تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 1291 اولاول ... 1085085585986046056066076086096106116126186587081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه چطور میشه براوصل شدن به وایمکس چطور میشه کانکشن ساخت?
    یعنی مثل adsl که به صورت دستی کانکت میشی؟
    در ویندوز هیچ کانکشنی نمیخواد. فقط باید تنظیمات مودم درست باشه و وقتی به کامپیوتر وصلش میکنی خودش وصل میشه به اینترنت.
    من 2 مگ دارم سرعتم هی افت میکنه و زیاد میشه کسی مشکلی داره؟؟

تهران و دولت هستم
    سرعت های بیشتر از 1 مگ نیاز به آنتن دهی حداقل 80% دارند تا ثبات داشته باشند. یعنی به عبارتی فاکتور RSSI نباید از -70 کمتر شود در غیر این صورت نوسان دارن. شما چند تا چراغ مودمتون روشنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

سرعت های بیشتر از 1 مگ نیاز به آنتن دهی حداقل 80% دارند تا ثبات داشته باشند. یعنی به عبارتی فاکتور RSSI نباید از -70 کمتر شود در غیر این صورت نوسان دارن. شما چند تا چراغ مودمتون روشنه؟[/QUOTE]

5 تاش پره میچسبونم به شیشه

بیشتر اوقات خوبه الان یه مدتی هست فکر میکنم بوی سوختگی میده

ولی کار میکنه

از کجا rssi رو بفهمم؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرعت های بیشتر از 1 مگ نیاز به آنتن دهی حداقل 80% دارند تا ثبات داشته باشند. یعنی به عبارتی فاکتور RSSI نباید از -70 کمتر شود در غیر این صورت نوسان دارن. شما چند تا چراغ مودمتون روشنه؟
    5 تاش پره میچسبونم به شیشه

بیشتر اوقات خوبه الان یه مدتی هست فکر میکنم بوی سوختگی میده

ولی کار میکنه

از کجا rssi رو بفهمم؟[/QUOTE]

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

دوست عزیز من که پرسیدم گفت باید RSSI کمتر از -75 باشه بهتره یعنی هر چی دورتر باشه کیفیت بهتره و Cinr Reuse1 که باید نزدیک 17 باشه و سیگنال هم که هر چه به 100 درصد نزدیک تر باش بهتره.
    من خودم همه چی عالیه طبقه 9 هستم با این حال سرعت دالودم متغیر هست و الان دارم با 40 دانلود میکنم در صورتی که سرویس من 512 هست ولی بعضی وقتها کاملا روی 67 میگیره. البته الان با وایرلس وصل شدم نمیدونم تغییر میکنه یا نه.
    Last edited by mrmostafa; 09-12-2011 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

در ویندوز هیچ کانکشنی نمیخواد. فقط باید تنظیمات مودم درست باشه و وقتی به کامپیوتر وصلش میکنی خودش وصل میشه به اینترنت.

من الان بدون کانکشن وصل هستم
    می خوام کاری کنم که دستی وصل بشم؟
    یعنی تو network conection یه آیکون براش داشته باشم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه راهنمایی کوچیک از کاربران وایمکس دارم
    من قبلا از gprs استفاده می کردم و واسه دانلود کردن هم می رفتم کافی نت و هر یک ساعت حدودا 700 مگ می گرفتم .حالا که ایرانسل بسته هاشو برداشته من دیگه اینترنت ندارم.در منطقه که من هستم وایمکس خوب انتن میده حالا من اگه بخوام وایمکس بگیرم و ماهانه 3گیگ شارژ کنم چقدر می تونم دانلود کنم؟اصلا وایمکس بگیرم یا وایسم تا دوباره بسته های GPRS فعال بشن؟در ضمن درسته که ایرانسل اینترنت رایگان شبانه نداره؟
    البته چون دوباره 50% تخفیف داره می خوام بگیرم
    با تشکر از اینکه درخواست من رو مطالعه کردید...
    وایمکس بگیری بهتره . وایمکس ایرانسل سرعت دانلودش واقعیه . یعنی 128 سرعتش 16 هست و 256 و 512 هم به ترتیب 32 و 64 هست . وایمکس ایرانسل شبانه رایگان نداره ولی مبین نت داره البته مبین نت فکر کنم شبا افت سرعت داشته باشه . حالا ببین کدوم بیشتر به دردت می خوره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه راهنمایی کوچیک از کاربران وایمکس دارم
    من قبلا از gprs استفاده می کردم و واسه دانلود کردن هم می رفتم کافی نت و هر یک ساعت حدودا 700 مگ می گرفتم .حالا که ایرانسل بسته هاشو برداشته من دیگه اینترنت ندارم.در منطقه که من هستم وایمکس خوب انتن میده حالا من اگه بخوام وایمکس بگیرم و ماهانه 3گیگ شارژ کنم چقدر می تونم دانلود کنم؟اصلا وایمکس بگیرم یا وایسم تا دوباره بسته های GPRS فعال بشن؟در ضمن درسته که ایرانسل اینترنت رایگان شبانه نداره؟
    البته چون دوباره 50% تخفیف داره می خوام بگیرم
    با تشکر از اینکه درخواست من رو مطالعه کردید...
    اگر آنتن دهی تو منطقه تون خوبه و جایی که میخوایی مودم رو بزاری طوری باشه که فضای آزاد باشه مثلا نزدیک پنجره تا سیگنال قوی باشه خوبه وایمکس
    همون 3 گیگ میتونی استفاده کنی
    نه ایرانسل شبانه رایگان نمیده و همین به نظرم باعث کیفیت دائمی میشه و شب ها پینگ خیلی میاد پایین

7. این کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

گفتم که توی سرعت هایی که توی ایران هست و شما 512 کیلوبیت بر ثانیه هستید طبیعتا فرقی نداره سرعت وایرلس 300 باشه یا حتی 10 باشه و از این مقادیر خیلی خیلی کمتره. بنابراین هیچ تغییری احساس نمیکنید. اکثر گوشی ها هم از وایرلس سری G استفاده میکنند که خود به خود به سری N کاری ندارن.
    منظور شما هم از اینکه چطور میشه روتر کردش نفهمیدم. وقتی شما با مثلا 2 تا لپ تاپ به این مودم وصل میشید (وایرلس) دو لپ تاپ شما شبکه شده اند و فقط باید تنظیمات IP و Gateway را در ویندوز انجام دهید تا همدیگر با بشناسند. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.
    در مورد مودم USB هم احتمال میدم User اون در مودم دیگر همزمان وصل باشه. یعنی مثلا مودم WiFi با همون حساب وصل باشه و مودم USB در وضعیت Connecting بمونه. طبق تجربه هم مودم USB اگر زیر 30% آنتن داشته باشه وصل نمیشه.
    ایمان الان پس تو سرعت دانلود من تاثیری نداره؟؟؟ چون احساس میکنم روی 67 دانلود میکردی الان 2روزه که روی 40 الانم که روی 18 هستش سرویس 512؟؟؟ مودم که نزدیک پنجره هست و طبقه 9 هستم و شرایط خوبه آنتنشم که پره. نمیدونم با این همه تنظیمات خودشون چرا باز سرعت دانلود اینجوریه. البته الان با وی پی ان ساکس هستم چون 4شنبه هم با همین وی پی ان روی 67 دانلود میکردم.

9. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان برای شما هم باز کردن بعضی از سایت ها براتون طول میکشه؟
    الان این تست سرعت منه فرقی نداره با روزهای دیگه اما لود نمیشه کامل حتی پی سی ورلد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مشکل اینترنت هست.من برای من که هم وایمکس دارم هم وایرلس اینترنت چند روزه اینطوری شده و page هل کامل نمیاد.سرعت دانلود و پینگ عالیه اما page نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال . من 512 پایه دارم . اگه بخوام کلاً تعرفه نداشته باشم و هر ماه به صورت آزاد 1گیگ (6500تومن) خریداری کنم میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •