بنده یه پرینتر اپسون p50 دارم میخ.ام ریستش کنم خواهشا برنامشو برام برای دانلود بذارین و اگه راهنمایی می خواهدبگین.هرچی گشتم نبود.ممنون
بنده یه پرینتر اپسون p50 دارم میخ.ام ریستش کنم خواهشا برنامشو برام برای دانلود بذارین و اگه راهنمایی می خواهدبگین.هرچی گشتم نبود.ممنون
من پرینتر hp لیزری دارم این سری که تونرش رو شارژ کردم کاغذ رو کثیف میکنه یعنی خطهای سیاه عمودی روی کاغذ میندازه .با درامش هم ور رفتم بدتر شد. آیا خودم میتونم درستش کنم ؟
معمولا خطهاي سياه اضافي از فوم هست كه وظيفه داره پودرهاي اضافه رو پاك كنه از سطح درام.
فوم رو هم تميز مي كنيد اگه درست نشد با آب مي شوريد و خشك مي كنيد در نهايت اگه درست نشد تعويضش مي كنيد.
سلام
من یه پرینتر اپسون P50 دارم. کانترش (Counter ) پر شده. و میخوام ریستش کنم. ولی نرم افزاری براش پیدا نکردم. یکی تو خود سایت اپسون بود ولی براش کد میخواست که میبایستی به سایتش وصل بشی و از طریق کارتهای بانکی خودشون خرید کنی.
آیا کسی از دوستان نرم افزار ریست P50 رو داره که بشه باهاش پرینترمو ریست کنم
ممنون میشم کمکم کنید
یک دستگاه 4 کاره(چاپگر-فاکس-اسکنر-کپی) تا محدوده قیمت 250 هزار تومان که لیزری سیاه وسفید باشه وراحت هم شارژ بشه میشه معرفی کنید،باتوضیح اینکه هزینه شارژش چقدر در می آید-تشکر
اين قيمت يه كم پايينه متاسفانه قيمت ها افزايش زيادي داشتند. با حدود 330 هزار تومن مي تونيد مدل HP Officejet Laser M1212nf تهيه كنيد. شارژش رو هم براي هر هزار برگ حداكثر 10 هزار تومن درنظر بگيريد.
اگه دستگاه خوبی باشه از همه لحاظ ،میشه با قیمتش کنار آمد،فقط یک سئوال،
این دستگاه که معرفی کردین واسه فاکسش گوشی تلفن داره روی خودش؟چون فکر کنم یک مدل m1212nfh هست که گوشی تلفن هم داره(قیمت این مدل چنده؟)،شما M1212nfرا توصیه می کنید یا samsung 4623F ؟تشکر
نه گوشي نداره بله مدل nfh گوشي داره.
اينجا رو ببينمن پرينتر هاي سامسونگ رو اصلا توصيه نمي كنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه HP 5610 دارم. چهارکاره رنگی. خوب کار میکرد و هیچیش نبود. تقریبا هر یکی دو روز باهاش A4 رنگی Best 600dpi پرینت میگیرم. امروز که روشنش کردم میگه:
کارتریج سمت چپی رنگی ۲۲ ئه. چیکارش باید بکنم؟ سرچ کردم چند جا خوندم که باید پشتش که جای تماس با پرینتره رو پاک و تمیز کنم. چندین بار تمیز کردم باز همونه. ریست کردم، گفت کاغذ بذار برای Align، گذاشتم، پرینت گرفت، مشکلی نبود. یعنی کارتریج سالمه و کار میکنه. بعد که پرینت بعدی رو زدم دوباره همین ارور رو داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تميزش كرديد و دوباره همين ارور رو داد بايد عوضش كنيد.
من يه تستي كردم جواب داد كارتريج رو گذاشتم و تست زدم باهاش هنوز تست نيومده بود بيرون از كامپيوتر بهش دستور دادم بعد از تست اونم پرينت كرد!
خواستم بدوني ممكنه تست يا align بده ولي چاپ نمي كنه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)