تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 33 اولاول ... 22282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 327

نام تاپيک: Rage

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

برای ایکس باکس
    قسمت داستانیش دیسکه چندمه ؟
    دیسک اول و دوم فقط برا داستانه ریسک سوم برا انلاینه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من الان تو wasterland هستم و دو تا ماموریت پیش رو دارم
    یکی get a sponsership from JK stiles هست و اون یکی heat the west of matunt by bash ( یا یه چیزی تو همین مایه ها ) که متسفانه هیچ کدوم را نمیدونم باید چی کار کنم .
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بچه ها من الان تو wasterland هستم و دو تا ماموریت پیش رو دارم
    یکی get a sponsorship from JK stiles هست و اون یکی heat the west of matunt by bash ( یا یه چیزی تو همین مایه ها ) که متسفانه هیچ کدوم را نمیدونم باید چی کار کنم .
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
    میدونم منظورتون چیه شما احتمالا دارین هنوز توی city میگردید برای انجام هر کدوم از این ماموریتها باید بری به قسمت گاراژ و از شهر خارج شی,حالا هر کدوم که در اولویت باشه مسیر رو نشونتون میده...
    که البته این دوتا ماموریت با هم هستند یعنی برای پیدا کردن sponsorship باید به mutant bash TV بری که بیرون از شهره
    Last edited by mehdy.z; 05-12-2011 at 15:12.

4. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه سوال دیگه :
    من الان تو WELLSPRING هستم و مهمات هیچی ندارم . یعنی وقتی میرم بیرون فقط باید با مشت بجنگم .
    از کجا میشه تفنگ و مهمات خرید ؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال دیگه :
    من الان تو WELLSPRING هستم و مهمات هیچی ندارم . یعنی وقتی میرم بیرون فقط باید با مشت بجنگم .
    از کجا میشه تفنگ و مهمات خرید ؟
    توی دهکده اول قسمت اون سراشیبی یک نفر هست که می فروشه. توی شهر دوم جایی که رفتی لباس رو عوض کردی و کنارش دارن روی زمین بازی میکنند می فروشه.اگر توی شهر سوم هستی که طبقه بالا یک خانمی هست می فروشه و یک مردی هستی توی همون طبقه داره مهمات قاچاق میفروشه

7. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مرحله Destroy the bomb caches میشه بگید از کجا باید ماشین کنترلی پیدا کرد ؟
    چون یه جا باید ماشین را از زیره در بفرستم توی یه اتاق .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

تو مرحله Destroy the bomb caches میشه بگید از کجا باید ماشین کنترلی پیدا کرد ؟
    چون یه جا باید ماشین را از زیره در بفرستم توی یه اتاق .
    مهدی جان میخوای بازی روبده من میرم تا تهش,آخرش رو هم برات تعریف میکنم(شوخی کردم ناراحت نشیا)
    اوت ماشینها(RC bomb car) رو وقتی کلانتر بهت ماموریت میده فکر کنم یه چند تاییش رو بهت میده.....دقیق یازدم نیست وسایل ساختش رو میده یا خود ماشین رو ولی بازم اگه نداشتی باز زدن کلید TAB و رفتن با قسمت engineering میتونی با وسایلی که جمع کردی بسازی...بعد برو به قسمت inventory و در لیست وسایل مورد استفاده قرار بده و با زدت یکی از کلیدهای F1 تا F4 انتخاب و ازش استفاده کن....
    Last edited by mehdy.z; 07-12-2011 at 21:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدی جان میخوای بازی روبده من میرم تا تهش,آخرش رو هم برات تعریف میکنم(شوخی کردم ناراحت نشیا)
    اوت ماشینها(RC bomb car) رو وقتی کلانتر بهت ماموریت میده فکر کنم یه چند تاییش رو بهت میده.....دقیق یازدم نیست وسایل ساختش رو میده یا خود ماشین رو ولی بازم اگه نداشتی باز زدن کلید TAB و رفتن با قسمت engineering میتونی با وسایلی که جمع کردی بسازی...بعد برو به قسمت inventory و در لیست وسایل مورد استفاده قرار بده و با زدت یکی از کلیدهای F1 تا F4 انتخاب و ازش استفاده کن....
    من دارم نسخه 360 را بازی میکنم . کلید Tab نداره .
    ولی دیروز و امروز نشستم پای این Rage و فوق العاده باهاش حال کردم . اوایل فکر نمیکردم اینقدر بازیش باحال بشه ولی الان خیلی دارم لذت میبرم .
    من الان مرحله power planet در subway city را تموم کردم و حدوده شش ساعت و نیم هم تا اینجا طول کشیده . چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من دارم نسخه 360 را بازی میکنم . کلید Tab نداره .
    ولی دیروز و امروز نشستم پای این Rage و فوق العاده باهاش حال کردم . اوایل فکر نمیکردم اینقدر بازیش باحال بشه ولی الان خیلی دارم لذت میبرم .
    من الان مرحله power planet در subway city را تموم کردم و حدوده شش ساعت و نیم هم تا اینجا طول کشیده . چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟
    والا توی 360 نمیدونم ولی منظورم از کلید TAB همون کلیدی هست که ماموریتهای بازی رو که باید انجام بدی برات میاره....
    در مورد بازی هم منم مثل تو اولش که نشستم پاش فکر نمیکردم اینقدر باهاش حال کنم ولی اساسی بهم حال داد شما هم فکر کنم سه یا چهار تا ماموریت اصلی دیگه بیشتر نداری تا بازی رو تموم کنی

12. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم فکر نمی کردم بازی گیرایی باشه ولی خوب پتانسیل خیلی خوبی داره و من رو جذب کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •