من یه CPU Corie 7 در حودود 400یا 350 هزارتومن میخوام برای کارهای گرافیکی After Effects- 3DS Max- Maya و مادربرد و هاردی که دارم
MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD
WD Caviar Black 1TB 64MBهارد
متشکرم
من یه CPU Corie 7 در حودود 400یا 350 هزارتومن میخوام برای کارهای گرافیکی After Effects- 3DS Max- Maya و مادربرد و هاردی که دارم
MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD
WD Caviar Black 1TB 64MBهارد
متشکرم
شما مشخصات کل سیستم رو درج کنید مخصوصا پاور
در ضمن I7 حتما باشه که قوی ترین بازار یعنی 2600K هست!
و مدل بعدی I5 2500K هست که رسما فرقش اصلا محسوس نیست !
یعنی شما هر جور ازش کار بکشی یک قدرت رو بهتون میدن
پس خرید 2500K با قیمت خیلی بهتر منطقی تره!
سلام
البته برای رندرگیری i7 2600K تفاوت نسبتا محسوسی با i5 2500K داره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی واقعا با این قیمت و قیمت بالا رونده دلار نمیرزه!
یعنی یکم پروسه طولانی تر میشه ولی نه این که اصلا نکشه!
500 کجا 300کجا
در اینده تفاوتشون بیشتر میشه :(
بله فعلا تفاوت قیمتشون به تفاوت کاراییشون نمی ارزهولی واقعا با این قیمت و قیمت بالا رونده دلار نمیرزه!
یعنی یکم پروسه طولانی تر میشه ولی نه این که اصلا نکشه!
500 کجا 300کجا
در اینده تفاوتشون بیشتر میشه :(
قیمت فعلی i7 2600K حدود 410 و i5 2500K حدود 270 هست
ولی همونطور که گفتین احتملا تفاوت کاراییشون در آینده بیشتر خواهد شد...
دوستان این دو cpu چه اختلافی با هم دارن
intel core i7 2630 qm 2.0 ghz با 6 مگ کش
intel core i5 2410 m 2.5 ghz با 3 مگ کش
دوست عزیزم این پردازنده ها برای لپ تاپ هستن و اینجا بحث نمیشن و انجمن مخصوص خودشون رو دارن...دوستان این دو cpu چه اختلافی با هم دارن
intel core i7 2630 qm 2.0 ghz با 6 مگ کش
intel core i5 2410 m 2.5 ghz با 3 مگ کش
ولی در کل اولی 4 هسته و 8 ترید داره که قویتر از دومیه که 2 هسته و 4 ترید داره
دوستان i7 2600K نوع های مختلفی داره یا یک نوع داره؟ و به فروشنده بگم که i7 2600K intel میخوام کافی هست؟
و فعلا پاورو نمیخوام بگیرم و به احتمال زیاد i7 2600K میگرم در ضمن توی ایران یه چیزی فهمیدم که هرچی صبر کنی جنس و لوازم ارزون نمیشه من خیلی وقته صبر کردم و زیاد برام مهم نبود که اسمبل کردن کامپیوتر برام طول بکشه چون لپتاپ خوبی گرفتم و ازش استفاده میکنم ولی با این اوضاع فکر کنم قیمت لوازم(همه چیز) افزایش پیدا کنه و مهمتر از اون اصلا گیر نیاد
دو نوع از این پردازند موجود هست با پسوند K و بدون پسونددوستان i7 2600K نوع های مختلفی داره یا یک نوع داره؟ و به فروشنده بگم که i7 2600K intel میخوام کافی هست؟
و فعلا پاورو نمیخوام بگیرم و به احتمال زیاد i7 2600K میگرم در ضمن توی ایران یه چیزی فهمیدم که هرچی صبر کنی جنس و لوازم ارزون نمیشه من خیلی وقته صبر کردم و زیاد برام مهم نبود که اسمبل کردن کامپیوتر برام طول بکشه چون لپتاپ خوبی گرفتم و ازش استفاده میکنم ولی با این اوضاع فکر کنم قیمت لوازم(همه چیز) افزایش پیدا کنه و مهمتر از اون اصلا گیر نیاد
با پسوند K قابلیت اورکلاک داره و همچنین گرافیک مجتمع قویتری داره و حتما شما مدل با پسوند K رو تهیه کنید...
با در نظر گرفتن فرمایش دوست عزیز (پسوند K) همین اسم را Intel CPU Corie 7 2600K به فروشنده بدم کافی هست؟ و آیا ترس از تغلبی بودنش باید داشته باشم یا با خیال راحت بخرم ؟ و چه مدت به بازار ایران امده؟ اگر عکسی از جعبه اصلیش(کارتون) دارید لطفا قرار بدید متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)