درسته بعضی laptop ها یک پورت 2 کاره دارند که هم فیش E-Sata میخوره بهشون هم USB3. اما نمیدونم میشه با اونا کار کرد یا نه
درسته بعضی laptop ها یک پورت 2 کاره دارند که هم فیش E-Sata میخوره بهشون هم USB3. اما نمیدونم میشه با اونا کار کرد یا نه
خب بسه دیگه هر چی بحث در مورد ه-ک دارین تشریف ببرین تو تاپیک خودش بی زحمت
با تشکر از همه![]()
یه سوال خیلی خیلی فوری
کنسول رو با کابل hdmi وصل میکنم کنسول رو هم روشن میکنم
با مانیتور سوییچ میکنم رو hdmi
تصویر نمیاد
چکار کنم؟![]()
از game360.ir بگیر مشتری میشی( البته از پیاناتا خرید نکردم ببینم چجوریه)
حالا تو اون سه ماه ماکرو آپدیت نده ...
امروز از سعدی رد میشدم رو جعبه کنسولا برچسب زده بودن با یک سال گارانتی!
امروز تصادفی یک 3-4 مین به لایو وصل شدما دیدم بله ما هم گرفتار حقه کثیف microsoft شدیم و دیگه بازی های AP2.5 و XGD3 اجر ا نمی شه
البته با روش جدید و ریختن Title Update اون بازی ها تو هارد USB تونستم همشونو دوباره اجرا کنم اما BF3 نشد که نشد
منتظر LT3 باید باشم
الان اگه لایو برم مشکل پش نمیاد؟ با اپدیت usb حله؟
بن نشیم
خیلی زرنگن.
چون میدونن کنسولا خراب نمیشن الکی یه گارانتی میندازن تنگش که یه پولی هم از رو گارانتی بخورن.
پسر تو میدونستیو رفتی؟
کارت خیلی درسته
حالا باید صبر کنی تا LT3 بیاد و ...................
چرا مشکل پیش میاد
فعلا تا میتونی لایو نرو.
تو که هیچ وقت نمیرفتی حالا میخوای بری که دیگه نتونی بازیهای جدیدو بازی کنی
.
.
.
.
.
.
امروز کنسولمو برای اولین بار باز کردم.چقدر فاز داد
توشو تمیز کردم و .......
کلا دنگو فنگی داشت این باز کردن قاب
به امید خدا ریختن LT هم یاد میگیریمو دیگه خودمون دست به کار میشیم و دیگه به این بازاریا کنسولمو نمیدم که گند بزنن توش![]()
بحث بن شدن نیست. شما اگه فقط به لایو واسه چند دقیقه وصل بشی مایکروسافت یک فایل inject میکنه تو کنسولت و ازون به بعد موقع اجرای همه بازی های XGD3 و AP2.5 پیغام this disk not Supported میاد و اجرا نمیشه. با ریختن Tile Update آون بازیا تو درایو USB با برنامه Horizon میشه اجرا کرد اما بعضی بازیا Title Update ندارند. مثلاً من واسه Just Dance 3 پیدا نکردم. همچنین واسه Battlefield 3
والا اینترنتم قطع بود. واسه همین کنسولو زدم تو شبکه که موزیک Stream کنم روش. یادم رفت بکشمش. اینترنتم که وصل شد و کنسول رو روشن کردم دیدم وصله. قطعش کردم اما دیدم کار از کار گذشته.
عجب گیری افتادیم
تو رو خدا کمک کنید
مانیتورم هستش w2261vp LG
کنسول رو با HDMI وصل کردم ولی سورس رو که سوییچ میکنم رو HDMI میگه هیچ سیگنالی دریافت نمیشه
تو مغازه تست کردم ردیف بود
اما حالا
با اون فیش سه تاییه میزنمش به یه تلوزیون قدیم CRT کار میکنه ولی به این تصویر نمیده
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا![]()
شاید کابلت خرابه؟!رو یه دستگاه دیگه چک کن ببین کار میده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)