سلام دوستان
من قصد خرید یک ایکس باکس+کینکت رو دارم می خواستم راهنماییم کنید که ایکس باکس باندل کینکت بگیرم بهتره یا هرکدوم رو جدا بگیرم؟
سلام دوستان
من قصد خرید یک ایکس باکس+کینکت رو دارم می خواستم راهنماییم کنید که ایکس باکس باندل کینکت بگیرم بهتره یا هرکدوم رو جدا بگیرم؟
من توصیه میکنم جدا بخری.باندل تو ایران کم گیر میاد+بیشتر باندل ها کپی خور کردنشون نسبتا مشکل تره.من توصیه میکنم جدا جدا بخری تو قیمت هم زیاد فرق نمیکنه
من همشونو دارم : Ps2,ps3,Xbox 360,psp,ipad,iphone,ipod touch,wii
به نظر من هیچ فرقی بین هیچ کدومشون نیست ، بستگی به خودت داره که از کنسول چی میخوای .
اگر بازی ارزون و کپی میخای 360 بخر ، ولی اگر آنلاین مفت و مجانی میخوای برو سراغ Ps3
ببین
x360تو ایران از هر لحاض بهتر جواب میده.
مثلا وضعیت کپی خورشون:x360همه بازی هارو اجرا میکنه بدون استثنا اماps3خیلی از بازی هارو هنوز اجرا نمیکنه و برای اینه اکثر بازی هارو اجرا کنید باید یه100تومن دیگه هم اضافه بر کنسول یه دانگل رو بخرید.
وضعیت بازی آنلاین:باx360اگه یه سری نکات امنیتی رو رعایت کنید به راحتی میتونید برید لایو و آنلاین بازی کنید بدون هبچ مشکلی.اماps3بعد کپی خور دیگه به هیچ وجه نمیتونید آنلاین بازی کنید.و اگه هم بخواید آنلاین بازی کنید باید کنسولتون کپی خور نباشه که در این صورت باید برید بازی اورجینال بخرید که خیلی خیلی گرون میشه.
kinect vs move:خوب کینکت بازم برتری داره چون اگه فقط یه کینکت بخرید میتونید چند نفره بازی کنید اما اگه بخواید باmoveهمین کارو کنید به اضای هر نفر یه موو و ناویگیشن باید بخرین که بازم گرون میشه.
البته بحث این دوتا کاملا سلیقه ای و تقریبا نمیشه مقایسشون کرد.
در آخر من توصیه میکنم بری بازی هایی که قابل اجرا روی هر دو کنسول هستن رو مقایسه کنی که با نظر خودم بازمx360پیروز میشه.
و بازم یه توصیه اینه که بدون تعصب به دو شرکن sonyوmicrosoftکنسول بگیری
بدون تعصب که نمیشه چون از نظر نرم افزار ماکرو سافت خیلی سر هست
زیاد بازی نمی کنم ( تو کامپیوتر یه pes/nba/nfs بازی می کردم)
بهونم هم برای خریدن اینه که چون می خوایم یه 3d بگیریم بلو ری اش رو آک بفروشیم یه ps3 بگیریم که هم فیلم نشون بده هم بتونم بازی کنم
ولی برای xbox بهونه ندارم ولی خودم xbox رو ترجیح میدم
هالا اصلا ps3 میتونه سه بعدی نشون بده؟
قیمت بازی های کپی اش چنده
بلهPS3میتونه 3Dنشون بده.
خوب قیمت بازی های کپی 3تا4تومنه و اینا.
بازی های اورجینال هماز20هست تا120.هرچی بازی جدید تر باشه گرون تر میشه
من به احتمال زیاد تا چند روز آینده یک دستگاه ایکس باکس اسلیم 4گیگ بخرم، آیا نکته خاصی هست که باید هنگام خرید به اون توجه کنم؟ و اینکه آیا الان تمام کنسول های اسلیم کپی خور هستند یا نه؟
دوستان گرامی اگر فروشگاه خوب و معتبر و البته منصف می شناسید به من معرفی کنید.
و همینطور آیا فروشگاه اینترنتی معتبری می شناسید که بازی های ایکس باکس رو بخرم؟
خیلی ممنون از لطف و توجه شما
Last edited by kazemb; 02-12-2011 at 14:46.
نکته خاصی نیست فقط اینه بپرس درایو اش عوض نشده باشه ریجن کنسولpalباشه و جلو خودت دستگاه رو تست بکنه.
بفرما این سایت یه فروشنده معتبر هستش:
تو همین سایت فروش بازی هم انجام میدن.دوستان زیاد تعریفشو میکنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یک سوال داشتم؟
ps3 با هارد 40 چند قیمت می خوره؟
و rock band 2
cd original - guitar ba jazz
اینم قیمتشو لطف کنید بگید.
ps3 هم frimewaresh 3.6 شده :(
خیلی از شما ممنونم
واقعا شرمندم کردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)