تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2854 از 3195 اولاول ... 18542354275428042844285028512852285328542855285628572858286429042954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,531 به 28,540 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با درود به همه دوستان
    من سیستم رو دادم 15 تومن گرفتن تو توپخانه و LT روش ریختن و مشکلش حل شد.
    از همه راهنمایی دوستان که کمک کردن و راهنمایی کردند سپاسگزارم مخصوصا ( آقا ساجد ، MITAJOON و Sony - W810i ) که خیلی وقت گذاشتند.
    پاینده باشید

2. 4 کاربر از blu1351 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود به همه دوستان
    من سیستم رو دادم 15 تومن گرفتن تو توپخانه و LT روش ریختن و مشکلش حل شد.
    از همه راهنمایی دوستان که کمک کردن و راهنمایی کردند سپاسگزارم مخصوصا ( آقا ساجد ، MITAJOON و Sony - W810i ) که خیلی وقت گذاشتند.
    پاینده باشید
    مبارکتون باشه.فقط حواستون باشه که هیچ آپدیت دیگه ای رو قبول نکنید مگر اینکه از سلامتش مطمئن باشید.
    .
    .
    .
    .
    .
    بچه ها یه سوال برام پیش اومده.من میتونم ایکس باکسمو ببرم خارج از کشور؟یکسال اونجا باشم و برگردونمش؟هزینه ای باید پرداخت کنم؟یا به اسم گمرکی و.. مشکل ساز میشه؟بازیهامو چطور؟(مقصد مالزیه)
    Last edited by MITAJOON; 03-12-2011 at 15:35.

4. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر جان حذفش کن لطفاً
    تکراری شد

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

مبارکتون باشه.فقط حواستون باشه که هیچ آپدیت دیگه ای رو قبول نکنید مگر اینکه از سلامتش مطمئن باشید.
    .
    .
    .
    .
    .
    بچه ها یه سوال برام پیش اومده.من میتونم ایکس باکسمو ببرم خارج از کشور؟یکسال اونجا باشم و برگردونمش؟هزینه ای باید پرداخت کنم؟یا به اسم گمرکی و.. مشکل ساز میشه؟بازیهامو چطور؟(مقصد مالزیه)
    بازی هات که مشکلی نداره همشونو از قاب درار بزار تو کیف ببر یا کلا بزار توی کیفت ببر (البته دیگه نمیدونم به خاطر کپی بودنش گیر بدن.براب همین توصیه میکنم از قابشون درار بزار تو کیف یه جا بزار که با چشم نبینن و تو چشم نباشه.
    کنسول هم که گمرک این ور کارری نداره فقط باید گوتیشو در بیاری.دیگه مالزی رو نمیدونم.شاید به خاطر کپی خور بودنش گیر بدن(البته بعیده بفهمن)

7. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مشکلم ایرانیان!!!موقع بردن گیر نمیدن،موقع برگردوندن نگن گمرکی بده؟؟!!آخه دیگه کنسول فت که گمرکی نداره
    کپی خورش کردم هروئین که نمیبرم!!!

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من یه دونه هارد 40 وسترن دارم به حالت ide میخواستم بدونم اگه من یه دونه از این تبدیلهای ide به usb بگیرم میتونم ازش به عنوان حافظه به کنسولم وصل کنم اگه میشه زود جواب بدید چون یه تا دو ساعت دیگه میخوام بزنم بیرون

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من مشکلم ایرانیان!!!موقع بردن گیر نمیدن،موقع برگردوندن نگن گمرکی بده؟؟!!آخه دیگه کنسول فت که گمرکی نداره
    کپی خورش کردم هروئین که نمیبرم!!!
    با اجازت تو ایران اینجوری میگی برو یکی از کشور ها که سونی نمایندگی داره مثلا مالزی.اگه بفهمن کپی خورش کردی زندان+جریمه نقدی داره ایرانو نبین بی خیالن و باهات کاری ندارن.اونجا از هرویین هم بد تره
    خوب ببین اگه تو قوطی باشه و آکبند یعنی از اونجا خریدی ولی اگه از قوطی دربیاد میشه مثل لپ تاپ و مشکلی هم نداره اصلا.البته من به شخصه کنسول نبردم کشور دیگه به گفته دوستان و دوستان فرومی میگم.
    -------------------------------------------------------
    دوستان من یه دونه هارد 40 وسترن دارم به حالت ide میخواستم بدونم اگه من یه دونه از این تبدیلهای ide به usb بگیرم میتونم ازش به عنوان حافظه به کنسولم وصل کنم اگه میشه زود جواب بدید چون یه تا دو ساعت دیگه میخوام بزنم بیرون
    نه نمیشه فقط میتونی از 8گیگ اش استفاده بکنی.که خوب نمیارزه.
    البته با دستگاهX360KEYوJTgکردن کنسول میشه از کل حجم استفاده کرد.ولی هارد40گیگ ارزش نداره.اونموقع باید بیشتر از پول هارد پول اونایی که گفتمو بدی.

11. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه نمیشه فقط میتونی از 8گیگ اش استفاده بکنی.که خوب نمیارزه.
    البته با دستگاهX360KEYوJTgکردن کنسول میشه از کل حجم استفاده کرد.ولی هارد40گیگ ارزش نداره.اونموقع باید بیشتر از پول هارد پول اونایی که گفتمو بدی.
    من شنده بودم که از 16 گیگش میشه استفاده کرد اگه میشه که همونم بکارم میاد پس شدنش که میشه درسته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من شنده بودم که از 16 گیگش میشه استفاده کرد اگه میشه که همونم بکارم میاد پس شدنش که میشه درسته؟
    والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همون8باشه.ولی اگه شنیدید که16هست بله با تبدیل میتونید ازش استفاده کنید.البته باید با کنسول فرمتش هم کنید

14. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برادران من مانیتوری که خروجی صدا نداره رو با کابل HDMI وصل کردم به 360 Slim
    تصویر عالیه
    حالا صدارو چجوری بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •