تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 394 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

لطف کردید فکر کنم با این مقایسه نظر شما هم رو کووان باشه
    دوست عزیز من میتونم نظر شما در مورد تفاوت کیفیت کووان و گوشی اکسپریا سونی اریکسون بدونم؟اگه اشتباه نکنم تو یه تاپیک تایید کرده بودید که زیاد فرق نمیکنه؟چون من خودم معتاد موسیقی هستم و دنبال کیفیت صدا ولی هر دفعه پولی که برای پلیر کنار گذاشته بودم خرج گوشی جدید شد به این منظور که کیفیت صداشون فرق چندانی نمیکنه!الان هم قصد خرید اکسپریا ری رو دارم نمیدونم در حد اندازه جی 3 هست یا خیلی تفاوت داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنونyour star عزیز پس با حساب صحبت شما بهتره که 32 جی 3 رو بگیرم که قیمتش 320 تومن که فکرمو به کووان مدل x7منحرف کرد که 120 گیگش نزدیک 340 تومن با باطری 60 ساعت!!!پس با این حساب ایکس 7 خیلی با صرفه تر میشه درسته؟فقط من در مورد کیفیت صدا ایکس 7 اطلاعی ندارم !!ایا از جی 3 بهتره (کیفیت و شفافیت صدا اول از همه خیلی برام مهمه)؟لطف اگر اطلاع دارید یا دوستان دیگری که استفاده کردن راهنمایی کنن ممنون میشم
    x7 حدود 100 ساعت پخش موسیقی داره.
    x7 هارد اینترنال داره پس یه کم حساس تره و سنگین تره(حدود 200 گرم هست البته خیلی سنگین تر نیست اما اگه مسافر باشی و کوله پشتی همراهته روی گرمها حساس میشی) و کیفیت صفحه ی نمایشش یه مقدار پایین تره.اگر جزو کسایی هستی که عادت داری مقدار زیادی آهنگ رو بدون انتخاب بریزی رو پلیر این گزینه عالیه
    ببین در مورد کیفیت صدا اونقدر بین مدلهای کوون متفاوت نیست که عامل تغییر انتخابت بشه(ببین چی میخوای؟صدا؟صدا و تصویر؟سیستم عامل دار بودن؟صدا و عمر باتری؟میزان حافظه؟)
    کیفیت صدا به نظرم 100تا 150 تومن هم برای یه هدفون کنار هدفون معمولی همراه دستگاه بذار تا به اون کیفیتی که میخوای برسی.اگه برات گرون میشه برو رو مدلهای ارزونتر و یا این که بعد از خرید پلیر چند وقت صبر کن و بعد هدفون رو بگیر.مدلهایی مثل سونی سری s و کوون c2 هم مدلای ارزونتری هستن.
    هرگز موبایل نه میتونه جای دوربین عکاسی رو بگیره و نه پلیر رو.بحث کیفیت صدا فقط نیست(انواع و اقسام تنظیماتی که پلیر برای صدا داره).بحث اینه که شما که علاقه به موسیقی داری نمیتونی از یه دستگاه همه کاره برای اون کار استفاده کنی.دیگه خودت میدونی و نیاز به گفتن اشکالات استفاده از موبایل به عنوان پلیر نیست:شارژ موبایل-مبزان حافظه-اشکالات بهم ریختن پخش موقع تماس و ...

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقایی توضیحاتتون خیلی کامل بود بنده هم بیشتر دنبال کیفیت صدا هستم تصویر برام مهم نیست بقیه موارد هم در حد متوسط! فقط این 100 تا 150 رو در مورد هدفون in ear فرمودید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در ضمن بنده با گوش دادن به موسیقی با موبایل مشکلی ندارم چون اکثرا بیرون هستم و حمل دو تا برام سخته فقط یک جیب برای کیف پول !و موبایل هم دستم!!فقط file managerاذیت میکنه که اون هم فرمودید تو پلیر ها تفاوتی نمیکنه!! و با توجه به اینکه صفحات قبل رو میخوندم دوستمونpeaceful برند کووان جی3 رو برای کیفیت صدا نسبت به بقیه ارجح تر میدونستن اما الان فرمودند برند زیاد مهم نیست پس با تمام این تفاسیر تمام هزینه رو صرف هدفون و یک گوشی کنم معقول تر به نظر نمیاد!!از دوستان خیلی ممنونم که وقت میذارید بابت راهنمایی لطف میکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

همراه داشتن پلیر اونقدر دست و پاگیر نیست(یا برای من بعد این همه سال این جور به نظر میاد)
    من نظرم گرفتن کوون j3 به همراه یه هدفون خوب هست(in or on ear بستگی به شما داره) که برای گرفتن مشاوره در باره ی هدفون با دوستان تو بخش هدفون باید صحبت کنی تا بهترینها رو بهت پیشنها بدن.به نقل از همین دوستا پول برای هدفون تا هر چقدر که بخوای میتونی بدی تا کیفیت بهتری بگیری.
    اگرهم حتما باید چیز سبک و کوچکتر بگیری مدل cowon i10 (که به زودی میاد) یا cowon i9 و sony nwz-e464 که تو بازار هستن و راحت حمل میشن رو هم مد نظر داشته باش.
    اگر نه باز همون نظر خودت هم خوبه موبایل به همراه یه هدفون عالی
    موفق باشی

5. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنونم your star عزیز بابت راهنمایی فقط این کووان جی 3 تقلبی هم داره؟بنده تهرانم جای خاصی رو پیشنهاد دارید برای خرید؟
    راستی نحوه تشکر از پست ها به چه صورتیه ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام. نظر دوستان در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟ ( مدل 8GB اینو 100 تومان قیمت دارم ) . تو رویوهای خارجی اکثرا نتایج ممتازی داشته ...

تو رنج قیمت نهایت تا 100 تومان ، 10 تومان بالا پایین پیشنهاد بهتری هست ؟

برای من فقط و فقط کیفیت و شفافیت صدا مهمه ... ضمنا یه هدفون Creative EP-830 هم دارم ...

سوال دیگه اینکه کسی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کرده ؟ ( قیمت 4GB اش فقط و فقط 50 تومانه ! )

امکانات خوبی هم داره !

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

در ضمن بنده با گوش دادن به موسیقی با موبایل مشکلی ندارم چون اکثرا بیرون هستم و حمل دو تا برام سخته فقط یک جیب برای کیف پول !و موبایل هم دستم!!فقط file managerاذیت میکنه که اون هم فرمودید تو پلیر ها تفاوتی نمیکنه!! و با توجه به اینکه صفحات قبل رو میخوندم دوستمونpeaceful برند کووان جی3 رو برای کیفیت صدا نسبت به بقیه ارجح تر میدونستن اما الان فرمودند برند زیاد مهم نیست پس با تمام این تفاسیر تمام هزینه رو صرف هدفون و یک گوشی کنم معقول تر به نظر نمیاد!!از دوستان خیلی ممنونم که وقت میذارید بابت راهنمایی لطف میکنید
    این جواب قبلیم رو ویرایش کنم.
    کیفیت صدای عالی میخوام چی کار کنم؟
    جواب به صورت کاملا عامیانه:
    48% هدفون/ حداقل 20%
    28% پلیر / حداقل20%
    18% درجه کیفیت و نوع فرمت فایل صوتی/ حداقل6%
    6% تناسب و سازگار بودن هدفون و پلیر و در صورت لزوم استفاده از آمپ/ حداقل4% حالا یا با انتخاب درست که مچ باشه یا با کمک وسایل جانبی
    موضوع اینه که آیا اون موبایل اون حداقل شرط 20% رو تامین میکنه؟جواب تجربی هست.
    مهم اینه که وسایلی که میخرید به هم بخوره یعنی اول بدونید که میخواهید 500 تومن خرج کنید پس باید به شکل منطقی بودجتون بین این موارد تقسیم کنید.
    اگه میخواهید مثلا 100 تومن خرج کنید بهتره همش رو خرج هدفون کنید.(نه همیشه)
    500 تومن پلیر و هدفون
    و......
    ممنونم your star عزیز بابت راهنمایی فقط این کووان جی 3 تقلبی هم داره؟بنده تهرانم جای خاصی رو پیشنهاد دارید برای خرید؟
    راستی نحوه تشکر از پست ها به چه صورتیه ؟
    نداره.
    پاساژ پایتخت
    پاساژ رضا
    موجود دارند.
    سلام. نظر دوستان در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟ ( مدل 8GB اینو 100 تومان قیمت دارم ) . تو رویوهای خارجی اکثرا نتایج ممتازی داشته ...

تو رنج قیمت نهایت تا 100 تومان ، 10 تومان بالا پایین پیشنهاد بهتری هست ؟

برای من فقط و فقط کیفیت و شفافیت صدا مهمه ... ضمنا یه هدفون Creative EP-830 هم دارم ...

سوال دیگه اینکه کسی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کرده ؟ ( قیمت 4GB اش فقط و فقط 50 تومانه ! )

امکانات خوبی هم داره !
    سلام
    من باشم با این بودجه
    iriver S100 میگیرم
    یا iRiver E300
    مگر اندازه کوچک برام مهم باشه.
    Last edited by peaceful1; 07-12-2011 at 22:38.

9. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس عزیز اینا که جمعش شد50 درصد!!!ولی با این حال نقش 20 درصدی پلیر خیلی برام عجیبه فکر میکردم 70 80 درصد کار با خودشه که این همه سر انتخابش بحثه!!! تقریبا گوشی( اریکسون) از 20 چه درصدی میگیره تقریبا؟شما فکر کنم کووان داشته باشید پیشنهادی دارید برای هدفونش ؟خیلی ممنون

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

پس عزیز اینا که جمعش شد50 درصد!!!ولی با این حال نقش 20 درصدی پلیر خیلی برام عجیبه فکر میکردم 70 80 درصد کار با خودشه که این همه سر انتخابش بحثه!!! تقریبا گوشی( اریکسون) از 20 چه درصدی میگیره تقریبا؟شما فکر کنم کووان داشته باشید پیشنهادی دارید برای هدفونش ؟خیلی ممنون
    نه اون سیز ها شرط لازم هست نه کافی!
    منظورم این هست شما میتونید یه پلیر بخرید150 تومن و با یه هدفون 60 تومنی هم بخرید.ولی اگه بخواهید صدا خیلی خوب بگیرید هدفون 600-700 تومنی بخرید تاثیر این بیشتر تا پلیرتون رو تغییر بدید و مدل جدید همون برند رو بخرید یا همون دفعه اول پلیر 500 تومنی بخرید.
    همون اول که میخواید بخرید باید به فکر هدفون هم باشید و در نظر بگیرید که جنس صدای اون هدفون با صدای اون پلیر میخوره مچ هستند و با سبکی که شما میخوای گوش بدی میخوره این خیلی مهمه(اون 4%) حالا شاید هدفون رو دو سال دیگه بخری ولی از همون اول باید پلیر درست انتخاب کنی تا دوباره کاری نشه.
    خارجیه میره 250 دلار پول پلیر میده 450 دلار پول هدفون(گاهی 2000 دلار هم میشه خیلی اوقات و معمولا چند تا 300 -400 دلار هدفون برای انواع سبک ها میخره.) ولی اون پلیر با همون قیمت وارد بازار ایران میشه ولی هدفون2-3 برابر قیمت با اما و اگر وارد میشه.ولی باز نحوه انتخاب همین طوری هست.
    درباره موبایل شما نمیدونم چون نداشتم و چیزی ازش نخوندم. ولی خیلی از موبایل های جدید سینگال با کیفیتی دارند و شرایط مناسبی برای هزینه اضافی دارند حالا چقدر هزینه اضافی؟ چه مدلی؟ مدل به مدل فرق میکنه که متاسفانه برای همشون تو نت نمیشه اطلاعات کافی پیدا کرد.
    Last edited by peaceful1; 08-12-2011 at 13:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا حالا که بحث به اینجا رسید بذارید اینطوری بپرسم بهترین پلیرهای موجود تو بازار از نظر کیفیت صدا الان کدوما هستن !بنده زیاد محدودیت بودجه ندارم البته برا وسیله ای که ارزش داشته باشه خرج میکنم !همینطور خارج از کشور اشنا دارم رم بالا و باطری زیاد مهم نیست اولویت اول کیفیت و شفافیت صدا !! گوشی رو هم حتما باید بگیرم چون قبلی شکست ! راستی این محدودیت عدم ارسال پیغام شخصی رو میشه رفع کنید پیشنهادی هم داشتم برا تالار که نمیدونستم کجا بگم اینکه چرا اینقدر تاپیک زیاد و تکراری وجود داره!ممنون از زحمات همگی شما دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •