دیسک اول و دوم فقط برا داستانه ریسک سوم برا انلاینه
دیسک اول و دوم فقط برا داستانه ریسک سوم برا انلاینه
بچه ها من الان تو wasterland هستم و دو تا ماموریت پیش رو دارم
یکی get a sponsership from JK stiles هست و اون یکی heat the west of matunt by bash ( یا یه چیزی تو همین مایه ها ) که متسفانه هیچ کدوم را نمیدونم باید چی کار کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
میدونم منظورتون چیه شما احتمالا دارین هنوز توی city میگردید برای انجام هر کدوم از این ماموریتها باید بری به قسمت گاراژ و از شهر خارج شی,حالا هر کدوم که در اولویت باشه مسیر رو نشونتون میده...
که البته این دوتا ماموریت با هم هستند یعنی برای پیدا کردن sponsorship باید به mutant bash TV بری که بیرون از شهره![]()
Last edited by mehdy.z; 05-12-2011 at 15:12.
بچه ها یه سوال دیگه :
من الان تو WELLSPRING هستم و مهمات هیچی ندارم . یعنی وقتی میرم بیرون فقط باید با مشت بجنگم .
از کجا میشه تفنگ و مهمات خرید ؟
توی دهکده اول قسمت اون سراشیبی یک نفر هست که می فروشه. توی شهر دوم جایی که رفتی لباس رو عوض کردی و کنارش دارن روی زمین بازی میکنند می فروشه.اگر توی شهر سوم هستی که طبقه بالا یک خانمی هست می فروشه و یک مردی هستی توی همون طبقه داره مهمات قاچاق میفروشه
تو مرحله Destroy the bomb caches میشه بگید از کجا باید ماشین کنترلی پیدا کرد ؟
چون یه جا باید ماشین را از زیره در بفرستم توی یه اتاق .
مهدی جان میخوای بازی روبده من میرم تا تهش,آخرش رو هم برات تعریف میکنم(شوخی کردم ناراحت نشیا
)
اوت ماشینها(RC bomb car) رو وقتی کلانتر بهت ماموریت میده فکر کنم یه چند تاییش رو بهت میده.....دقیق یازدم نیست وسایل ساختش رو میده یا خود ماشین رو ولی بازم اگه نداشتی باز زدن کلید TAB و رفتن با قسمت engineering میتونی با وسایلی که جمع کردی بسازی...بعد برو به قسمت inventory و در لیست وسایل مورد استفاده قرار بده و با زدت یکی از کلیدهای F1 تا F4 انتخاب و ازش استفاده کن....
Last edited by mehdy.z; 07-12-2011 at 21:18.
من دارم نسخه 360 را بازی میکنم . کلید Tab نداره .
ولی دیروز و امروز نشستم پای این Rage و فوق العاده باهاش حال کردم . اوایل فکر نمیکردم اینقدر بازیش باحال بشه ولی الان خیلی دارم لذت میبرم .
من الان مرحله power planet در subway city را تموم کردم و حدوده شش ساعت و نیم هم تا اینجا طول کشیده . چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟
والا توی 360 نمیدونم ولی منظورم از کلید TAB همون کلیدی هست که ماموریتهای بازی رو که باید انجام بدی برات میاره....
در مورد بازی هم منم مثل تو اولش که نشستم پاش فکر نمیکردم اینقدر باهاش حال کنم ولی اساسی بهم حال داد شما هم فکر کنم سه یا چهار تا ماموریت اصلی دیگه بیشتر نداری تا بازی رو تموم کنی![]()
منم فکر نمی کردم بازی گیرایی باشه ولی خوب پتانسیل خیلی خوبی داره و من رو جذب کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)