تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: خرید کیس 1200 تا 1400 تومنی !

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

!ارزش داره 200 -300 تا بالاتر؟! از نطر من و با توجه به ریویوها اختلافشون در بالاترن حد فقط 10 فریمه! که به نظرم ارزش نداره! می خوام نظر شما رو هم بدونم!

مثلا این 570 2-3 سال دیگه باهاش نمیشه رو High بازی کرد؟!چون مطمئنا تا 2-3ال دیگه ممکنه گرافیک خوب باشه اما بقیه ی یخت افزارها کم میاره!اینطور نیست؟!
    با نظرتون موافقم...

2. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی دوستا رفتم واسه خرید:
    اما مشکلی در فن بود می گفتند Zalman CNPS10 Performa خیلی سر و صداش بیشتر از HYBER212هستش !درسته؟! کولر مستر هیبر بگیرم بهتره؟!

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

بله نسبت به کارایی بالایی که داره مسلما صداش هم زیاده و حدود 74dB در Full Load نویز داره
    و CM Hyper 212 حدود 68dB صدا ایجاد میکنه که البته تفاوت کاراییشون هم خیلی زیاد هست و این کاملا طبیعیه...
    اینجا رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مثل اینکه زیاد نیست صداش...صداش ازار دهنده نیست؟! کدومش رو بگیرم بهتره و ازار نمیده ؟!صدای فن هم کهزیاد باشه ماشالله گوش ادم رو کر میکنه!
    Last edited by a_2008; 02-12-2011 at 04:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من رفتم بلاخره کیس رو سفارش دادم و الته مجبور شدم یه تغییرات کوچیکی ایجاد کنم چون نداشتند:
    مجبور شدم Evga GTX 570 Superclock بگیرم چجوره خوبه؟!
    در مورد SSD هم OCZ Vertex 3 گرفتم چون باید 1/5 ماه صبر می کردم تا مدل دلخواهم رو میاوردند! این مدل چجوریاست؟!

در مورد خرید بقیه ی سخت افزارها(موس و کیبورد ومانیتور و اینا ) نظر داشتید بگید!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مجبور شدم Evga GTX 570 Superclock بگیرم چجوره خوبه؟!
    کارت بدی نیست، ولی از VRM و کولینگ تقویت شده بهره نمیبره و اگه اهل اورکلاک هستید، آن چنان تعریفی در اور نداره... (البته خودش مقداری اور شده)

در مورد SSD هم OCZ Vertex 3 گرفتم چون باید 1/5 ماه صبر می کردم تا مدل دلخواهم رو میاوردند! این مدل چجوریاست؟!
    تقریبا سریعترین SSD در این رده هست، ولی مشکلاتی که ناشی از Firmware اون بود گزارش شده بود که نمیدونم حل شدن یا نه!(در این زمینه حتما مطمئن بشید بعد خرید کنید)

پیروز باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کارت بدی نیست، ولی از VRM و کولینگ تقویت شده بهره نمیبره و اگه اهل اورکلاک هستید، آن چنان تعریفی در اور نداره... (البته خودش مقداری اور شده)
    یعنی به درد نمی خوره؟! پسش بدم یا نگهش دارم؟! تا به حال که اورکلاک نکردم هیچ کدوم از قطعات رو ! ممکنه در اینده اورکلاک انجام بدم!چون 2-3 هفته باید صبر می کردم مجبور شدم این رو بگیرم و البته گارانتی تمام عمر داشت !شما خودتون بودید با این اوصاف نگهش میداشتید یا با MSI عوض می کردید؟!تعداد فریمهاشون هم با هم فرق میکنه؟
    تقریبا سریعترین SSD در این رده هست، ولی مشکلاتی که ناشی از Firmware اون بود گزارش شده بود که نمیدونم حل شدن یا نه!(در این زمینه حتما مطمئن بشید بعد خرید کنید)
    جایی رو من در مورد درست شدن و یا خراب موندش پیدا نکردم!از فروشنده پرسیدم گفت درست شده!شما خودتون خبر ندارید؟!کسی نمیدونه؟!
    Last edited by a_2008; 04-12-2011 at 10:10.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

یعنی به درد نمی خوره؟! پسش بدم یا نگهش دارم؟! تا به حال که اورکلاک نکردم هیچ کدوم از قطعات رو ! ممکنه در اینده اورکلاک انجام بدم!چون 2-3 هفته باید صبر می کردم مجبور شدم این رو بگیرم و البته گارانتی تمام عمر داشت !شما خودتون بودید با این اوصاف نگهش میداشتید یا با MSI عوض می کردید؟!تعداد فریمهاشون هم با هم فرق میکنه؟
    به درد که میخوره ولی توی اورکلاک جالب عمل نمیکنه...

اگه فکر میکنید که دیگه اورکلاک نخواهید کرد، همین رو بگیرید... ولی اگه نه، بهتره این مدل رو تهیه کنید: MSI GTX 570 TwinFrozer III Power Edition ، دقت کنید دقیقا همین مدل باشه، مدل TwinFrozer II که بهتون معرفی کرده بودم از مدار تغذیه تقویت شده بهره نمیبره! و این رو حواسم نبود به کل...

این مدل هم خوبه: Gainward GTX 570 GS GLH

البته برند های دیگه هم مدل های خوبی دارن ولی همین دو مدل عالی هستند...

فریم هاشون هم خیلی در حالت عادی فرق نمیکنه ولی چون قابلیت اورکلاک زیادی نداره، با اورکلاک MSI میتونید به فریم کمی بالاتری برسید...

پیروز باشید.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •