ماکسی خوب است اما ما به توز نیاز داریم!
کوین پرینس بوآتنگ در صحبت هایی اعلام کرد واضح است که میلان باید در پنجره نقل و انتقالات زمستانی بازیکنی را به خدمت بگیرد " ما نیاز به کارلوس توز داریم :
روسونری ها پس ازعمل جراحی قلبی که بر روی آنتونیو کاسانو انجام شد در آستانه به خدمت گرفتن یک مهاجم جدید در ژانویه هستند.
به نظر می رسد که این مهاجم کارلوس توز باشد اما مهاجم کاتانیا ماکسی لوپز نیز احتمال انتقالش به میلان وجود دارد.
کوین پرین بوآتنگ در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت چنین گفت " ماکسی بسیار خوب بازی می کند اما ما نیاز به کسی مثل کارلوس توز داریم و به خدمت گرفتن هر دو آن ها امری زیاده روی و بیش از حد می باشد...."
" کاسانو یک قهرمان است و ما او را از دست دادیم شما فقط کافیست به عملکرد او در چهار ماه اول فصل نگاه کنید تا متوجه این موضوع شوید"
" روبینیو و الکساندر پاتو نیز به مانند او بسیار خوب هستند اما آنتونیو کاسانو شخصیتی متفاوت دارد بنابراین وجود او در هر تیمی می تواند تفاوت ایجاد کند"
در حالی میلان در آستانه جذب یک مهاجم جدید است بازیکن دیگری که در ژانویه به احتمال قوی میلان را ترک خواهد کرد اینزاگی خواهد بود.
" او به خوبی با دروازه حریفان آشناست اما او 38 سال سن دارد و این طبیعی است که فرصت کمتری داشته باشید اما من تصمیم گیرنده نخواهم بود که او بازی کند یا نه"
بوآتنگ در سال 2010 توسط جنوا از پورثموث خریداری شد و سپس به میلان داده شد و در فصلی که گدشت بوآتنگ به یک بازیکن کلیدی موفق مبدل گشت.
" از بودن در اینجا بسیار خوشحال هستم و می خواهم بمانم.چهار سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم و قصد دارم متعهد به آن باشم"
" من برای باشگاه بزرگی بازی در یک شهر عالی بازی می کنم اما شما هرگز نمی دانید که در زندگی چه اتفاقی رخ خواهد داد"
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!