تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1370 از 4428 اولاول ... 37087012701320136013661367136813691370137113721373137413801420147018702370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,691 به 13,700 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من همچین چیزی نشنیدم که شما میگید ! کامیپوترو وقتی روی هایبرنیت میزارن که میخوای نیم ساعت دیگه بیای سرش .. وقتی هم شات دان میکنیم برنامه و تنظیمات کامپیوتر سیو میشه و خاموش میشه وقتی هایبرنیت همیشه در حال استند بای هستش ...
    تو حالت استند بای مانیتور خاموش میشه و کیس روشنه و در حالت آماده به کار قرار داره اما با هایبرنیت به کلی خاموش میشه و دفعه بعدش که روشن میکنی خیلی سریعتر از حالت turn off ویندوزت بالا میاد.من که به شخصه به ندرت سیستمو شات داون میکنم و همیشه رو هایبرنیته.

2. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

من همچین چیزی نشنیدم که شما میگید ! کامیپوترو وقتی روی هایبرنیت میزارن که میخوای نیم ساعت دیگه بیای سرش .. وقتی هم شات دان میکنیم برنامه و تنظیمات کامپیوتر سیو میشه و خاموش میشه وقتی هایبرنیت همیشه در حال استند بای هستش ...
    وقتی هایبرنیت هست کامپیوتر خاموش میشه اما تمامی اطلاعات سیو میشن و دوباره بعد از روشن کردن از همون جا رستور میشن

من که تا الان ندیدم وقتی کامپیوتر خاموش شه و بعد روشن از همون جا شروع به کار کنه!

4. این کاربر از Shayan AW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پارس آنلاین زیاد حجم دزدی می کنه ولی اگه روزی 1ساعت کار داری همون 2گیگ راحت جواب میده .

من یک سال و نیمه حدودا سرویس هام همه ماهی 2 گیگ هستن قبلا که سه ماهه میگرفتیم 5 گیگ بود و الان جدیدا شده 6 گیگ و روزی حداقل 4 ساعت رو تو اینترنت میگذرونم و کم نمیارم
    اگر دانلود رو طوری تنظیم کنید که در ساعت های رایگان انجام بدید ترافیک کم نمیارید

6. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

مشکل همینجاست که تو شب هم نمیشه دانلود کرد با این سرعت افتضاحی که داره

الان من 50 روز دیگه مونده و 800 مگ ترافیک دارم و نمیدونم چه کنم...آخرشم میدونم یه دو گیگی باید حجم بخرم

راستی جناب aminjigar بنظرتون این مشکلات ازمخابرات منطقه ما هست یا از شرکته؟ ممکنه از مخابرات این تقسیم بندی و افت سرعت رو انجام داده باشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وقتی هایبرنیت هست کامپیوتر خاموش میشه اما تمامی اطلاعات سیو میشن و دوباره بعد از روشن کردن از همون جا رستور میشن
    من که تا الان ندیدم وقتی کامپیوتر خاموش شه و بعد روشن از همون جا شروع به کار کنه!
    وقتی هایبرنیت می کنی ، اطلاعات رم در هارد ذخیره میشه و بعد از روشن شدن مجدد ، اطلاعات بسرعت از هارد به رم منتقل میشه. بخاطر همین احتیاجی به بارگذاری مجدد هسته نرم افزارها در رم نیستش.
    (تمام نرم افزارهایی که قبل از هایبرنیت نبستی ، مجدد اجرا میشن.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان کسی از مخابرات منطقه محلاتی تهران از پارس آنلاین سرویس گرفته؟ مشکلی نیست؟ میخوام از صباچرت (صبانت) کوچ کنم به پارس آنلاین. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    از عزیزان کسی اکانت 1مگ داره ؟ اکانت 512 دارم و وضعیت خوبه نسبتا ، میخواستم تمدید بعدی 1مگ بگیرم قبلش میخواستم مطرح کنم ببینم به نسبت سرعت شبانه چطوره و میشه باهاش بالای 3گیگ گرفت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مشکل همینجاست که تو شب هم نمیشه دانلود کرد با این سرعت افتضاحی که داره

الان من 50 روز دیگه مونده و 800 مگ ترافیک دارم و نمیدونم چه کنم...آخرشم میدونم یه دو گیگی باید حجم بخرم

راستی جناب aminjigar بنظرتون این مشکلات ازمخابرات منطقه ما هست یا از شرکته؟ ممکنه از مخابرات این تقسیم بندی و افت سرعت رو انجام داده باشن؟
    این سوال جواب روشنی نمی تونه داشته باشه... من این قسمت برای بار اول اومدم و دیدم دوستان گلایه ها رو از
    شرکت ها مطرح می کنن... اما لزوما این طوری نیست.

اما در مورد سوالتون با پشتیبانی شرکت در میون گذاشتین؟ (نمی دونم اصلا پشتیبانی درستی انجام میشه یا خیر)
    اگه روزا سرعت بالاست مشکلی نداره اما اگه شبانه فقط سرعتش کمه بطوری که پس از شروع تایم روزانه سرعت
    بالا میره ( محدودیت از طرف شرکت متاسفانه اعمال میشه) و گفتن این که شب ها اکثرا دانلود انجام میشه و سرعت می یاد پایین از طرف شرکت قابل قبول نیست. امکان ایجاد چنین محدودیتی هست از طرف شرکت ها.
    قبلا سرعت بالایی داشتین روزانه؟ الان مخابرات کاربران PCM شده رو قبل چک می کنه و این مورد رو قبل از راه اندازی
    ADSL حذف می کنه... اما بعد یه مدتی امکان اضافه شدن شما تو لیست PCM بر اساس تغییرات وجود داره.

چون سرویس از شرکت دیگه ای گرفته شده و شما حضورا به مرکز مخابراتی مراجعه کنید در صورت ورود هم متاسفانه پاسخی نمی گیرید. از طریق شرکت مربوطه تا زمانی که درست بشه پی گیری کنید در غیر این صورت حتما حتما سرویستون رو تعویض کنید.

12. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    از عزیزان کسی اکانت 1مگ داره ؟ اکانت 512 دارم و وضعیت خوبه نسبتا ، میخواستم تمدید بعدی 1مگ بگیرم قبلش میخواستم مطرح کنم ببینم به نسبت سرعت شبانه چطوره و میشه باهاش بالای 3گیگ گرفت ؟
    اگه سرعتتون با 512 خوبه مطمئنا با مگ1 بهتر میشه، من قبلا این موضوع رو عنوان کرده بودم
    سرعت 512 با 1 مگ یکی هست یعنی 240 اما در حالت نرمال از ساعت 1 تا 6 که سرعت افت میکنه
    سرعت 512 به 50 تا 60 میرسه اما 1 مگ زیر 100 نمیاد، اگه ابن حداقل رو داشته باشید بدون شک بالای
    3 گیگ دانلود میکنید ( به اضافه اون 1.5 ساعت دانلود اضافه) و اگه حالت ایده آل رو در نظر بگیریم مطمئنا
    بالای 4 گیگ دانلود خواهید کرد

14. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس این از شاتلی که من دارم بدتره، سرعت روز 240 و شب بعد چند شب دانلود حدود 5 کیلو بایت. البته من 128 شاتل دارم.
    حالا شما کدوم منطقه اید؟!؟
    مالک اشتر، البته اینجا دانشجوام! اگه شما با شاتل سرویس 128 در روز 240 سرعت داشتی که فکر کنم اشتباه کردی Isp رو عوض کردی!؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •