داداش مارک متفرقه بوستر _ پریمیر_و..... امسالهم هست
به حرف فروشنده اصلا گوش نکن 1_ میخواد جنسش رد بشه_2_ اطلاعاتی نداره اصلا !
اینجا تحقیق کن برو بگو آقا من اینو میخوام .
داداش مارک متفرقه بوستر _ پریمیر_و..... امسالهم هست
به حرف فروشنده اصلا گوش نکن 1_ میخواد جنسش رد بشه_2_ اطلاعاتی نداره اصلا !
اینجا تحقیق کن برو بگو آقا من اینو میخوام .
دوست عزیز دیگه هر کی هم یه ذره وارد باشه اسم الپاین به گوشش خورده و می دونه چیه
این مغازه دار ها کارشون اینه که جنس خودشون بفروشن حالا شاید جنسشم خوب باشه ولی کارشون همینه
الپاین حرف نداره
برادر شما اصلا به حرفه فروشنده توجه نکن طرف اگه رفیقتم باشه چیزی که داره رو تایید میکنه حالا شاید دلیلش رد کردن جنسش باشه یا اینکه فقط اون برندو دیده و صداشو شنیده از نظره کیفیت و جنس تو اینجا یا کلا تو نت پیگیر باش چون اینجا نفعی واسه کسی نداره و خیلی از دوستان هم از همه نظر انواع اقسامه برندها رو میشناسن و دیدن.
در مورده 718 هم این دوستتون گرون حساب کرده قیمت های قم رو نمیدونم (که باید ارزون ترم باشه)
ولی تو اراک قیمت EX718 از 95 تا 105 هست که تازه جای تخفیفم داره
ولی حالا که اینارو خریدی و مبارکت هم باشه. زیاد بالا نخریدی .
در کل سعی کن واسه بقیه لوازم به فروشنده اعتماد نکنی...
موفق باشی![]()
Last edited by dops dops; 04-12-2011 at 14:51.
سلام دوستان
امپ و باندی رو گرفتم و بسته یارو حالا صداش در نمیاد صدا رو تا ته زیاد میکنیم یه زره صدای کوبیدن میاد اون خیلی خفه
یارو میگه خروجی آمپلی پخشت خرابه باید بدی گارانتی
میگه جنس های پایونیر اکثرا همینه
به نظر شما مشکل از جای دیگه نیست؟؟؟
اعصابم خیلی به هم ریخته
به یارو میگم 1 ماهه پخشم رو گرفتم میگه بعضی پخش های پایونیر همین جوری هستند.
سلام دوستان.
پخش پایونیر که دارای خروجی 3xRca Preout High Volt باشه چی داخل بازار موجود هست ؟ برای بستن چهار عدد 6975 ؟
به نظر شما DEH-4050 میشه گیر اورد؟
یک آمپ بوشمن 1300W با خروجی چهار کاناله هم دارم.
به جزء گزینه های بالا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟ 5350 / 4350 ؟ (USB خور باشه) در حال حاضر یک DEH-6850 دارم که میخوام ردش کنم بره...
ممنون/ موفق باشید.
با سلام
هيشكي در مورد اين سوال من جوابي نداره؟؟؟؟
خواهشا كمك كنين!!!!!!!!!!
ممنون دوست من،
فقط این مدل پخش و این اسپیکر کاملا باهم همخونی دارن و به قول گفتنی همدیگرو ساپورت میکنن؟
دیگه اینکه انشااله این دو مدل رو تهیه کردم کجا ببرم که نصبشون کنن؟ از همونجایی که پخش رو میخرم بدم که جفتشون رو همراه با کنترل روی فرمان نصب کنن؟
همه رو یه جا هم بخر و هم نصب کن که از لحاظ اقتصادی هم بهتره و میتونی تخفیف هم بگیری
جواب ما رو ندادید اساتید!
با سلام خدمت اساتيد محترم
من يه 206 معمولي دارم كه ميخوام واسش سيستم بزارم و متاسفانه خيلي ازشون سر در نميارم.
من خيلي اهل ور رفتن باهاش نيستم، همه ي اوني كه من ميخوام شفافيت و كرستالي بودن صداست، مخصوصا براي موسيقي سنتي، و بلندي برام بي اهميته.
حداكثر 600 ميتونم هزينه كنم، حالا 100 اينور اونور مهم نيست،
يه پخش يه ساب و يه آمپ و يه كامپ اگه بشه با اين پول گرفت عاليه، پخش مورد نظر خودمم x303 هستش.
حالا اگه اساتيد زحمت بكشن و منو راهنمايي كنن ممنون ميشم، شديدا نياز دارم.
اگه كامل باشه راهنماييتون لطف كردن.
آقا خواهش ميكنم كممممممممممممممك!!!!!!
من واسه كل كل نميخوام
فقط دوست دارم تو ماشين از موسيقي لذت ببرم.
هم اکنون 114 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 114 مهمان)