لینک اولی مستقیم :
لینک دومی مستقیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ها رو داخل مرورگر فایرفاکس Paste کنین، بعد خودکار با IDM میگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IDMکه نصب دارین ؟
Take Care![]()
لینک اولی مستقیم :
لینک دومی مستقیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس ها رو داخل مرورگر فایرفاکس Paste کنین، بعد خودکار با IDM میگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IDMکه نصب دارین ؟
Take Care![]()
یک دنیا ممنون ازتون . . .آره نصب دارم . . . چرا باید Kaspersky Virus Removal tool رو هم دانلود کنم و نصب کنم ؟
خواهش... چون که یک مکمل برای کاسپر هست یه نوع آپدیت یا پچ که باید در کنار کاسپراسکای باشه، برای تعمیر فایل های ویروسی مثل سالیتی نیاز هست و شرکت کاسپر اسکای این رو به عنوان یک مکمل داد برای محصولش...که بدون این خود آنتی ویروس اون قدرت خاص خودش رو نخواهد داشت پس حتما بگیرینش
Take Care![]()
باشه حتما دانلود میکنم ولی لینک دومی واسم کار نمیکنه .. . . بی زحمت بررسی کن
دومی رو هم از سرور اصلی خودش بگیر :
مستقیم:
غیر مسقیم در صورت لزوم به این صفحه میرین و دکمه ی Download اولی رو بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینجا تاپیک SAS هست همش شد کاسپر اسکای دوست من
Take Care![]()
سلام.
آقا بین علما اختلاف افتاد.
در این مورد ولی من فکر نمیکنم اینطوری باشه. برای این که این تاپیک هم منحرف نشه در تاپیک کاسپر نظرم رو گفتم، ببینید اشتباه میکنم یا نه :
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رو به شک انداختی . . . بالاخره این Kaspersky Virus Removal tool رو نصب کنم یا نه ؟
بعد از کلی جارو جنجال و کتک کاری من و امید
به این نتیجه رسیدیم که شما همون اولی رو فقط نصب کن و بزار که آپدیت کامل بشه
همون Internet security رو بگیر
مشکلی نیست دیگه و این جا همه چیز تموم شد#
Take Care![]()
اون لینک کسپر که گذاشتی مال زود هست اولین نسخه 2012 کسپر بود که 66 مگابایت بود ولی بعد چند مدت نسخه 74 مگابایتی رو گذاشت .
آنتی ویروسها رو همیشه از سایت خود آنتی ویروس دانلود کنین .
لینک دانلود از سایت کسپر
موفق باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
امروز که چک کردم دیدم ورژن بالاتر این برنامه قابل آپدیت هستش پس حتما Upgrade کنین.
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)