کنوود 349 پخش . یا پایونیر 3350
باند هم کنوود 6992 یا 6982
کنوود 349 پخش . یا پایونیر 3350
باند هم کنوود 6992 یا 6982
سلام
پخش رو پايونير 6350SD ميتوني بگيري حدود 165 فكر كنم باشه.اسپيكر هم يك جفت هرتز مدل DCX 690 قيمتش 91 تومن هست ولي من براتون 84 ميگيرم.نيازي هم به آمپليفاير نداره براي درايو شدن.ايجا رو مطالع كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب شما رفتي پخش چيني گرفتي مسلما احتمال پخش صداي مطلوب رو نميشه ازش داشت.
اگر دور مگنت رابر داره مشكلي نيست.البته بهتره تماس نداشته باشه
بله اگر پخش فابريك رو برداريد و بخواهيد پخش ديگري استفاده كنيد بايد اينترفيس جداگونه تهيه نمائيد
براي اسپيكر من هرتز رو پيشنهاد ميكنم.با توجه به تخفيفي كه ازشركت براي دوستان اين فروم ميگيرم ،ميتونيد انتخابهاي متنوعي داشته باشيد.
اينجا رو مطالعه نمائيد و اسپيكر خودتون رو انتخاب نمائيد.
دقت كنيد اگر نميخواهيد از آمپليفاير استفاده كنيد از سري DIECI درايورهاي مورد نظرتون رو انتخاب نمائيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
امپیلی alpine mrv-f450
4کانال 30+1کانال150وات(4اهم 12ولت)RMS
4کانال 40+1کانال150وات(2اهم 12ولت)RMS
4کانال 50+1کانال200وات(4اهم14.4ولت)RMS
4کانال 60+1کانال200وات(2اهم14.4ولت)RMS
2کانال 80+1کانال150وات(4اهم 12ولت)RMS
2کانال120+1کانال200وات(4اهم14.4و ت)RMS
1- 1کانال 200 رو به حالت بریج حساب کرده؟میشه 2تا 100 واتش کرد یعنی از هم جداش کرد؟
2- کلا میشه 4 تا کانال 100 وات جدا از هم گرفت ازش؟
3- این 120 وات که زده 4 اهمه؟ از نظر کیفیت با 110 وات امپیلی mrv-t420 alpine چه فرقی داره تو کیفیت و قدرت؟
4- بریج کردن ضرر نداره؟ یعنی کیفیتو کم نمیکنه یا اینکه حالت استریو رو بهم نمیزنه؟
Last edited by DISTUR; 28-11-2011 at 00:41. دليل: اشتباه تایپی
خوب حالا یه موضوع دیگه من الان تصمیم گرفتم تا حدود 350 خرج کنم برای سیستمم . خودم الان یه جفت 6994 دارم با یه پخش چینی که البته انواع و اقسام خروجی ها رو داره .
من 2 تا راه جل دارم :
1- آمپ 2کانال + پخش بگیرم .
2-آمپ 4 کانال + 2 تا باند گرد خوب برای در های جولو بگیرم و پخش رو بیخیال شم فعلا .
میخوام ببینم با بودجه ی من و اینکه در حال حاضر 6994 هم دارم کودوم گزینه صدای بهتری رو برام فراهم میکنه ؟ و هر گزینه رو گفتند بی زحمت یه پیشنهاد هم بدید + قیمت هم بدید اگه میشه .
ا
در حال حاضر فقط همون باند ها رو دارم + پخش چینی با خروجی آمپ (آمپ ندارم)+ باند های جلوی فابریک ریو . الان صدا با موقعی که باندهای عقب فابریک خودش بود فرقی نکرده زیاد !
حالا پیشنهادتون چیه ؟
ممنون .
سلام بچه ها با 400ت هزینه می خوام یک جفت باند و پخش با یه امپ بخرم کیفیت فوق العاده نصبت به هزینه ام می خوام لطفا راهنمای کنید تشکر ؟؟
سلام
اين موارد رو شما از كجا نوشتي؟اگر آمپليفاير 4 كانال باشه،شما مي توانيد به اشكال زير از اون بهره برداري كنيد(البته توانها رو كارخونه اعلا ميكنه بهتون):
1-چهار كانل ...وات روي 4 اهم ياچهار كانال ....وات روي 2 اهم
2-دو كانل .... وات روي 4 اهم و يك كانل ... وات (بريج شده) روي 4 اهم
3-دو كانال ... وات روي 4 اهم و يك كانل ... وات (بريج شده 9 روي 2 اهم.
بهترين كيفيت در آمپليفايرهاي كلاس A/B روي لود 4 اهم گرفته ميشه. هر چي امپدانس كاهش پيدا كنه قدرت خروجي آمپليفاير افزايش يافته و به الطبع كيفيت نيز كاهش ميابد.
بريج كردن در بيشتر آمپليفايرها دو كانال استريو رو به حالت مونو در مياورد كه براي ساب ووفرهاي ضعيف مورد استفاده قرار ميگيره و لي استثنا هم وجود داره.مثلا آمپ پايونير مدل GM-944 يكي از آمپليفايرهائي هست كه نه تنها بريج مونو ميتوان ازش گرفت بلكه بريج استريو 4 اهمي و با توان RMS دو 250 وات هم ميتواند خروجي بده.
اميدوارم مطلب رو كامل توضيح داده باشم.
به نظر من پخش خيلي موثره تو Audio در نهايت اگر براي استيج جلو هم بتونيد درايو مناسب بگيري حجم صدا بيشتر ميشه. ولي اگر پخشتون خوب فركانسها رو ثاپورت نكنه كيفيتتون افزايش نمي يابد.
براي جلو ميتوني از سري ENERGY HERTZ مدل ECX 165 استفاده كني. قيمت فروشش 102 تومن هست. اگر مايل بوديد ميتونم براتون تخفيف بگيرم.
پخش رو كن وود u449 ميتوني بگيري .اسپيكر بيضي هم ECX 690 هرتز و آمپلي فاير هم هرتز مدل HE 2
پخش رو قيمت ندارم.بايد فرصت كنم برم پيش دوستم هم قيمتهاي جديد راكفورد رو براتون بگيرم و هم كن وود
اسپيكر هرتز ECX 690 فروشش 135000 هست كه من براتون كمتر ميگيرم
آمپليفاير دواكانل هرتز مدل HE 2 هم فروشش 140000 هست كه اون رو هم با تخفيف براتون ميگيرم.PM ميدم خدمتتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidR15; 28-11-2011 at 12:27.
سلام خدمت اساتید، میخواستم یه راهنمایی کنید منو
یه جفت باند میخوام بگیرم برای ضبطم(پایونییر 6350) ،میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه( وقتی یکم زیاد میکنم خر خر نکنه) فعلا هزینه پرداخت آمپو ندارم، باند هم میخوام تو رنج 100هزار باشه
میدونم با این پولا چیزه درست درمونی گیر نمیاد، اما ممنون میشم یه باند قابل قبول (از هر لحاظ)در این رنج قیمت معرفی کنید
سلام دوست من،البته بنده استاد نيستم.ماشينتون چيه؟
اين ميتونه براي شما كه نمخواهيد آمپليفاير نصب كنيد مناسب باشه:
قيمتش هم 91000 هست با گارنتي شركتي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidR15; 28-11-2011 at 13:49.
ممنون بابت پاسختون
ضمنا ماشین 206 هست
از لحاظ کیفیت صدا این باند بهتره یا mtx 693?
خواهش ميكنم.
كدوم 693:
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اين مدل آخريه توليدش متوقف شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)