با درود به همه دوستان
من سیستم رو دادم 15 تومن گرفتن تو توپخانه و LT روش ریختن و مشکلش حل شد.
از همه راهنمایی دوستان که کمک کردن و راهنمایی کردند سپاسگزارم مخصوصا ( آقا ساجد ، MITAJOON و Sony - W810i ) که خیلی وقت گذاشتند.
پاینده باشید
با درود به همه دوستان
من سیستم رو دادم 15 تومن گرفتن تو توپخانه و LT روش ریختن و مشکلش حل شد.
از همه راهنمایی دوستان که کمک کردن و راهنمایی کردند سپاسگزارم مخصوصا ( آقا ساجد ، MITAJOON و Sony - W810i ) که خیلی وقت گذاشتند.
پاینده باشید
مبارکتون باشه.فقط حواستون باشه که هیچ آپدیت دیگه ای رو قبول نکنید مگر اینکه از سلامتش مطمئن باشید.
.
.
.
.
.
بچه ها یه سوال برام پیش اومده.من میتونم ایکس باکسمو ببرم خارج از کشور؟یکسال اونجا باشم و برگردونمش؟هزینه ای باید پرداخت کنم؟یا به اسم گمرکی و.. مشکل ساز میشه؟بازیهامو چطور؟(مقصد مالزیه)
Last edited by MITAJOON; 03-12-2011 at 15:35.
بازی هات که مشکلی نداره همشونو از قاب درار بزار تو کیف ببر یا کلا بزار توی کیفت ببر (البته دیگه نمیدونم به خاطر کپی بودنش گیر بدن.براب همین توصیه میکنم از قابشون درار بزار تو کیف یه جا بزار که با چشم نبینن و تو چشم نباشه.
کنسول هم که گمرک این ور کارری نداره فقط باید گوتیشو در بیاری.دیگه مالزی رو نمیدونم.شاید به خاطر کپی خور بودنش گیر بدن(البته بعیده بفهمن)
من مشکلم ایرانیان!!!موقع بردن گیر نمیدن،موقع برگردوندن نگن گمرکی بده؟؟!!آخه دیگه کنسول فت که گمرکی نداره
کپی خورش کردم هروئین که نمیبرم!!!![]()
دوستان من یه دونه هارد 40 وسترن دارم به حالت ide میخواستم بدونم اگه من یه دونه از این تبدیلهای ide به usb بگیرم میتونم ازش به عنوان حافظه به کنسولم وصل کنم اگه میشه زود جواب بدید چون یه تا دو ساعت دیگه میخوام بزنم بیرون
با اجازت تو ایران اینجوری میگی برو یکی از کشور ها که سونی نمایندگی داره مثلا مالزی.اگه بفهمن کپی خورش کردی زندان+جریمه نقدی داره ایرانو نبین بی خیالن و باهات کاری ندارن.اونجا از هرویین هم بد تره
خوب ببین اگه تو قوطی باشه و آکبند یعنی از اونجا خریدی ولی اگه از قوطی دربیاد میشه مثل لپ تاپ و مشکلی هم نداره اصلا.البته من به شخصه کنسول نبردم کشور دیگه به گفته دوستان و دوستان فرومی میگم.
-------------------------------------------------------
نه نمیشه فقط میتونی از 8گیگ اش استفاده بکنی.که خوب نمیارزه.
البته با دستگاهX360KEYوJTgکردن کنسول میشه از کل حجم استفاده کرد.ولی هارد40گیگ ارزش نداره.اونموقع باید بیشتر از پول هارد پول اونایی که گفتمو بدی.
من شنده بودم که از 16 گیگش میشه استفاده کرد اگه میشه که همونم بکارم میاد پس شدنش که میشه درسته؟نه نمیشه فقط میتونی از 8گیگ اش استفاده بکنی.که خوب نمیارزه.
البته با دستگاهX360KEYوJTgکردن کنسول میشه از کل حجم استفاده کرد.ولی هارد40گیگ ارزش نداره.اونموقع باید بیشتر از پول هارد پول اونایی که گفتمو بدی.
والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همون8باشه.ولی اگه شنیدید که16هست بله با تبدیل میتونید ازش استفاده کنید.البته باید با کنسول فرمتش هم کنید
برادران من مانیتوری که خروجی صدا نداره رو با کابل HDMI وصل کردم به 360 Slim
تصویر عالیه
حالا صدارو چجوری بگیرم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)