معذرت میخوام اسپیکر رو فراموش کردید چی بگیرم به نظر شما؟
از برند Edifier مدل هایی مثل X3 مناسب هستند. (66 تومن)
در مورد پاور ایا این پاوری که خودم گفتم جواب نمیده؟ acbel وات بالاتر داره که بخوام با مدلی که شما فرمودید جایگزین کنم؟گرین چطور؟این پاوری که شما لطف کردید قرار دادید چه جور برندی هست؟
دلیل جایگزینی FSP با acbell رو خدمتتون عرض کردم، FSP توان بالاتر رو با قیمت خوبی در اختیار میذاره. از بهترین و معتبرترین تولید کنندگان پاور در دتیاست.
در مورد مینبورد ایا این مدل پیشنهادی شما پورت usb3 داره؟
بله.
در مورد گرافیک به نظرتون
EVGA_GEFORCE GTX560 295T
ASUS_GEFORCE ENGTX550 TI 255T
چطور هستن
اولی قیمتش نسبت به کارایی بالاست، دومی هم اصلا" ارزش خرید نداره.
این برندی که شما فرمودید یکم توضیح میدید در موردش؟256 بیت هستش؟در مورد اجرای بازیها با گرافیک بالا به مشکل بر نمیخورم؟ابا جوری هست که حالا حالاها به مشکل نخورم؟خروجی hdmiداره؟نسبت به برند ati و nvidia در چه جایی قرار داره؟شما از 1 تا 100 چه نمره ای رو به این گرافیک پیشنهادی خودتون میدید؟اگه یکم بیشتر هزینه کنم انتخاب بهتری با اختلاف کارکرد محسوس تر وجود داره؟
یک کارت گرافیک عالی هست نسبت به قیمتش، (در این رنج میشه گفت بی رقیبه) قابلیت اور بسیار خوبی داره، مقایسه هاش رو هم میتونید در لینک زیر ببینید : (توجه کنید GTX560 که در لینک زیر میبینید 560Ti هست که بالای 300 تومن قیمت داره و با اون 560 که شما یک نمونه ازش رو مد نظر داشتید متفاوته)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید با هزینه ی بیشتر یک کارت GTX 560 Ti از برند MSI مدل Hawk به قیمت 340 تومن تهیه کنید. 85 تومن گرونتره، به بودجه ی خودتون نگاه کنید.
راستی هارد دو ترابایت میخوام به صرفه هست الان بگیرم؟
خیر.
در مورد رم چی ایا نیاز هست بیشتر از 4 گیگ بگیرم؟
خیر.
در مورد اورکلاک پردازنده و رم ایا خودم میتونم انجام بدم یا دردسر داره؟تا چه فرکانسی این i5 2500k اور میشه؟یا همین کینگ مکس تا چه فرکانس کاری اورکلاک میشه؟
کار سختی نیست، برای استفاده درازمدت روی فرکانس 4600MHz مناسبه.
در مورد مانیتور به نظرتون 300 ارزش هزینه رو مانیتوری که شما فرمودید و خودم انتخاب کردم داره ایا مانیتوری با قیمت کمتر و با کارایی مشابه پیدا میشه تا پول باقیمانده از این مسئله رو خرج سایر قطعات مهم کرد اصلا لازم هست یا خیر؟
مانیتور انتخابی خیلی خوبه، برای کاهش هزینه میتونید از LCD های با کیفیت تهیه کنید. مثل LG W2262TQ به قیمت 220 تومن.
اما من جای شما بودم و بودجه رو داشتم از مانیتور نمیزدم .gif)
با این تفاسیر و توجه به بودجه من پیشنهادتون رو اگه لازمه تصحیح کنید
تغییری نیاز نیست، شما هم تغییرش ندید.