودی چرا!
    Last edited by Aria1997; 12-12-2011 at 09:41.

16. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •