تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 480 از 755 اولاول ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,791 به 4,800 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

[QUOTE=mohammad.t;6678325]اگه يه پرينت بدي به دستگاه دو تا برگه رو همزمان ببره داخل مشكل از سپريشن پد هست. اگه هنوز پرينت اولي تموم نشده برگه دوم رو براي پرينت مي بره و مي خواد برگه دوم رو روش پرينت كنه مشكل از سنسور هاي دستگاه هست.
    دوست عزیز اگه پرینت رو تکی بگیری هیچ مشکلی پیش نمیاد، حتی اگه بیشتر از 100 تا چاپ بگیری، ولی اگه یه 5 تایی رو یدفه بزاری برگه ها رو قاطی میگیره یعنی دوتا سه تا باهم که آخرش هم میریزه به هم

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[QUOTE=ali703;6679036]
    اگه يه پرينت بدي به دستگاه دو تا برگه رو همزمان ببره داخل مشكل از سپريشن پد هست. اگه هنوز پرينت اولي تموم نشده برگه دوم رو براي پرينت مي بره و مي خواد برگه دوم رو روش پرينت كنه مشكل از سنسور هاي دستگاه هست.
    دوست عزیز اگه پرینت رو تکی بگیری هیچ مشکلی پیش نمیاد، حتی اگه بیشتر از 100 تا چاپ بگیری، ولی اگه یه 5 تایی رو یدفه بزاری برگه ها رو قاطی میگیره یعنی دوتا سه تا باهم که آخرش هم میریزه به هم
    يعني اگه 100 تا برگه توي سيني دستگاه باشه و تك تك دستور بديد مشكل پيش نمياد؟
    پس در اينصورت از سنسور هاي تشخيص انتهاي كاغذ هست كه هنوز كاغذ قبلي تموم نشده دستگاه ميگه برگه بعدي!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام دوستان
    با پرینتر 1102 hp چجوری می تونم به صورت عرضی پرینت بگیرم؟ تنظیماتش رو ازکجا تغییر بدم که کار کنه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان توی HP 5610 جوهر افشان رنگی، من وقتی رنگی پرینت می‌گیرم، تو جاهای مشکی عکس، از کارتریج مشکی استفاده نمی‌کنه و از کارتریج رنگی استفاده می‌کنه. باید هر سه تا رنگ رو بریزه رو هم تا مشکی رو تشکیل بده؛ خب اینجوری خیلی جوهر بیشتر مصرف می‌شه تا اینکه از کارتریج مشکی استفاده کنه. راهی داره بشه بهش فهموند از مشکی برای رنگ مشکی استفاده کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام، من یه چابگر قدیمی 1200 اچ پی دارم دیگه پدرمو درآورده چند وقت پیش درامشو با کلی بدبختی عوض کردم الان وقتی بیشتر از دوتا چاپ میگیری دوتا دوتا میگیره و برگه گیر میکنه

درود بر شما
    مشکل تون رو یه کم باز کنید توضیح بدهید که وقتی دستور یک برگ پرینت رو می دهید پیکاپ دستگاه ( همون فوم پلاستیکی که میاد کاغذ رو میکشه بالا ) چند دور می چرخه یا با یک دور چرخیدن سر جاش می مونه !

مشکل عمده ای که من بهشون برخورد کردم در مورد 1200 و 1300 و موارد بسیار زیاد در مدل های مختلف سامسونگ مشکل عمدتا چرخش بیش اندازه پیکاپ بوده ! یعنی بوبین پیکاپ عمل کرده اجازه پرخش چرخ دنده پیکاپ رو صادر میکنه ولی بر سر جای اصلی خود بر نمی گرده و چرخ دنده هم هی و هی میچرخه و یا هنگ میکنه و یا کاغذ گیر میکنه و یا گاها یک چاپ درست بیرون بده !!
    مشکل :
    مشکل از اینجا آب می خوره که فوم روی مغناطیس بوبین که برای بیصدا یا کم صدا کردن عمل مغناطیس تعبیه شده بعلت گذشت زمان شروع به فاسد شدن و حالت چسبندگی پیدا کرده با قطعه ای ال مانند که جلوی چرخش چرخ دنده رو میگره مدت زمان بیشتری می مونه و تبعا چرخ دنده چند دور می چرخه

را حل :
    فقط کافیست بعد از باز کردن دستگاه و دسترسی به بوبین اون فوم را کاملا در آورده و با الکل تمیز کنید که دیگه چسبنده نباشه ( البته صدا عمل کردن بوبین مقداری زیاد میشه - - - چلک - )

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه يه پرينت بدي به دستگاه دو تا برگه رو همزمان ببره داخل مشكل از سپريشن پد هست. اگه هنوز پرينت اولي تموم نشده برگه دوم رو براي پرينت مي بره و مي خواد برگه دوم رو روش پرينت كنه مشكل از سنسور هاي دستگاه هست.

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

معمولا اينجا!:

سلام محمد آقا
    منم دقیقا همین مشکل رو که شما گفتی رو دارم وقتی چند تا کاغذ توی پرینتر باشه و من دستور چاپ بدم یهو دو ، سه تا تا کاغذ رو همزمان میکشه تو !
    که شما گفتی با این حساب مشکل از سپریشن پد باید باشه
    پرنتر من HP LaserJet 6L هستش خیلی قدیمیه ولی کار منو راه میندازه ( من توی ماه 30 تا پرینتم ندارم ! )
    این سپریشن پد قابل تعمیره یا باید تعویض شه ؟
    اون وقت از مراحل تعویض اش عکس یا دستور العمل ای موجود هست ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام محمد آقا
    منم دقیقا همین مشکل رو که شما گفتی رو دارم وقتی چند تا کاغذ توی پرینتر باشه و من دستور چاپ بدم یهو دو ، سه تا تا کاغذ رو همزمان میکشه تو !
    که شما گفتی با این حساب مشکل از سپریشن پد باید باشه
    پرنتر من HP LaserJet 6L هستش خیلی قدیمیه ولی کار منو راه میندازه ( من توی ماه 30 تا پرینتم ندارم ! )
    این سپریشن پد قابل تعمیره یا باید تعویض شه ؟
    اون وقت از مراحل تعویض اش عکس یا دستور العمل ای موجود هست ؟

به به! 6L!!
    بايد براتون خاطره زياد داشته باشه نه؟!!!
    يادم رفت سلام!
    سپريشن پد يا پد جدا كننده يه صفحه از جنس چوب يا پلاستيك هست به طور معمول كه سطح ناصافي داره باعث ميشه برگه پاييني بهش گير كنه و فقط برگه رويي وارد دستگاه بشه. كه ممكنه گرد و غبار يا صاف شدن در اثر زمان باعث بشه كه كارش رو انجام نده.
    يه چيزي برات ميذارم كه حالش رو ببري!
    سرويس منوال يا راهنماي تعمير 200 صفحه اي كه همه چيز اين پرينتر از معرفي و نحوه عملكرد تا شرح كليه اشكالات و راهنماي تعمير و روش باز و بسته كردن كليه قسمتها رو داره كه با داشتن اين به راحتي ميشه يه دستگاه رو تعمير كرد.
    چه قدر ازش تعريف كردم!!! حجم 3 مگ و اندي!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رجوع كن به صفحه 110 در مورد تعويض.
    در صفحه 139 در قسمت كاغذ سفيد هم توضيح داده كه كاغذ ها رو خارج كن دوباره لبه هاي كاغذها رو مرتب كن و...

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض اشکال در پرینتر اپسون R290

با سلام به همه دوستان
    من پرینتر Epson R290 دارم و شروع به چاپ کردم بعد از چاپ 50 برگ جدول ساده یک دفعه چراغ جوهر و چراغ کاغذ با هم شروع به روشن و خاموش کردن نمود و دستگاه از کار افتاد و پیام general error داد که چیزی گیر کرده دستگاه رو خاموش کنید جسم خارجی رو در بیارید و بعد از چند دقیقه دستگاه رو روشن کنید
    خلاصه هر چه کردم درست نشد و تمام قسمتهای اون رو تمیز کردم جوهر پر کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که اگر متن چاپی خیلی کم و در وسط عرض کاغذ باشه که کارتریج در مسط محل حرکت خود باشه کمتر مشکل پیدا میکنه و به محض این که کارتریج به کناره های چپ یا راست میرسه مکث میکنه و این اشکال پیش میاد
    البته خاموش که میکنم و روشن میکنم همون پیام رو میده اما بار دوم که خاموش و روشن میکنم هد کلین میکنه و ظاهرش سالم میشه و بلا فاصله پس از چاپ کردن خراب میشه
    ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چندروزی میشه که وقتی میخوام باپرینترم لیبل چاپ کنم لیبل رو جابه جا میزنه یعنی حدودا یک سانت سفیده بعد چاپ میکنه مشکل از کجاست لطفا کمک کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام .
    من یه پرینتر hp4500 دارم که وقتی تعداد زیاد پرینت میگیرم مثلا 20 تا یا 30 تا سرعت پرینت گرفتنش رفته رفته کم میشه و باید یه مقدار استراحت کنه این مشکل ممکنه از تغذیه پرینتر باشه یا چیز دیگه ای مشکل داره یا اینکه طبیعی هست ؟
    البته این کم و زیاد شدن سرعتش به خاطر نوع متنی که چاپ میکنه نیست ومشخصه یه عیبی تو کارش هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •