اون که زیاد ربطی به این نداره ، بیشتر بستگی به گوشی شما داره
اگه گوشیتون --- داشته باشه میتونید شبکه های تلویزیون رو بگیرید
اگه هم این اپراتور با سرعت 512 اینترنت ارایه کنه میشه آنلاین هم شبکه های تلویزیونی رو دید
اون که زیاد ربطی به این نداره ، بیشتر بستگی به گوشی شما داره
اگه گوشیتون --- داشته باشه میتونید شبکه های تلویزیون رو بگیرید
اگه هم این اپراتور با سرعت 512 اینترنت ارایه کنه میشه آنلاین هم شبکه های تلویزیونی رو دید
مدتی قبل از پروژه اپراتور سوم ایرنسل قصد داشت تلویزیون رو از طریق اینترنت به وسیله نسل سوم روی موبایل فعال کنه که با ورود اپراتور سوم لغو شد! حتی تبلیغ های این کار هم توی Youtube هست.
برای نمایش تلویزیون بر روی موبایل به پهنای باند زیادی احتیاج است، به نظر شما با این سرعت اعلام شده از سوی رایتل امکان این کار توسط این اپراتور امکان پذیر خواهد بود؟
اوایل همراه اول اعلام کرده بود میخواد تلویزیون روی گوشی ارائه بده که صداوسیما ازش ایراد گرفت و گفت پخش برنامه های تلویزیونی و رادیویی در انحصار صدا و سیماست و چندوقت بعدش ----t رو تو تهران راه انداختند.
ولی اگه اینترنت 512 روی گوشی باشه میشه خیلی از کانالهای تلویزیونی و رادیویی رو روی گوشی داشت.من با EDGE همراه اول همیشه رادیو فــردا گوش میکردم و B B C رو فریم به فریم میشد تماشا کرد
هنوز نگفتن میشه سیم کارت هاشو اینترنتی هم خرید یا نه ؟
فعلن فقط کرج فعاله ...
شبکه باید زیر ساخت خیلی قوی داشته باشه تا بشه این سرویس رو ارئه داد ولی من بعید میدونم رایتل بتونه این سرویس رو ارائه بده!!
از دوستان کسی کرج استفاده کرده ؟ سرعت اینترنت ؟ sms به ایرانسل و همراه اول راحت میره ؟ تماس قطعی نداره ؟
راستی تعرفه هاش هنوز مشخص نشده ؟
هنوز نیومده
من کرج هست و نمایندگی توزیع عمده اش رو هم گرفتم ولی هنوز خبری نیست
آقا این اوپراتور سیم کارت اعتباری هم ارائه میکنه یا فقط ثابته ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)