خیلی خیلی خوشحالیم همه و ارزو موفقیت میکنیم برات دوست عزیز
ولی میگم خوش به حال بعضی ها که خدای شخضی دارن
این اگه خدای ما هم بود ما همه اعزامی ها و همه ایرانی های مظلوم باید بهترین جا باشیم و مثل شما خوشحال باشیم
عجب حکایتی دارد این خدا..........![]()
خیلی خیلی خوشحالیم همه و ارزو موفقیت میکنیم برات دوست عزیز
ولی میگم خوش به حال بعضی ها که خدای شخضی دارن
این اگه خدای ما هم بود ما همه اعزامی ها و همه ایرانی های مظلوم باید بهترین جا باشیم و مثل شما خوشحال باشیم
عجب حکایتی دارد این خدا..........![]()
سلام
حتما نیروی انتظامی می یوفتی ولی یگانت مشخص نیست
آموزشی هم باید بری بستگی به مرکز آموزشی که بیفتی بین 15 تا 30 روز آموزشی داری
سلام به دوستان
من امروز رفتم پلیس +10 و بالاخره مشخص شد کجا افتادم.همونطور که حدس زده بودم افتادم ستاد فرماندهی کل سپاه مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد
آقا کسی اطلاعات داره مارو بی نصیب نذاره.....
من هم از نظر لطف شما دست عزیز بسیار ممنونمبرای شما و همه آقا پسرای گل ایرانی آرزوی بهترین ها رو دارم
و از خدای مهربون میخوام همه مون و دوست داشته باشه سربازی هم یه مجازات برا گناه نکردمون .... استا کریم هم خوب در جریانه
خیلی چاکرشم.... من به این کوچیکی و اون به این عظمت هر چی ازش به ما میرسه لطف بی کرانه و حکمت ..... باهاش رفیقم بدجوری بهم حال میده.....
شاید به نظر بیاد این کارا واین اتفاقا فقط میتونه با پارتی جور بشه باید بگم اراده همون پارتی هم در برابر اراده خدا هیچ هیچ هیچ.......
از دیروز که فهمیدم سربازیم این جوری شده هنوز هیچی به مامان بابام نگفتن آخه خیلی این چند روزه تحویلم میگیرن میگم اگه ازهمین الان بگم افتادم کنار خونه این همه لطف و محبت کم میشه..... راستی مامانم هم خیلی برام دعا کرد... بدون دعا خیر پدر مادر ادم به هیچی نمیرسه چاکر اونا هم هستم
================================================== ========
آقا من یه مشکل دارم احترامات نظامی بلدنیستم آموزشی هم که ندارم خدا رو شکر
حالا چطوری احترامات یادبگیرم؟؟
اتفاقا آموزشی با تمام سختی هایی که داره لازمه... کلشم 2ماهه که کلا خوبه
اما من با فلسفه بعدش مشکل دارم، من سربازیمو که 2 سالی هست تموم کردم ولی اون درجه ها واسه ما که نون و آب
نشد... لیسانس برق هم بودیم خیر سرمون
واسه اون آموزش احترامات هم به مرور زمان خودش درست میشه... نمی دونم کجا افتادی ولی رفتی می بینی![]()
هر وقت کله گنده های پادگان رو دیدی سریع راهتو کج کن که نخواد احترام بذاری.
سلام بچه ها.
من از ساعت 12.30 دارم زنگ میزنم نظام وظیفه.تا الان که 2.25 هست همش اشغال میزنه!! دیگه خسته شدم آخه!اصلاً اینا جواب میدن به آدم؟
سلام این اولین ارسال من هست و از یزد لیسانسه متولد 1366
دست رو دلم نگذارین که خونه برگ کفالت آموزش بسیج داشتم کسری داشتم 6 ماه تاریخ اعزامم خورد 1 دی ماه نتونستم پذیرش بگیرم همه جا گفتن لیستامون رو فرستادیم تهران واسادم کدم بیاد که کد خوردم نیرو انتظامی ،محل آموزش هم نوشته (مرکز آموزش فرماندهی انتظامی استان) از دوستای سربازم پرسیدم میگن قبلا همین پادگاه خاتمی بوده ولی چند ماهی هست دیگه برا نیرو انتظامی آموزش نمیده میفرستنم شهید باهنر کرمان ای خدا ای چه شانسیه من دارم
[QUOTE=ahad_judo;6666244]ممنون دوست عزیز که به ما سربازای بی اطلاع ، اطلاعات میدین
ببخشید
اطلاع دارین برای اقدام برای امریه باید برم نظام وظیفه؟ یا پلیس+10
[QUOTE=mehran_pqqp;6667094]خواهش میکنم.
اینو دقیق نمیدونم.فقط میدونم بعد از پست دفترچه امریه ارگان مربوطه رو اوکی کنی و اونا هم بعدش نامه نگاری های لازمه رو به نظام وظیفه انجام میدن.
یه چیز دیگه اینکه مثلا برای اونایی که میخوان امریه شرکت نفت بگیرن معمولا تو سایت خود شرکت نفت میتونین ثبت نام کنید(باید معدل لازمه رو داشته باشید).اگر پارتی دارید که چه بهتر.
اول برگه سبز میاد.فقط 1 ماه قبل از اعزام همه کارها باید تمام شده باشه.چون اگر برگ سفید امد دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.تا همین حد میدونم.بقیشو باید از دوستانی که امریه گرفتن بپرسین.
موفق باشی.
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
راستی یه چیزی یادم رفت به دوستانی که هنوز خدمت نرفتن بگم:
آموزشی بهترین دورانه.درسته یه کم سخته ولی هیچ وقت اون جو صمیمی و دوست داشتنی رو نمیتونی بعدش پیدا کنی.
ایشالا همگی موفق باشید.چون میگذرد غمی نیست.
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
سلام.هر ارگانی یه نوع لباسی داره.شما نگران نباش.لباس گیرت نیمد راحتی که.میتوونی از همه اموزش ها جیم بشی.همه از خداشونه جیم بزنن شما میخوای بری لباس بگیری که ....
نهایتش بهت میگن برو بخر که یه 2 روز مرخصی نوش جون کن و برو بگیر و برگرد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)